Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Gaming notebook topik
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
jó.
tehát elhangzott itt, hogy a Pana 12-35-nek jobb a dof kontrollja mint a 16-70-nek. és az is, hogy a 16-70 milyen nagy és drága. én ezekre reagáltam. maradjunk annyiban, hogy ~ azonos a dof és azonos a méret, tömeg is. egyetértünk? igen.
végre van egy jó alapzoom NEX-re. egyetértünk? igen.b.vr: vki a nagyobb fényerőt, vki a nagyobb átfogást preferálja. ez szubjektív
Fed: bár technikailag biztos igazad van, h azonos képkivágás mellett kell nézni a dof-ot, csak az életben lehet h nem mindig tudsz közelebb menni. ezért én úgy hasonlítottam össze "dof-ilag" a két obit h u.azon helyről lősz. akárhogy is, nincs szignifikáns különbség a kettő között.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen alaplapot vegyek?
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- Milyen TV-t vegyek?
- Sorozatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Csere-Beszámítás! KFA2 One Click OC RTX 4080 16GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest