Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .mf

veterán

válasz Marseille199 #25993 üzenetére

Ha anno szóltál volna, én is kölcsönadtam volna - sőt, ha kell, még most is itt áll, van hozzá két makro közgyűrű is ;)
    Az a gép is, amit most megkaparintottál, főleg azzal az f1.2 obival... érdekes lesz, jó szórakozást :)
    Van itt egy 80-as évek eleji XG1n is, 50f2 és 28f2.8 lencsékkel - utóbbit modern torzítás-korrekciós gépekhez szokott szemmel nézni is érdekes keresőn keresztül, hogy mozgáskor hogy görbül a tér :))

arn: a C1 vs Oly jpg képeknél úgy látom, azért volt más is, pl. a 27.-en valami asszem "dramatic" vagy hasonló nevű szűrő is volt még, nem?
    Lehet, hogy az Oly jpg kicsit elviszi a színeket, de be kell, hogy valljam, nekem jobban tetszik, az egész sokkal élénkebb, élettelibb; míg a raw szerintem még mindig fakó, s néha ebbe az egyöntetű szürkeségbe a részletek is belemosódnak (pl. fal vagy egyes tárgyak textúrái nem látszanak annyira). Persze mindez szvsz, és de gustibus non est disputandum.

Csizmi, Parci, örülök, hogy összefutottunk a Veletechen, valamint gratula a sikeres kiállításhoz és a médiavisszhanghoz :) Meg ezek szerint Wavrekordz-zal is összefutottunk, de csak röviden a végén, mivel csak akkor láttam meg az obisereget az asztalon (nagyrészt fent fotóztam a modokat meg beszéltem a készítőkkel, lent csak átsuhantam először, akkor nem vettem észre), meg nem is akartam nagyon a szívem fájdítani :))

Új hozzászólás Aktív témák