Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
narumon
őstag
válasz
hegyimorc
üzenetére
Ilyen esetekre két táska a megoldás. Egyik amiben minden elfér, a másik a mindennapokra, de azt, hogy veszek egy nagyot és utána azt hurculom ha kell ha nem, elég rossz megoldásnak tartom.
Én nem ezt mondtam. Én veszek egy nagyot amit hurcolok ha olyan helyre kell menni - a mindennapok alatt nem tudom mit értesz de ha elmegyek a városba sétálni, vagy valahova "elszaladok" akkor meg egyáltalán nem viszek semmilyen táskát. Minek vinnék?
(Azt meg már csak zárójelben, hogy aki "'ott áll bután" az általában azért áll bután mert nem gondolkodott, ezen pedig az sem sokat segít ha cipeli az egész hóbelevancot.)
Hát ezek szerint te nagyon előrelátó vagy. Én holnap megyek egy Hotelről/ben kell reklámot csinálnom, de ennyit tudok róla. Elmegyek 200km-t úgy, hogy nem ismerem a fényviszonyokat, nem láttam még a szobákat, a terepet meg semmit. Ha te ezt előre át tudod gondolni és kiválasztani, hogy mi fog kelleni akkor gratulálok. Sajnos én nem vagyok ennyire ügyi ezért bepakolok mindent (még gépből is kettőt viszek), és majd ott látom mire lesz szükség...
Új hozzászólás Aktív témák
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Canon RF 24-105mm f/2.8 L IS USM Z objektív - Új -
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Új - Canon EOS R6 Mark II milc fényképezőgép - 0 expó
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad Gen2 LTE i7-1165G7 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest