Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• narumon

őstag

válasz hegyimorc #25533 üzenetére

Ilyen esetekre két táska a megoldás. Egyik amiben minden elfér, a másik a mindennapokra, de azt, hogy veszek egy nagyot és utána azt hurculom ha kell ha nem, elég rossz megoldásnak tartom.

Én nem ezt mondtam. Én veszek egy nagyot amit hurcolok ha olyan helyre kell menni - a mindennapok alatt nem tudom mit értesz de ha elmegyek a városba sétálni, vagy valahova "elszaladok" akkor meg egyáltalán nem viszek semmilyen táskát. Minek vinnék?

(Azt meg már csak zárójelben, hogy aki "'ott áll bután" az általában azért áll bután mert nem gondolkodott, ezen pedig az sem sokat segít ha cipeli az egész hóbelevancot.)

Hát ezek szerint te nagyon előrelátó vagy. Én holnap megyek egy Hotelről/ben kell reklámot csinálnom, de ennyit tudok róla. Elmegyek 200km-t úgy, hogy nem ismerem a fényviszonyokat, nem láttam még a szobákat, a terepet meg semmit. Ha te ezt előre át tudod gondolni és kiválasztani, hogy mi fog kelleni akkor gratulálok. Sajnos én nem vagyok ennyire ügyi ezért bepakolok mindent (még gépből is kettőt viszek), és majd ott látom mire lesz szükség...

Új hozzászólás Aktív témák