Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hegyimorc
    senior tag

Nem is értem a táskás topikokban azokat akik olyan táskát keresnek amibe minden szar belefér. (vakuval, töltővel, kábelekkel, manuállal, toronyórával-lánccal)

Mondjuk én csak magamból tudok kiindulni, de el kell menni vidékre fotózni (nálam inkább kamerázni), nem tudom a pontos körülményeket sem - én szeretek mindent elvinni, hogy ne ott álljak bután, hogy hopp ide hozni kellett volna ezt vagy azt ami otthon van. Ehelyett mindent bele a fotós tatyóba, és majd ott kiveszem belőle amit kell. Inkább legyen a kocsiban sokminden mint azon szívjam a fogam, hogy valami hiányzik....

"Mondjuk én csak magamból tudok kiindulni, de el kell menni vidékre fotózni (nálam inkább kamerázni), nem tudom a pontos körülményeket sem - én szeretek mindent elvinni, hogy ne ott álljak bután"

Ilyen esetekre két táska a megoldás. Egyik amiben minden elfér, a másik a mindennapokra, de azt, hogy veszek egy nagyot és utána azt hurculom ha kell ha nem, elég rossz megoldásnak tartom.

(Azt meg már csak zárójelben, hogy aki "'ott áll bután" az általában azért áll bután mert nem gondolkodott, ezen pedig az sem sokat segít ha cipeli az egész hóbelevancot.)

Új hozzászólás Aktív témák