Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Régi CPU újrakiadásával ünnepelné a Socket AM4 tizedik évfordulóját az AMD
- Házimozi belépő szinten
- Modding és elektronikai kérdések
- A szellőzésre is figyel a Lian Li kábeleket rejtő, Infinity sorozatú mikrotornya
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jjeahh
üzenetére
Igen, az AF-es. De nem használtam így az összeállítást, csak eszembe jutott, hogy speedboosterrel nekem f/1 lesz az f/1.4-ből, és poénból kipróbáltuk.
Aztán ment is tovább a meló mindenkinek a saját szettjével, ami nálam most már egy jó ideje egy Sony A7III + Tamron 28-200 (plusz f/1.8-as 35mm és 85mm fixek), mellette meg a G9 + speedbooster + Sigma 10-20. Tök jól beállt ez a kombó most nekem. És nem, nem akarom eladni az MFT-s cuccokat, hiába van mellette Sony FF.
Még a kis GX80 is megvan, a palacsinta 12-32-vel. Meg itt van még a 12-35 II, meg a 14-140 III is. Második, harmadik kamerának nem is kell ennél tökéletesebb. Néha használni szoktam a GX80-at is többkamerás szertartások, egyéb felvételek alatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Canon EOS R6 Mark II - Újszerű - 1000 expó
- Tilta FX6 Camera Cage Rig Sony FX6-hoz, profi videós felszerelés
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 2 Ryzen 7 / 32GB RAM / 512 SSD Garancia
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán ment is tovább a meló mindenkinek a saját szettjével, ami nálam most már egy jó ideje egy Sony A7III + Tamron 28-200 (plusz f/1.8-as 35mm és 85mm fixek), mellette meg a G9 + speedbooster + Sigma 10-20. Tök jól beállt ez a kombó most nekem. És nem, nem akarom eladni az MFT-s cuccokat, hiába van mellette Sony FF.
Még a kis GX80 is megvan, a palacsinta 12-32-vel. Meg itt van még a 12-35 II, meg a 14-140 III is. Második, harmadik kamerának nem is kell ennél tökéletesebb. Néha használni szoktam a GX80-at is többkamerás szertartások, egyéb felvételek alatt.