Hirdetés
- Saját fejlesztésű notebookkal jelentkezett a VGA-iról ismert Moore Threads
- Szinte meg sem jött, máris fogyókúrára fogták a Logitech Rapid Triggeres egerét
- Hamarosan érkezik az EIZO első, kreatív profikat célzó OLED monitora
- Karnyújtásnyira a nyereség a Samsung chipgyártó részlegén belül
- Idővel kicsúszik az aljzatból a 12V-2x6 tápkonnektor?
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
jjeahh
üzenetére
Igen, az AF-es. De nem használtam így az összeállítást, csak eszembe jutott, hogy speedboosterrel nekem f/1 lesz az f/1.4-ből, és poénból kipróbáltuk.
Aztán ment is tovább a meló mindenkinek a saját szettjével, ami nálam most már egy jó ideje egy Sony A7III + Tamron 28-200 (plusz f/1.8-as 35mm és 85mm fixek), mellette meg a G9 + speedbooster + Sigma 10-20. Tök jól beállt ez a kombó most nekem. És nem, nem akarom eladni az MFT-s cuccokat, hiába van mellette Sony FF.
Még a kis GX80 is megvan, a palacsinta 12-32-vel. Meg itt van még a 12-35 II, meg a 14-140 III is. Második, harmadik kamerának nem is kell ennél tökéletesebb. Néha használni szoktam a GX80-at is többkamerás szertartások, egyéb felvételek alatt. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 9310 /i5-1135G7/8 GB Ram/512 GB SSD/FHD+ IPS
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 12/512GB zöld használt, megkímélt 6 hónap garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK Macbook Magsafe 1 és 2 Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aztán ment is tovább a meló mindenkinek a saját szettjével, ami nálam most már egy jó ideje egy Sony A7III + Tamron 28-200 (plusz f/1.8-as 35mm és 85mm fixek), mellette meg a G9 + speedbooster + Sigma 10-20. Tök jól beállt ez a kombó most nekem. És nem, nem akarom eladni az MFT-s cuccokat, hiába van mellette Sony FF.
Még a kis GX80 is megvan, a palacsinta 12-32-vel. Meg itt van még a 12-35 II, meg a 14-140 III is. Második, harmadik kamerának nem is kell ennél tökéletesebb. Néha használni szoktam a GX80-at is többkamerás szertartások, egyéb felvételek alatt.