Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Mibe tegyem a megtakarításaimat? Összefoglaló!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aujjobba
addikt
Nyilvan az adojovairasos buli ertelmezhetetlen annak, aki nem fizet adot, de hogyan jon ez most ide?
UL meg kvazi senkinek se.Nekem ONYP-m van még regrol, MKB-bol transzferaltam Allianzba a reszvenytulsulyos portfolioba, ha kivenni nem tudom nagyobb bunti nelkul, legalabb hozzon valamennyit.
Csak a kötelezőt fizetem be ra egy ideje. -
Hmmz
aktív tag
válasz
aujjobba #126370 üzenetére
VÓTMÁ?
"Mivel a legtöbb nyugdíjmegtakarítás a magas költségek miatt az adójóváírás ellenére sem éri meg, ráadásul a katások még az adójóváírásra sem jogosultak, mert nem fizetnek szja-t, ezért nekik végképp nem éri meg semmi olyan megtakarítási forma, amiben benne van az a szó, hogy "nyugdíj". (cikk és cikk)" -
nort_on
senior tag
válasz
zoli62 #126397 üzenetére
Nem igazán. Tudom mit akarok és hogyan, miben tudna segíteni? Ennél kényelmesebb meg nem kell, itt a telefon a zsebemben, ha kell valami elintézem az app-ban.
Sőt, volt olyan, hogy bent voltam, és pont a fiókvezető ért csak rá, így hozzákerültem, valami lakcímkártyás intézni való volt. Nézegeti a dolgokat, egyszer csak megszólal, látja, hogy viszonylag nagyobb Bitcoin ETF kitettségem van. Meséljek már neki, hogy mi ez, hogyan működik? Nem Mancika, a vezető. Lol...
De dedikált befektetési tanácsadó is kb ilyen szinten volt.
-
zoli62
addikt
MBH-nál utaltam a TBSZ-re, megnyilt a 2024-es szochómentes RTBSZ, de technikailag kiszámlázták a tranzakciós díjat. Bankon belül ugye az utalás mindenhol ingyenes. Erre azt mondta az ügyfélszolgálat, hogy három munkanapon belül automatikusan jóváírják. Az utalás vasárnap volt, ma csütörtök van, tehát a negyedik munkanap. Ilyenkor mi a teendő a reklamáción kívül? Várjak még, hogy közben használja a bank a pénzemet, vagy nyújtsak ber reklamációt, amelynek elbírálásának határideje macimum 15 nap? Másik kérdésem: a videóbankon számlanyitáson kívül még milyen érdemi ügyekdet lehet elintézni?
-
Dare2Live
félisten
válasz
SzekeresPeti #126376 üzenetére
Sokan írták, hogy elengedték kérésre az állományi díjat, bepróbáltam írtam egy emailt és nekem is elengedték 2024re. Lassan írhatook megint.
Mivel nem ugrálok pozik közt, NAV fele intézik TBSZT (nekem nem kell kb foglalkoznom vele) így ez nekem megfelel.
Egy emailt/próbát gondolom neked is megér. -
kovaax
őstag
válasz
Nem csak az állományi díj miatt éri meg az IB transzfer, hanem a kereskedés is olcsóbb, meg minden is.
-
kecsu10
aktív tag
Gránit bank appom van. Érdekes, mert az állampapírt kamat nélküli értéken írja, a vagyonom fül alatt is, de ha belépek oda, hogy állampapír vásárlása, ott már a tényleges, kamattal bővített értéket látom, 113%-on. Lehet érdemes lesz őket netbankon felhívni. Szerk.: Idén tavasszal fizetett kamatot, szóval nem értem miért fizetne idén év végén is, amikor nem telt le az egy év
-
kecsu10
aktív tag
Sziasztok!
Úgy látom kamatot fizetett a 2030/J. Azt szeretném kérdezni, hogy érdemes benne hagyni a pénzt, (milyen kamata lesz jövőre ugye), vagy van jobb konstrukció ennél? Lenne még mellé egy kis összeg, amit szintén le tudnék kötni. -
bigbuda
aktív tag
válasz
nort_on #126379 üzenetére
Ez valószínűleg akkor ügyintéző függő is lehet. Én ex RC-skent kerültem Erste-hez, és ugye volt egy kis időszak az elején mikor a számlavezetési és állományi díjat elengedték ezeknek az ugyfeleknek. Mikor ez az időszak lejárt és már vonták az első havi díjakat, írtam nekik, hogy szeretnék információt kérni a transzferrel kapcsolatos szükséges tennivalókrol.
Aztán pár nap múlva felhívott egy ügyintéző, neki is elmondtam hogy így nem éri meg nekem inkább eltranszferalom, mert máshol jobb feltételek lennének, illetve hogy maximum akkor maradnék ha ugyanúgy mehetne tovább ahogy eddig. Aztán mondta hogy megnézi mit tehet, beszélt a felettesevel majd pár nap múlva visszaszolt hogy következő évre elengedik az állományi és szamlavezetesi díjat ha maradok. Így maradtam.Ez volt tavaly, idén felhívtam az ugyintezot hogy lassan lejár ez az év, amit elengedték, és hogy tudjuk e ugyanígy csinálni jövőre is. Most a következő évre elengedték az állományi díjat és a normál számla havidijat, tehát csak a TBSZ havi díja van. Így megintcsak maradok mert így drágább volna a transzfer mint az egy éves számlavezetési díj.
Lényegében kb 3M ott az állományom és buy and hold van, náluk még sose volt tranzakciom, szóval biztosan nem belőlem élnek meg.
-
nort_on
senior tag
válasz
Én elég sokat használtam az ERSTE-t, összeségében 1M feletti tranzakciós díjam volt, mégsem akartak megtartani. Mondjuk nem is nagyon tudtak volna. Lol...
-
aujjobba
addikt
válasz
Jo ugyfel vagy a bank szempontjabol?
jo = tartasz a sajat termekeikbol olyanokat, amiknek a belso koltsege boven fedezi az elengedett dijakat, vagy sokat tranzaktalsz, stb.
Ha egyebkent semmit nem keresnek rajtad, miert akarnanak megtartani.
-
mauimagic
senior tag
válasz
Szerintem kiröhögnek, de egy próbát megér
-
SzekeresPeti
tag
Olyat próbált már valaki, hogy mielőtt eltranszferálta számláit az Erstétől az IB-re, bement egy Erste bankfiókba, és ajánlatot tett, hogy ha az IB-nek megfelelő szintre (havi össz. 2000 Ft) csökkentik az ott levő számlák díjait, állományi díjjal számla fenntertással mindennel egybevéve, akkor nem hagyja ott őket?
Én erre készülök, csak még nem vagyok benne biztos, hogy minden körülményt figyelembe vettem. Amúgy Nyeszem is van, tehát azzal meg egy alapszámlával maradni kényszerülök az Ersténél, de a 2 db TBSz-emet elhoznám. Most ott tartok, ha ezutóbbiak és a többi négy, ezután minden évben nyitni szándékozott TBSZ-em összköltségét megszámítják 2000 Ft-ért, akkor nem érdemes átmenni IB-re. Ti hogy látjátok? -
-
tototos
addikt
Sziasztok!
MÁKból van hétvégén is kiutalás? Sajnos asszony Wise bankszámla regisztrációját most csináltuk meg és 48 óra kell mire látszik az appban. Ha nincs hétvégén utalás akkor gondolom felesleges eladni pénteken mert azzal csak 2 napot vesztünk a kamatból de előrébb nem vagyunk.
-
Hmmz
aktív tag
Hirtelen a VIX ugrott vagy 30%-ot
-
aujjobba
addikt
Az allianz ONYP megkuldte a tajekoztatot a lakascelu felhasznalasrol.
Biztos elotte facaul le lett tesztelve…szerk.: masodszor is ranyomva a letoltesre es ujra letoltve mar jol jott le.
-
bigbuda
aktív tag
válasz
SzGee #126354 üzenetére
Azt akkor lehet fixen tudni előre, hogy lejaratig pontosan mennyit kamatozik? Vagy mit és hogyan kell nézni? (Eddig csak MÁK-nal vettem kötvényt, de ott teljesen tiszta hogy mikor mennyi várható)
Például van ez a 2025 decemberi Corporate, mit kell figyelni? : LINKHa ebből venne most az ember, akkor tudni hogy mennyi jár majd következő decemberben? Illetve ha jól értem lejaratkor automatikusan a pénz visszakerül a TBSZ számlára és utána lehet belőle mást venni. Ez a lejárat egy eladásnak minősül, tehát lenne annak is tranzakciós díja IBKR-nel?
-
confuser
senior tag
válasz
confuser #126323 üzenetére
Még két technikai kérdés jutott eszembe önyp-lakástörlesztő kapcsán:
1) ha 2025.01.01-2025.12.31 között él ez a lehetőség, és utófinanszírozással, akkor max 11 hónap törlesztőjét lehet visszaigényelni? Vagy 2024 decemberét is vissza lehet igényelni, esetleg még koraibb hónapokét is?
2) vajon egyszerre két hitel törlesztőjét js vissza lehet igényelni? Ugyanarra a lakásra szól, csak az egyik csok, a másik meg piaci. -
mokus18
tag
Sziasztok! Megnyitom ERSTE nél a NYESZ-t.
És megnyitáskor egyben ráteszem az 500.000 Ft-ot, utána az egészért egy lépésben veszek DAX-ot (DE0005933931).
itt is működik h vásárláskor váltson?
itt is maradhat egyenleg, ami a maradvány, mert teljesen felhasználni a váltás miatt nem fog menni.
Köszönöm -
SzGee
aktív tag
válasz
Paxker315 #126352 üzenetére
Többféle kötvény ETF van
pld az iBond-ok [link] pont úgy működnek, mint egy normál kötvény, azaz bizonyos lejáratot tartanak, majd a végén megszűnik az ETF és számlapénzzé válik
Szóval pld ilyet simán érdemes tartani bizonyos ideig, van többféle lejárattal is
100x inkább ilyenbe tenném a pénzem, mint magyar eurós állampapírba
UCITS verziók: [link] -
bigdady
nagyúr
Önkéntes nyugdíj pénztárból hány évente lehet felvenni a hozamot adómentesen?
-
Egy mezei kérdés, pusztán kíváncsiságból, elkerült eddig.
DE, pontosan mi is a poén a kötvény-ETF-ekben? Engem ami zavar: hosszú kötvény ETF-ek extrém érzékenyek a kamatkörnyezetre, és tudtommal a kötvény ETF NEM tartja lejáratig a kötvényeit. Hanem rendszeresen elad& vesz az évek során. Miről feledkezem meg? Nyílván várható, hogy a hosszú kötvények árfolyama elég volatilis, azonban. Ez hogy "likvid"? Mert akkor lenne az, ha bármilyen időpontban hozzá tudna férni az ember, úgymond "vésztartalék" és "likvid" eszköz. De abban a formátumban, amiben én látom, erre pont nem alkalmas.Tényleg jó lenne tudnom, miképp érdemes ezeket kezelni, mert olvasgatva a témában, nekem nem lett vonzó semmilyen szinten. Valami hiba van az oldalamon?
-
aujjobba
addikt
válasz
Agyrák666 #126350 üzenetére
Nem teljesen ertelek.
Egy cegnek peldaul vannak termeloeszkozei, targyi tulajdona, ertekes know-how, szabadalom, stb.
Ezen felul termel valamit, fizikai vagy szellemi erteket allit elo, abbol bevétele, profitja van jo esetben.Ezek alapjan cegekbe fektetni miert nem ertelmes befektetes?
-
Agyrák666
aktív tag
válasz
Ixion77 #126346 üzenetére
[link] Trú.
,,Soha nem tartottam értelmes befektetésnek az aranyat, mert majdnem semmire sem jó (na jó, a Bitcoin még annyira sem 😊), valódi értékét az adja, hogy azt hisszük, hogy ér valamit, és minél többen hiszik, annál inkább valóban ér is (a bigger fool theory klasszikus esete""Ebbol kiindulva a termofoldon, ingatlanon kivul nincs is ertelmes befektetes.
3-4-5-6 ezerig szerintem meg siman elkuldik..foleg azert, mert eddig evekig az egyik legszarabb dolog volt amit tarthattal a kis kosaradban. -
Ixion77
addikt
válasz
Agyrák666 #126345 üzenetére
Jovore is sima 30 kotojel 50 szazalek hozama lesz
Én, mint aranybug mondom hogy ez messze nem ilyen biztos.
foleg ha trumpli elmebeteg marad.
Na ez a része elég valószínű.
Csakhogy az aranyat elsősorban nem az USA veszi, hanem Kína. Ahol most elég rosszul áll a gazdaság. Ha kellően sokat költ stimulációra A Párt, akkor nem marad aranyvásárlásra. Ami nagyon jelentős keresletcsökkenéshez, ergo árcsökkenéshez vezetet.
Egy jelentősebb részvénypiaci korrekció is vezethet átmenetileg jelentős aranyár csökkenéshez.
Szóval likvid pénztárolónak nem jó. Hosszú távú értékmegőrzőnek igen. -
Simia
junior tag
válasz
realist #126338 üzenetére
Ha EUR-t akarsz nulla rizikóval nulla adózással bármikor hozzáférhetően, akkor MÁK és EMAP. Itt a pénzváltást magad kell intézd, (Revolut, vagy méginkább egyéni ajánlat a bankodtól, aztán bankkártyával be a MÁK-ba), és az EMAP kamata sem izmos.
Ha azt csinalod amit #126342 Ixion77 mond, akkor olcsón fogsz váltani (IBKR intéz váltást), megkapod az EKB overnight kamatot (szintén nem izmos), de TBSZ-en lesz a pénzed, azaz ha hozzá akarsz férni fel kell törnöd, és SZJA-t kell fizetned rá (3 éven belül teljes, utána redukált mértékben). A dolog jó oldala, hogy ha inkább részvényt vennél, akkor könnyen tudsz a TBSZ-en belül konvertálni.
Ha jövőre rakod TBSZ-re, akkor a SZJA mellett SZOCHO kötelezettséged is lesz a feltöréssel, de lejáratig tartva nem lesz változás.
Szerintem azt kellene eldöntened, hogy akarod-e 5 évre lekötni a pénzt, és ha igen, akarsz-e nagyobb rizikójú dologba fogni mint a XEON. Ha a válasz igen, akkor TBSZ, ha nem, akkor én az Államkincstárba mennék.
-
Ixion77
addikt
válasz
Rakd be IB-nél idei TBSZ-be. Már csak azért is, mert ha feltöröd, az idei még TB-járulék mentes. Az meg külön jó ha több szolgáltatónál van TBSZ-ed, mert ha szükség van rá lehet csak az egyiket törni. A hátrány persze a több fenntartási díj. Számold ki hogy neked melyik éri meg jobban. Mivel nekem már amúgy is van TBSZ-em az IB-nél, semmi plusz költségbe nem kerül ha újabbat nyitok.
-
Moleman
addikt
válasz
Az Erste is drága, nyiss IB számlát, váltsd ott. Ha az Ersténél most fizetsz számlavezetési díjat, akkor azt a TBSZ-t is érdemes áttranszferálni az IB-hez és bezárni a számlát.
#126339 Mercutio_
A XEON nem állampapír ETF, hanem az ECB overnight kamatát követi. Annyira kell figyelni, hogy ha az negatívba vált, ki kell venni. -
Mercutio_
félisten
válasz
Ixion77 #126334 üzenetére
De ő nem szeretne tőzsdei kockázatot
Ezek az állampapír etf-ek jól rémlik, hogy nem (feltétlenül) követik le a vásárláskori adott papír kamatát/értékét, mivel folyamatosan változik a benne lévő papír állomány, és a különböző időpontú adott lejáratú papírok kumulált átlag-értéke lesz a valós árfolyam?
Tehát míg a "mai napon" jegyezhető 10y EU (US, etc.) állampapír fix pl. 4,5% kamatos kamatot ad lejáratkor (és ha a később kiadott 10y papír kamata csökken ennek még emelkedik is az értéke és eladhatom ilyenkor korábban), addig ez az etf ennél lehet jobb, de akár lényegesen rosszabb is, attól függően, hogyan alakul a mögötte lévő 10y állampapírok összetétele/értéke? -
Hmmz
aktív tag
válasz
Blaymoira #126318 üzenetére
Az változott hogy Trump kinevezte jobbkezének Elon Muskot, merhogy néhány dodoval támogatta a választási kampányt, lehet esküvő is lesz
-
-
realist
őstag
HUF megtakarításaim 60-70%-át szeretném EUR-ra váltani (sajnos a forint további romlására számítok). Váltást intézem revoluton keresztül (6m körüli összeg).kérdés utána hogyan tovább, ha kockázatmentesen szeretnék operálni és min. némi kamatot kapni?
ÉMÁP-ot érdemes venni vagy tudtok egyebet javasolni?kösz!
-
aujjobba
addikt
válasz
Simia #126327 üzenetére
Elofinanszirozasos torleszto tamogatast kerve kijon havi 60ezer forint, az tiszta sor.
A maradekot ha elotorlesztesre kerem, akkor a hitelnek 12ezer forinttal csokken a havi torlesztoje (futamido marad, igy ingyenes az elotorlesztes, nem kell kozjegyzo, szerzodesmodositas, stb).
Husz ev van hatra a hitelbol, 3% THM, szoval nem biztos az elotorlesztes jo otlet.
Allianz kockazatvallalo portfolioban vagyok, nyilvan nem olcso egy ETF-hez kepest, de legalabb hoz is valamit, hosszu tavon remelhetoleg tobbet, mint 3%. -
axioma
veterán
válasz
confuser #126330 üzenetére
Hat, sztem a futamido roviditese akkor kell, ha infla vagy alternativ hozam feletti a hitel.
Ha lakashitel, akkor altalaban jobb ha huzod, de egyedi esetben lehet elteres.
[Nekunk pl. most nagy nyereseg volt hogy a <2 ev maradek megvolt az elozo hitelbol, mivel igy lakashitel-kivaltas miatt jobb kamat lett, mint anelkul lett volna.] -
confuser
senior tag
válasz
axioma #126329 üzenetére
Nekem volt egy régi LTP betörlesztésem már, és ott megkérdezték, hogy törlesztő vagy futamidő csökkentést kérek, ugyanaz a díja (nem fogyasztóbarát hitel, így nem ingyenes). Én futamidő csökkentést kértem, de azóta sem tudom, hogy jól választottam-e. Nem tudom hogy most is felmerül-e ez a kérdés...
Szerk. Bár az itt "tanultak" alapján nem döntöttem jól
-
axioma
veterán
válasz
confuser #126328 üzenetére
nekem torlesztobol meglesz a max. kiveheto ugyhogy legalabb nincs dilemma, bar nekem a hitel is viszonylag draga (6.49%)
az elotorlesztes sajna csak a havi torlesztot csokkenti, sztem azt is erdemes vegigzongorazni, hogy mi jobb, hamar toketorlesztes es utana kevesebb torlesztoreszletre lehet kivenni (tenylegesen egybol nalad marado) penzt, vagy elobb kikerni a torlesztokre amit lehet, es utana a legvegen csokkenteni a toketartozast -
confuser
senior tag
válasz
Simia #126327 üzenetére
Nekem is 5% körüli a hitelem, de mivel nekem még sok van hátra a nyugdíjig, arra jutottam hogy a most felhasználhatóság többet ér (előtörlesztés esetén is), mint a ~30 év múlva való felhasználhatóság+kamat, főleg hogy előreláthatólag nem lesz gond félretenni a jövőben sem. Nehéz ezt számszerűsíteni, de ugye érzésekkel nem vitatkozunk, még ha azok sajátok is
-
Simia
junior tag
válasz
aujjobba #126325 üzenetére
Elvileg, ha pénztárból kiszedett pénzt (illetve az ennek nyomán "felszabaduló" sajátot) jobban tudod befektetni, mint ÖNYP + 4%, akkor megérheti így is előtörleszteni.
Én pont ezen agyalok. Mivel az én lakáshitelem kb. 5%, ezért nekem csak 1-2%-kkal kellene megvernem a nyomi OTP-t, ami nem olyan valószínűtlen azért... Utána kellene ennek számolni...
-
tom120514
őstag
Nem pont befektetés, hanem annak előkészítése csak
, de hátha kapok jó ötletet. Mit javasolnátok ha például úgy érezném, cash a király és várok beszállókra? Nem Magyarországon és persze nem nullán szeretném tartani persze, HUF+EUR+USD is. Van javasolt online elérhető biztonságos ami jobb mint Lightyear vagy IBKR kamat?
-
ArGab
őstag
válasz
Wn2tl #126319 üzenetére
Ez a Trump ciklus nagyon nem olyan lesz mint az előző. Az első Trump elnökség esetén se konkrét program, se emberei nem voltak akik a pozíciókat betöltötték volna, emiatt nagyon lassan indultak be a dolgok. Most teljesen máshogy lesz. Egy csomó lojalista ott áll sorban pozíciókra várva és több think tank is kész programokat állított össze, részben Trump környezetében lévők részvételével (Project 2025 és társai). Ráadásul nagyon úgy tűnik, hogy mind a globális vámháborút, mind a több millió, amúgy kritikus munkákat ellátó illegális bevándorló összegyűjtését és kiutasítását komolyan gondolják. Márpedig mindkettő elég durva hatással tud járni. Én is úgy gondolom, hogy az a gazdasági hurráoptimizmus ami a megválasztása után volt rövid életű lesz, ha ezeket tényleg elkezdik megvalósítani januárban.
-
nort_on
senior tag
válasz
tototos #126317 üzenetére
Na, ez az, amit senki sem tud. Kivéve a látó embert.
8 perctől kezdi, de 11-től van a lényeg. Áprilisban megmondta, hogy Trump-ot meglövik, és hogy ő fogja nyerni a választást. Azt is mondta/mondja, hogy jön egy jó kis "great economy crash". Lol...
-
Wn2tl
aktív tag
válasz
Blaymoira #126318 üzenetére
Nem biztos, hogy lesz bármi már januárban. Az előző Trump kormány alatt egy évvel a beiktatása után jött a -20%-os lavina. Elég erőteljes szimbolikus karakter lett ő mára, lehet totál másképp haladva mennek majd a dolgok. Arra bazírozni, hogy na majd most jó nagyot esni fog, nem feltétlen jó döntés. De az esés lehetőségének elbagatellizálása sem.
Szerk: úgy általánosságban nem a Tesla-ra írom.
-
aujjobba
addikt
válasz
Csabroncka #126299 üzenetére
A gyemant az a Mitsubishi, nem?
(harom gyemant) -
nort_on
senior tag
-
nort_on
senior tag
válasz
tototos #126306 üzenetére
Utóbbi 2 évben 55%-ot ment az S&P500. Szerinted?
Ok, ez nem jelent semmit. De az sem, hogy az utóbbi 10-15 év masszív UP volt. Ez K nem jelenti azt, hogy a tőzsde csak felfelé mehet. Egy ilyen run után szerintem simán benne lehet egy kisebb (nagyobb) korrekció. Recessziós indikátorok egyébként még nem jeleztek, meg ez inkább a másik topik témája lenne. Lehet oda feldobom.
-
Agyrák666
aktív tag
2025-re terv:
Gold long x100
2027-ben minden vissza bitkornba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest