Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Milyen notebookot vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz n.andras74 #4497 üzenetére
10-15 körül mondtak nem árat, látatlanban, egy időben kerestek megvételre.
én 20ért adtam el."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
fattyu
veterán
válasz n.andras74 #4497 üzenetére
Amit te keresel a hirdetésed szerint az az mc sonnar
Hát az nem 20ért van sóósnál sem.ami 20 az a régi single coated zebra sonnar. az más...
az MC reális ára 18-20. és annyit ér is bőven.
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
juteszembe. Esetleg valakinek nem fekszik elfele egy pentax 35 3.5 ? Elkérném kölcsönbe kipróbálni.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
fattyu
veterán
válasz n.andras74 #4493 üzenetére
írtam a hirdetésedhez is. 12 az fel kell ébredni kategória egy mc sonnarért. 18-20 reális.
-
fattyu
veterán
válasz MrChris #4490 üzenetére
csak megemlítem hogy a konica nem megy fel canonora. nem tudom itt számít e. de a konica rendszer elég rövid bázistáv szóval csak tükörmentesre lehet adaptáni.
jjeahh: Hexar az más. az a távmérős.
Hexanon kell neked
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
még egy 135-ös alternatíva a konica 135/3.2. Nekem volt egy ilyenem, meg sonnar135/3.5 mc-s és bizony egy hajszállal jobb volt a konica! 8e.ért adtam el, mert jött egy oly om 135/2.8mc ami megint egy hajszállal jobb volt és hát picit fényerősebb. De igazából kistelének inkább egy om100/2.8-t használok, fele méretben a 135-ösöknek és 2.8-on is kiváló.
-
ccs2929
senior tag
válasz n.andras74 #4487 üzenetére
Nem nehéz találni, de gondolom nem mindegy az ár sem, igaz ezt nem írtad.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
jjeahh
nagyúr
válasz n.andras74 #4487 üzenetére
ebay nem játszik?
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
copass
veterán
a jupiternek még a 37A-t istenítik, mert alu, a kezelése is kezesebb mint a 11A-nak, a képe az ugyanazmajdnem.
volt pentaconom 135, olyan hitvány képe volt hogy nem igaz, pedig 2.8, mindegy mit csináltál vele, veszett ügy.
az expert mc rebrandelt vmi 2.8-asnak is szebb képe volt, pedig az került a felibe ~3k, pentacon meg 8k.
azér csak egy zeiss, amint kézbe veszed már érződik a minőség egy jupiterhez képest, mindkettő jól rajzol, de a jupiter11A-nál olyan izomcsoportok is megerősödnek amiről nem is tudtál!"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
copass
veterán
-
jjeahh
nagyúr
nem tűnik rossznak a sonnar, sőt, talán egyik legjobb amit eddig láttam flickr-es, mflenses képek alapján, bár full méretű képet nem igazán találtam...ha megkapom a paypal-re a köv adag pénzem megfontolom
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
fattyu
veterán
haggyad... nem mindegy min.
tegnap előkapartam a 350dt amibe rendeltem annó törőékes csájníz mattüveget hogy majd mennyivel jobb lesz nekem. na nyilván hézagolni kéne mert nem stimmel a fókusz amit látok meg ami a képen valójában van. Megyek Ruzsa úrhoz én is. szóval 350d kereső az gáz ja ott kell segítség nekem is.edit:
[ Szerkesztve ]
-
copass
veterán
sonnar mc 135mm f3.5
f5.6 felé nem mentem sose mert akkor nem volt fókuszvisszajelzés a csippesadapteren (fattyú tudom,de öreg vagyok bakker)
a kistelezúmok a nyomába se érnek egy sonnar-nak, nyitva élesebb mint a 28-135 IS USM f8-on, ez pedig 60k használtam. volt 28-105 öm is, az még rosszabb volt.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
jjeahh
nagyúr
utánnanézek a képének
(#4475) MrChris: nagyon-nagyon rossz
(#4476) copass: kicsit kevésnek tűnik az F4, főleg ha rekeszelni is kellene, a fényerősebbek meg már drágábbak...ebayen keresgélek, 80 font körüli, vagy afölötti már nem érdekel, mivel akkor már veszek egy új jobbacska stabis af kistelezummot
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
tudtok valami nem túl drága 20-28mm körüli manuált, ami nyitva sem kromatizál nagyon, és penge? a Revuenon Special 135mm F2.8-al sem vagyok elégedett, mitöbb soha nem láttam még ennél sz*rabb képű üveget, ráadásul a fókuszgyűrű nagyon rövid úton jár, baromi nehéz fókuszálni vele helyette is kéne valami 80-200mm körüli penge üveg minél nagyobb fényerővel persze... erre valami ötlet? régen ajánlottátok a jupitereket, esetleg van annál olcsóbb alternatíva?
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Az enyém "csak" 700g Pár kép: (azt ne kérdezd milyen rekeszen készültek, már tavalyi képek) Mindegyiken biztos volt egy kis kontraszt javítás, nagyon mást nem szoktam.
[link] itt az albumban az elején az összes kép ezzel az obival készült, ennek talán az az érdekessége, hogy akkor használtam először az objektívet és előtte nem is nagyon volt gyakorlatom más manuális objektívvel, ahhoz képest pedig fél óra gyakorlással már elég jól ment a fókuszálás, még madarakat is jól le lehetett kapni.
[link] ez szerintem 3.5-ös rekeszen van, próbálkoztam a háttérben a zöld vonalakat eltűntetni, de igazából nem értek hozzá, lehet azért sem ment.[link] Itt nem válogatok, az elején a szörfös képekkel bezárólag mind azzal készült, a többi már nem. A strandos/szörfösöket leszámítva a többi nekem úgy tűnik eléggé nyitott rekeszen készülhetett, vagy max 5.6-on. Amelyiken a kutya van, azokon jönnek ki jobban a hibái, pl a vízcseppeken (na meg az is, hogy eléggé mellé fókuszáltam).
Ha szeretnél valami tesztet fotózzak szólj, csak mindig van 1-2 nap átfutási idő, mire válaszolni tudok.
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
Nekem ilyenem van, csak a tokina verzió, a series 2, ami mondjuk pont nem makró. A különböző szériák. Viszont ha jól rémlik azt mondják a legélesebbnek, meg a legkisebbnek. Én Panasonic G3-mon használtam, 3.5-ös rekeszen kicsit lágy, ezt leszámítva igen éles képet ad (azért nem fix objektív, hanem zoom, ezt figyelembe kell venni) és elég könnyű volt vele fókuszálni. Kicsit nehéz meg nagy, de fókuszálás miatt az obit úgyis mindig fogni kell, így ez használat közben nem zavart, max hordozáskor. A makró részre nem tudok mit mondani, mivel az enyém ezt pont nem tudja. Nem tudom melyik hibának hívják, talán kromatikus aberráció, amikor a háttérben az élek lilák, az nyitottabb rekeszen elég zavaró, teljesen nem is tudtam korrigálni. Ha érdekel mutathatok pár képet ami vele készült, de ha a makró része érdekel, akkor ez nem igazán nyerő. Az ára meg szintén nem, ha az 50 dollárt drágállod, én 18 000Ft-ért vettem, 16 alatt nem szívesen adnám, mert nagyon jó állapotban van. Meg mert élvezet volt használni, főleg amíg nem volt autófókuszos objektívem ezen a tartományon.
[ Szerkesztve ]
-
erzol
őstag
Sziasztok!
M42 vagy minolta md makró objektívet próbálnék ki. Ha zoomos az se lenne hátrány.
Ezt néztem eddig:
vivitar 70-210 macro
(Persze ennél jóval olcsóbb, ez csak példa...)
Van valakinek tapasztalata ezzel?
Milyen más alternatívát érdemes nézni? (oly epl5-n használnám)
Segítségeteket előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
válasz n.andras74 #4461 üzenetére
nekem van 7 OM obim, legtöbbet az 50/1.4 és a 100/2.8 van használatban. Tapasztalatból írom, hogy az om 50/1.4-nek krémes a bokéja, nekem nagyon tetszik, az 1.8-al szemben aminek elég 'ideges', szerintem csúnya. Viszont a vásárlással vigyázni kell, elég sok változatban létezik, bár 2.8-on már mind jó, de ugye nem arra vágyunk Az om100/2.8-al állítólag nem lehet tévedni, az enyém nem MC-s, de nyitva is tökéletes, ráadásul majdnem akkora mint az 50-es, fele a 135ösöknek. Van egy 135/2.8 MC-s is ami szintén hibátlan nyitva, de a 100-as annyival kisebb, hogy nem viszem magammal.
-
copass
veterán
válasz HollyBoni #4463 üzenetére
irányjelzős m42 adok-veszek totyikba.
zeiss mc sonnar 135 mm f3.5 ~ érdemes mc-t venni, egyrészt az 12-14 körül megkapod, a sima zebrás meg túl van árazva azok 16-20k körül is megy. digi vázra amúgy is az mc a jobb a bevonat miatt.
135 mm 2.8 pentacon-om volt,szörnyű képpel, vagy vannak a jupiterek, 11A szép kép, de nehéz,feszes fókusz vagy a 37A erről jókat mondanak még.
képminőségben a 37A és sonnar fej-fej mellett vannak és van még a s-m-c takumar, az viszont kegyetlen drága, én mondjuk nem is láttam még s-m-c -ben 135 mm hirdetve, elég ritka idehaza. nagyondisznó a képminősége a takumar-oknak."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
jjeahh
nagyúr
válasz n.andras74 #4461 üzenetére
nekem van egy om zuiko, kontrasztosabb mint a helios, meg élesebb is sztem, csak full nyitva, erős fényben, világos felületen nagyon CA-zik, és a bokeh ronda. a heliost jobban szeretem, mégis a zuiko-t használom többet, mivel sokkal kevesebbet kell utómunkázni a vele készült képeket, kis kontraszt, élesség, és kész, néha még annyi sem megy rá
[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
135mm körüli M42-es, vagy FD obit mennyiért lehet már normálisat kapni? A normálisat úgy értem, hogy most tök jól elvagyok a Heliossal, Yashinon DX 50 1.7-el, szóval nyitva nem várok tűéles képeket. Fényerőben F2.8 olcsóbbaknál ritka, vagy honnan szoktak indulni?
[ Szerkesztve ]
-
jjeahh
nagyúr
válasz n.andras74 #4456 üzenetére
50mm: planar T*, minolta md, 135-ösökkel sztem vigyázz, a revuenonom annyira gáz, hogy már-már használhatatlan...egy ilyenre kíváncsi lennék: [link]
amúgy itt mintha pont a jupiter 37a-t vagy 11-et szokták emlegetni[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz n.andras74 #4457 üzenetére
50en nincs igazán rossz. yashica ML 50/1.7 a legjobb amit én találtam, de rossz tényleg nem nagyon van.
135/3.5 sonnar egy nagyon csecse obi.
-
n.andras74
aktív tag
Jelenleg van egy Minolta 50mmF2 amit szeretek, de biztos van jobb is...
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
n.andras74
aktív tag
...és mik az igazán ütős jó régi mf üvegek amiket érdemes levadászni? 50mm/135mm/200mm/...
http://www.flickr.com/photos/50232526@N08
-
kenguru99
senior tag
Urak!
Milyen om-m4/3 adaptert válasszak? Az olcsó gagyi cuccokat kihagynám. Ha van valamilyen bevált cucc pl. ebay-ről, akkor kérnék egy linket. Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
rii
nagyúr
és amúgy nehéz autofokusz utűn manuális objektívet használni?
milyen az átállás?fókuszvisszajelzés van? ... , ha jól tudom ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
-
rii
nagyúr
sziasztok
18-55-ös manuális obj-közül mik az ajánlottak?
lehet már kérdeztem egy féléve ... de régen vót ))))-. és nem találom ...meg van panoráma obj.?
valami 10-es? vagy 10 körülI, de 18 alatti?nagyo köszönöm előre is ha kaphatnék segítésget ....
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
ccs2929
senior tag
Szia!
Én, olyan 8-10e ft-ra saccolnám darabját, ami erősen állapotfüggő, gomba,por,karc, blende,fókusz stb. állapota ami elsődleges, a külcsíny csak másodlagos./És ez csak az én véleményem/
Magam részéről valamelyiket szívesen elfogadnám , de sajna most nem igazán fér a keretembe /Esetleg egy vinyó csere-bere nem érdekel?/
Az árazós topicban lehet okosabbat mondanak majd, igaz tudom, hogy ide is úgy irányítottak átFlickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
os!
tag
Sziasztok!
Hozzáértő kerestetik!
Analfabéta vagyok etéren és örököltem egy táskát benne gyönyörű csodákkal, és érdekelne h nagyjából mennyit érnek, illetve szerintetek minőségiek-e!?
A lencse körüli gravírozott szövegre van szükség gondolom
- TAMRON 1:28 f=135mm AUTO Ø55mm (Made in Japan) KÉP
- TELE-SEIMAR 1:28 f=135mm AUTO (Made in Japan) KÉP
- MARINE TELEPHOTO 1:28 f=135mm AUTO (Made in Japan) KÉP(hasoló)
Elég nagyjából, tényleg fogalmam nincs mit érnek ... nekem annyi is elég hogy "ez gagyi, 5ezer. vagy ez egész jó 30ezer"
Köszönöm!
os.hál'istennek pogány vagyok
-
copass
veterán
vatera túlárazott cseppet.
irányjelzős m42 adokveszek topik
én gyakorlatilag mindent onnan vettem. vannak nagyon szép darabok is és korrektek. persze észnél kell lenni azért.[ Szerkesztve ]
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
GU-81M
tag
Hát ennél a vaterán sokkal borsosabb árak vannak, viszont ott látom, hogy szinte újak. Ilyen áron mégis hol lehet venni? Nagyon lutrit nem akarok, hogy olcsó, és lehet, hogy jó, mert pont emiatt nem sikerült ma megvenni őket.... (az egyik olajcseppes volt belülről, a másik pedig gombás, pedig nagyon rákészültem a dologra)
-
GU-81M
tag
zolka78 jóvoltából sikerült szereznem egy m42-eos adaptert, viszont a másik két üzlet nem jött össze sajnos. Nézegettem a vaterát és ott elég magas árak vannak, igaz nagyon jó állapotban lévő obikat találtam. A kérdésem az, hogy a gyakorlatilag makulátlan Jupiter (11a és 37a) illetve a Helois 44M milyen objektívek mennyit érnek reálisan?
-
_csocso_
senior tag
Sziasztok! Manuál obi javításhoz tudtok valakit ajánlani, esetleg tapasztalattal? Köszi.
https://www.youtube.com/watch?v=teRMe7DA1Lk -ha vki még nem látta volna
-
zolka78
senior tag
Mivel megválok dslr(EOS) cuccomtól, így az én m42-eos átalakítóm eladom. Peremes, csipes adapter. Ez már úgy nevezett második generációs. Hogy miben más mint a többi, nem tudom. Az biztos, hogy f1,4-f4 között tudod hozzá igazítani az obihoz a vázon a blende értéket. Hibátlan darab. Ha érdekel keress privátban.
szerk.: az ára nem közelíti meg a 4000ft felét
[ Szerkesztve ]
Meg ne idd a vizet! Az egy nagyon erős ital, fenn tartja azokat a nagy nehéz hajókat!
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy milyen m42-es átalakítót érdemes venni egy Canon 600D-hez, ha Helios és Jupiter obikat szeretnék vele használni? Blendeperemeset, vagy perem nélkülit? Gondolom csak chipesben érdemes gondolkodni. Mennyit számít az anyaga (bronz vagy alu)?
[ Szerkesztve ]
-
MrChris
nagyúr
Ide is beteszem mit műveltem a manuál lencsékkel és a G6-al: Rendező, vágó, kézdublőr... mind magam volnék.
-
jjeahh
nagyúr
válasz ccs2929 #4419 üzenetére
hú, kösz, hogy megcsináltad, nekem sajnos nem volt időm rá, ma is fotózgatni voltunk, sőt valszeg holnap is megyek csak győzzem feldolgozni a rengeteg raw-ot...
ma is próbálgattam a peaking-et több obival is, és ma sem győzött meg persze, ettől még lehet jó, csak nekem nem jön be...a trap focus-ra viszont kezdek ráérezni, rájöttem, hogy egész jól használható, csak nagyon finoman, érzéssel kell bánni a fókuszgyűrűvel, ha gyorsan fókuszálok mire észbe kap, hogy éles a fókuszmező, arra túltekerem...
-
-
ccs2929
senior tag
válasz HollyBoni #4406 üzenetére
Na, a tegnapi témára visszatérve kattintottam 3 képet ismét, igaz más-más obival, mert a telével sehogy nem jön ki az azonos képkivágás. Így sem tökéletesen egyforma a 3 kép, de nagyon jól szemlélteti a háttérmosást
jjeahh Nekem is az a tapasztalatom, hogy a legjobb manuál fókuszra a nagyítható élőkép, persze ehhez nem rossz, ha társul a peaking is, de belenagyításnál alig-alig tud hozzátenni. Nekem az A100-amban volt mattüveg, de azzal sem igazán voltam előrébb, maximum, ha egy éles peremre akartam fókuszálni, mondjuk messze nem volt akkora keresője, mint egy analógnak, meg nem is volt 100% lefedettségű.
Flickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
-
Zozzer888
addikt
Hát bízni kell benne, de akkor is mikor AF-fel fényképezik az ember (én elég sokat lövök úgy, sőt) szal nekem ez miatt nem gáz.
Asszonynak van MILCje (E-PL1) abba nagyon tetszik, hogy bármilyen üveget találunk a "Hú ezt fel lehet vajon rakni?" kérdés után mindig találok Ebayon adaptert 2ezer Ft-ért
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
jjeahh
nagyúr
válasz HollyBoni #4414 üzenetére
pana, meg a mai csúcs evf-eket nem próbáltam, csak régebbi kisebbeket, de gondolom jók lehetnek manuálozni
Zozzer888: ezekkel a segédekkel az a bajom, hogy bíznom kell a gépben, ami sokszor nem pontos...egyedül a split image tetszik, de ha nincs evf-ed, kijelzőről csak akkor jó sztem, ha állványon van a gép...kézből elég gáz a két sávot "összehúzni", ha egy picit remegsz, azonnal elkúszik...
-
HollyBoni
veterán
Próbáltál már zsír EVF-et? GH1-em nagyon lowend, de rohadt jó az EVF-je. Volt szerencsém photexpon EM1-et kipróbálni, na az brutális volt... De pl próbálgattam ott D600-at, D800-at, D4-et, de a GH1 keresője mégis jobban tetszett, az egyedüli gondja hogy nagyon szaggat és zajos már lámpafényél is sokszor, de az EM5-EM1, vagy simán egy jobb EVF szerintem még gyertyafénynél is tiszta.
Mondjuk nekem az OVF alapból nem begyere, mert nem azt látod amilyen a kép lesz, nem működik videónál, sokkal több dolgot ki lehet rakni EVF-re.
[ Szerkesztve ]
-
Zozzer888
addikt
válasz HollyBoni #4410 üzenetére
Egy olyanra lehet rápróbálok Most pölöskei szőlőt próbáltam, az bejött.Viszont van kólás is , arra nagyon kíváncsi lennék
Szerk.:
Hogy on is legyen:
Igen, a nagy kereső sokat segít, de a mattüveg még többet[ Szerkesztve ]
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
jjeahh
nagyúr
válasz HollyBoni #4408 üzenetére
holnap én is megpróbálom letesztelni a dolgot, engem is kíváncsivá tettetek, ugyanis így szemre mindig az 50-esem tűnt a legkevésbé mosodának, 135 a leginkább, helios meg a kettő között..
más: nos én folyton panaszkodtam, hogy az e-p1-emben nincs semmilyen mf segéd...és kiprószáltam a napokban az összes létező fókuszsegédet amiről tudok: focus peaking változtatható intenzitással, színnel, fókuszcsapda, split image, stb, és hát...asszem a sima belenagyítós, szemre-kókuszálós mód jön be a legjobban, amilyent az e-p1 is tud vagy nem nem, a régi slr vázak elképesztő méretű keresője, na az az igazi erre a célra na egy olyannal egy lassabb autofókuszt kis megszokással simán lepipálok, sőt...
[ Szerkesztve ]
-
ccs2929
senior tag
válasz HollyBoni #4404 üzenetére
Jogos, de most próbáld meg ugyanazt meglőni 18,35,55 mm-en, valószínűleg neked sem jön ki az azonos képkivágás, mert a fókuszpont is változik, hiába mentem hátrébb, nem tudtam ugyanúgy meglőni.
-
HollyBoni
veterán
válasz ccs2929 #4403 üzenetére
Hát ennek így nem sok értelme van, ugyanannak kéne lennie a képkivágásnak.
Vágom az alapokat, de most azonos képkivágásról van szó. Amit linkeltél három kép kb annyi értelme van mintha meglőném egy obival, és közelebb mennék, akkor alap hogy kisebb lesz a mélységélesség. Nézd meg amit én linkeltem két kép, kb ugyanakkora a mélységélesség. Itt most nem csak gyuráv, rekesz-ről van szó, hanem távolságról is, ami szintén nagyon befolyásolja a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
ccs2929
senior tag
Pont a kezdő topicban linkelte Perzeusz a mélységélességről szóló "cikket", amiben leírják, a gyutáv-rekesz-mélységélesség egymásra gyakorolt hatásait.
Mindenesetre gyorsban lőttem én is 3 képet 70,100,135 mm-en , viszont, nem tudtam ugyanazt a perspektívát meglőni, mert a fókusztávolság is változott, mondjuk én a 3 képet, egy zoom obival lőttem, de nyilván, pl. egy fix 50-esnek, és egy fix 135-ösnek sem ugyanott van a fókuszpontjaFlickr: http://goo.gl/V53ntj Ha korrekt volt az üzlet,akkor várom az értékelést!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest