- E-book olvasók
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen videókártyát?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Az enyém "csak" 700g
Pár kép: (azt ne kérdezd milyen rekeszen készültek, már tavalyi képek) Mindegyiken biztos volt egy kis kontraszt javítás, nagyon mást nem szoktam.
[link] itt az albumban az elején az összes kép ezzel az obival készült, ennek talán az az érdekessége, hogy akkor használtam először az objektívet és előtte nem is nagyon volt gyakorlatom más manuális objektívvel, ahhoz képest pedig fél óra gyakorlással már elég jól ment a fókuszálás, még madarakat is jól le lehetett kapni.
[link] ez szerintem 3.5-ös rekeszen van, próbálkoztam a háttérben a zöld vonalakat eltűntetni, de igazából nem értek hozzá, lehet azért sem ment.[link] Itt nem válogatok, az elején a szörfös képekkel bezárólag mind azzal készült, a többi már nem. A strandos/szörfösöket leszámítva a többi nekem úgy tűnik eléggé nyitott rekeszen készülhetett, vagy max 5.6-on. Amelyiken a kutya van, azokon jönnek ki jobban a hibái, pl a vízcseppeken (na meg az is, hogy eléggé mellé fókuszáltam).
Ha szeretnél valami tesztet fotózzak szólj, csak mindig van 1-2 nap átfutási idő, mire válaszolni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- E-book olvasók
- Autós topik
- Bemutatkoztak az Arctic P Pro Reverse sorozatú, "tükrözött" légkavarói
- Videó stream letöltése
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Együtt mutatkozik be a OnePlus 15 és az Ace 6
- BestBuy topik
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest