- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Hirdetés
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Az enyém "csak" 700g
Pár kép: (azt ne kérdezd milyen rekeszen készültek, már tavalyi képek) Mindegyiken biztos volt egy kis kontraszt javítás, nagyon mást nem szoktam.
[link] itt az albumban az elején az összes kép ezzel az obival készült, ennek talán az az érdekessége, hogy akkor használtam először az objektívet és előtte nem is nagyon volt gyakorlatom más manuális objektívvel, ahhoz képest pedig fél óra gyakorlással már elég jól ment a fókuszálás, még madarakat is jól le lehetett kapni.
[link] ez szerintem 3.5-ös rekeszen van, próbálkoztam a háttérben a zöld vonalakat eltűntetni, de igazából nem értek hozzá, lehet azért sem ment.[link] Itt nem válogatok, az elején a szörfös képekkel bezárólag mind azzal készült, a többi már nem. A strandos/szörfösöket leszámítva a többi nekem úgy tűnik eléggé nyitott rekeszen készülhetett, vagy max 5.6-on. Amelyiken a kutya van, azokon jönnek ki jobban a hibái, pl a vízcseppeken (na meg az is, hogy eléggé mellé fókuszáltam).
Ha szeretnél valami tesztet fotózzak szólj, csak mindig van 1-2 nap átfutási idő, mire válaszolni tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Könyvajánló
- Synology NAS
- Milyen autót vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- További aktív témák...
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Silvercrest Rajztábla
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest