-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
HollyBoni #4406 üzenetére
Na, a tegnapi témára visszatérve kattintottam 3 képet ismét, igaz más-más obival, mert a telével sehogy nem jön ki az azonos képkivágás. Így sem tökéletesen egyforma a 3 kép, de nagyon jól szemlélteti a háttérmosást
jjeahh Nekem is az a tapasztalatom, hogy a legjobb manuál fókuszra a nagyítható élőkép, persze ehhez nem rossz, ha társul a peaking is, de belenagyításnál alig-alig tud hozzátenni. Nekem az A100-amban volt mattüveg, de azzal sem igazán voltam előrébb, maximum, ha egy éles peremre akartam fókuszálni, mondjuk messze nem volt akkora keresője, mint egy analógnak, meg nem is volt 100% lefedettségű.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest