Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- RAM topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
HollyBoni
üzenetére
holnap én is megpróbálom letesztelni a dolgot, engem is kíváncsivá tettetek, ugyanis így szemre mindig az 50-esem tűnt a legkevésbé mosodának, 135 a leginkább, helios meg a kettő között..
más: nos én folyton panaszkodtam, hogy az e-p1-emben nincs semmilyen mf segéd...és kiprószáltam a napokban az összes létező fókuszsegédet amiről tudok: focus peaking változtatható intenzitással, színnel, fókuszcsapda, split image, stb, és hát...asszem a sima belenagyítós, szemre-kókuszálós mód jön be a legjobban, amilyent az e-p1 is tud
vagy nem nem, a régi slr vázak elképesztő méretű keresője, na az az igazi erre a célra
na egy olyannal egy lassabb autofókuszt kis megszokással simán lepipálok, sőt...
Új hozzászólás Aktív témák
- RF 85mm f/1.2L USM + ZEISS Filter Prémium portréoptika, egyszer használt, hibátlan
- Canon 16 35mm f/2.8L III Kifogástalan, profi nagylátó + HOYA UV szűrő
- Canon EOS 5DsR + BG-E11 markolat gondosan karbantartott, kevés expo!
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- Tamron 11-20mm f/2.8 Di lll-A RXD Sony E
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB AeroCool Quantum Mesh 650W
- Razer gamer szék
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
vagy nem nem, a régi slr vázak elképesztő méretű keresője, na az az igazi erre a célra
na egy olyannal egy lassabb autofókuszt kis megszokással simán lepipálok, sőt...