- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CPU léghűtés kibeszélő
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
Schanyee #4595 üzenetére
hát kipróbáltam ma a médiában az eos m-et. az első fw volt rajta. a képe tetszik, nem gyors az tény.. viszont. 2 dolog érdekelne. ezzel ugyanúgy tudok majd élességet állítani m42-es obikkal mint a pana g1-el? olyat használtam már, és az lv nagyon bejött. és hogy a videó lesz olyan minőségű mint a pana g1-nek? sajna olyan kártyát tudtunk csak beletenni ami elég lassú , úgyhogy a videó teszt végül nem lett meg...
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Schanyee #3574 üzenetére
+1. nálam is lehasznált állapotú van, szét is volt szedve, és rosszul van összerakva, ezért a fókuszgyűrű szorul, mellette van egy 1-2mm-es rés...az egész obi zörög, ráadásul eléggé kopott...sajátomnak viszont én is valamivel drágábbat néztem ki, aminek tokja, sapija is van, és megkímélt állapotú...
-
BEE
addikt
válasz
Schanyee #3131 üzenetére
Ha az a Pancolar jó állapotban van, akkor élességben nehéz megverni
még ennek az árnak a duplájáért is.
Jó háttérmosás, Zeiss színek, viszonylag könnyen lehetett vele élességet állítani,
közgyűrűs makrózáshoz is nagyon bevált.
Nekem egy "aus Jena " felíratos volt, egy Praktica vázzal került hozzám.BEE
-
zolka78
senior tag
válasz
Schanyee #3131 üzenetére
Én mindkét objektívvel rendelkezem és bízvást állítom, van különbség a Pancolar javára. Nem azt mondom, hogy nélkülözhetetlen a Pancolar ha már van egy Pentaconod, de teljesen mást produkál a kettő. Én éppen ezért használom mindkettőt, mikor melyikhez van kedvem. Más tetszik mindegyikben, mármint a végeredményben. Bár nekem a Pancolar az a sima zebracsíkos változat, az nem ér 15-18 ezret. Viszont az MC Pancolarért elkérnek annyit, de annak jobb is a képminősége mint a zebráé. Én egy Canon 500D-n használom.
szerk: POntosítanék, a pentacon jobban mos egy kicsivel.
-
sellerbuyer
őstag
válasz
Schanyee #2987 üzenetére
A Magic Lantern-el nincs ilyen gondod: Focus Peak
-
MC Pite
veterán
válasz
Schanyee #2837 üzenetére
A panával remekül megy a Pentacon. De olyan fasza, hogy sajnálom eladni, át akartam menteni Nikonra.
Élőképpel komponáljanak akiknek szappan van a kezükben, ekkora géppel nem túl jó - isot, zárat, fókuszt állítok miközben kézben kitartom,pff...
Panán teker, élesedik(nagyítva látom), katt - és még az evf-ben látom hogy fasza lett, kész.
Na mindegy, túlélem, de a brutál fényerő mellett brutál mód élvezem használni, csupa fém, nyamm -
copass
veterán
válasz
Schanyee #2730 üzenetére
allphotolenses.com
szép kis adatbázisuk van. -
fattyu
veterán
válasz
Schanyee #2725 üzenetére
adapter, nem jellemző.
oltári drágán esetleg a modern canonokhoz azt hiszem már van.nem fogsz megfizethető gyors szélest kapni. 35mmben már a 2.8 sem számít lassúnak. és az olyasmik mennek 50pénz környékén. létezik 35 1.4 de azt többnyire azért németek követték el és oltári drága. Lásd zeiss leica címszavakat...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ! / 100 / 380 / 4200 expoval )
- ÚJ bontatlan insta360 Ace Pro 2 8K AI - GYÁRI GARI
- Sigma 18-50mm f/2.8 DC DN (C) Sony E objektív + Sigma 55mm WR CPL szűrő
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest