Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Blindmouse_

senior tag

válasz f4lcon #346083 üzenetére

Nem kell valamit birtokolnom ahhoz hogy tudjam NEM KELL.
    tripperem se vót, mégis tudom hogy nem szeretnék, nem ettem még záptojást, de tudom nem vágyom rá. :)

Mondjuk velem már történt olyan, igaz saját hibásan, hogy havercsajt vártam az Örsön, hogy megyünk bulizni, na még 10 perc és ittvan, felbontom a monsteremet, belekortyoltam, majd letettem a középkonzolra, fél perccel később egy óvatlan mozdulattal söportem az utasülésbe a teli dobozt. :D :D :D
    Hűűbassssz... még jó hogy a kocsiban allergiaszezon lévén baromisok papírzsepi volt.. Mire csibe megjött, már száraz volt a bőrülés.

Csináld már meg ezt, az alcantarával.. mondjuk nem rendeltetésszerű használat, de egy olyan eset amikor történik baleset. :D
    De olyan is volt zsenge tacskó koromban hogy reggel csattogtam ki a plüss üléshez kárpittisztítóval, hogy ne bukjak le az egyik csibe előtt hogy este a kocsiban rosszalkodtam egy másikkal, és hát nyoma maradt az ülésen :D :D :D
    Szóval a bőr a legpraktikusabb..

Most hogy a GTi-ben meg lett csináltatva felújítva a sofőrülés most megy az hogy nem ülök bele melósban, öltözhetek át mindig.. mondjuk a kutya mindig egy jó vastag, 2-be hajtott pokrócon utazik a hátsón ha épp viszem valahova, de így is állandóan porszívózgatom a kutyaszőrt. :D

Mi az hogy "bmw-től lefele mért"? mert a propelleresszar valami nemzetközileg is megállapított mértékügyi etalon? :D :D

Új hozzászólás Aktív témák