Hirdetés
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Bluetooth hangszórók
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blindmouse_
senior tag
válasz
f4lcon #346083 üzenetére
Nem kell valamit birtokolnom ahhoz hogy tudjam NEM KELL.
tripperem se vót, mégis tudom hogy nem szeretnék, nem ettem még záptojást, de tudom nem vágyom rá.Mondjuk velem már történt olyan, igaz saját hibásan, hogy havercsajt vártam az Örsön, hogy megyünk bulizni, na még 10 perc és ittvan, felbontom a monsteremet, belekortyoltam, majd letettem a középkonzolra, fél perccel később egy óvatlan mozdulattal söportem az utasülésbe a teli dobozt.
Hűűbassssz... még jó hogy a kocsiban allergiaszezon lévén baromisok papírzsepi volt.. Mire csibe megjött, már száraz volt a bőrülés.
Csináld már meg ezt, az alcantarával.. mondjuk nem rendeltetésszerű használat, de egy olyan eset amikor történik baleset.
De olyan is volt zsenge tacskó koromban hogy reggel csattogtam ki a plüss üléshez kárpittisztítóval, hogy ne bukjak le az egyik csibe előtt hogy este a kocsiban rosszalkodtam egy másikkal, és hát nyoma maradt az ülésen
Szóval a bőr a legpraktikusabb..
Most hogy a GTi-ben meg lett csináltatva felújítva a sofőrülés most megy az hogy nem ülök bele melósban, öltözhetek át mindig.. mondjuk a kutya mindig egy jó vastag, 2-be hajtott pokrócon utazik a hátsón ha épp viszem valahova, de így is állandóan porszívózgatom a kutyaszőrt.
Mi az hogy "bmw-től lefele mért"? mert a propelleresszar valami nemzetközileg is megállapított mértékügyi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bluetooth hangszórók
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 1 / 2
- Kés topik
- További aktív témák...
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest