- Ígéretet tett a Microsoft, az EU szabályai szerint játszik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Színes, szemkímélő E Ink monitor jött a BOOX gondozásában
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VGA hűtő topik
- Milyen processzort vegyek?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
6030D #323079 üzenetére
Tegnap végigszoptam a várost 2,5 órán át, mert nem mentem le a Hungáriára jobbra a Stadionoknál a kerepesiről, hanem egyenesen mentem tovább, mert telefonáltam és "autopilot" volt. Megszoptam, többször negyed órákra megállt az egész forgalom a kerepesin a Keletinél, utána a Rottenbilleren, nem jelezte a maps, hogy le van zárva a Damjanich, a Városligeti Fasor, a benczúr fel van bontva, az Andrássy is le volt zárva, balra tereltek a Szív utcára, úgy a Podmaniczky és úgy jutottam el a szintén beállt Lehel-re. 16.00 helyett 17.30 körül vettem fel asszonyt...
Utána oldották fel az M3 kivezetőt és a Nullást, de előtte még 3 szerencsétlen összement úgy, hogy a 4 vagy 5 sávból a belsőt és a 3-4 sávot elfoglalták az autóik...
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- VGA hűtő topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest