-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bandus #255072 üzenetére
Engem az idegesít, hogy ez itt van fönt, az ott, ezt leveszik innen, azt amoda fölrakják.
Illetve arra hogy megnézek havi 3 filmet (Netflixet nemigen használjuk többet), vagy minden nap reggeltől estig megy, az egy árban van.
Most fizetem a youtube prémiumot, telón még csak csak el lehet lenni, de családival (5 emailcím) nem olyan drága és így okos tévén is van és a gyereknek magyarázd meg a reklámot. Fizetem a Netflixet, a családnak szét van dobva de pont mi nem nagyon használjuk.
Fizetem az RTL+-ot az is szétdobva
Fiam fizeti az HBO-t
Lányom a Disney+-ot
Aztán szétdobjuk. De mi mégis 3-mat fizetünk az 5-ből
Ja meg a 200GB google tárhely a sok fotó miatt...És a vége, hogy az Orville-t mégis le kell torrenteznem, mert az meg Hulu-n megy
Lenne egy központi nemzetközi oldal, MINDEN fent lenne rajta, minden felirat és szinkron ami valaha létezett választható lenne, és kerülne havi 10-15 ezerbe az lenne a tuti!
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged