- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjelent a Red Magic kompakt OLED kijelzős gaming táblagépe
- Egér probléma
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
CactuS #242354 üzenetére
i30 kombi van igen. 7,8ért vettem áprilisban
Az tény, hogy ilyen árban csak Kia Ceed kombit találtam (itt mondjuk úgy látom ugyanazok a betegségek jönnek ki), illetve Skoda Scala, Scross lett volna (de azok sem voltak raktáron).
A műanyagokat még megszokom valahogy, meg hogy azért vannak hangok szarabb utakon, de hogy már második alkalommal megyek garanciális ügyintézésre, az kiakaszt, kormány csapágy csere, most a kipuf dob lesz valszeg és még ki tudja mi leszA klímánál alacsony fordulaton is hallok mostanában valami halk sípolás szerűséget.
Az akaszt ki leginkább, hogy ha ennyi gond van az alkatrészekkel, egy ilyen autó 10 évet tuti nem fog megélni, mindennel spórolnak. Amíg van gari, addig élvezem.
Nem tudom a németek most mennyire megbízhatóak, de legközelebb lehet inkább többet szánok rá. Vagy már mindenhol spórolás megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest