-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tepenzed
őstag
válasz
CactuS #242354 üzenetére
i30 kombi van igen. 7,8ért vettem áprilisban
Az tény, hogy ilyen árban csak Kia Ceed kombit találtam (itt mondjuk úgy látom ugyanazok a betegségek jönnek ki), illetve Skoda Scala, Scross lett volna (de azok sem voltak raktáron).
A műanyagokat még megszokom valahogy, meg hogy azért vannak hangok szarabb utakon, de hogy már második alkalommal megyek garanciális ügyintézésre, az kiakaszt, kormány csapágy csere, most a kipuf dob lesz valszeg és még ki tudja mi leszA klímánál alacsony fordulaton is hallok mostanában valami halk sípolás szerűséget.
Az akaszt ki leginkább, hogy ha ennyi gond van az alkatrészekkel, egy ilyen autó 10 évet tuti nem fog megélni, mindennel spórolnak. Amíg van gari, addig élvezem.
Nem tudom a németek most mennyire megbízhatóak, de legközelebb lehet inkább többet szánok rá. Vagy már mindenhol spórolás megy?
Új hozzászólás Aktív témák
- Roborock S7 robotporszívó
- Balatoni álom - saját kép - 40x60 - akrilüveg fotó, keret nélkül, éltartóval
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztal 140cmx60cm
- FÉLÁRON! illy Francis X7.1 kapszulás kávéfőző - fehér - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged