Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tsebacsi

nagyúr

Kis szösszenet amíg nincsenek képek:

- Döbbenet csendes menet közben, még a motort használva is, súlyos decibeleket vélek felfedezni különbségben a Fókához képest.
    - Sokkal óvatosabban megyek vele, persze az újdonság varázsa, de tényleg nyugis vezetésre sarkall, meg a villanybuzéria is, minél kevesebb benzn fogyjon!!!
    - Amíg működött a távolságtartó tempomat addig tetszett! :P
    - A többi vezetéstámogató se őrült módjára jelez, mondjuk a tolatókamera néha indokolatlanul kint marad vagy nem jelenik meg, mert egy hibaüzenet odakerül :D
    - A jobb tükör annyira lefordul tolatáskor, hogy a talajt látom, nem az autó kerekét, ezen gondolom lehet állítani.
    - Az idrive kurvajó, ezen nem tudok mit szépíteni. :K
    - A telefon ellenben néha lassabban reagál mint a Fókáé, viszont jobb a hangminőség.
    - Klímát, azaz a befújókat nem állítottuk, mióta elhoztam az autót, mégse fázunk vagy nincs melegünk benne, Asszony végre nem panaszkodik hogy lefagy a jobb karja.
    - Az adaptív LED-et még nem teszteltem, de gyanítom hogy fotonágyú, autópályán (M3 kivezető-M0)magától felkapcsolt, ha jól láttam.
    - Roló van hátul-oldalt, plusz ugye sötétített az üveg, tényleg olyan mint egy sofőrös limó.
    - Az üléspozit még keresem, nem rossz, csak szokatlan, hogy szinte mindent is lehet állítani, bár fater Mercije másabb, ott mintha több mindent lehetne, cserébe az kevésbé tart, fotelesebb.
    - Cipőkanállal rakom be a garázsba, ki kell találnom valamit mert nem férek hozzá tőle semmihez :DDD (first world problem)
    - Tökjól megy, mármint az egész gyorsítás/gyorsulás annyira nagyautós, hogy! Lineárisabb, ülésbe tolós, nem ordítós, nagyon tetszik :B
    - Váltón nagyon ritkán azért érezni, hogy vált, de a fóka sokkal "rángatósabb" érzetű volt.
    - HUD poén, de néha mármár zavar, hogy mindig van ott valami, cserébe egyáltalán nem nézem a műszerfalat.
    - Láblendítéses a csomagtérajtó (végreee), de lecsukni kézzel kell (wtf?). Állítólag 530e sajátosság. Még a merci is motoros (cserébe az néha nem csukja le :P ).
    - Futómű is pazar, a légrugós merci fasorban sincs, főleg hogy azon 19-es kerekek vannak.

Bocs ha untatós és hosszú volt. Csak örülök neki :B

UI: Az AA-Carplay nagyon hiányik, bár értem valahol a német prémium érzést, minden akkor kezdődik, amikor Én megérkezek, a többiek addig várjanak :DDD ;]

Új hozzászólás Aktív témák