- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
vans? #176984 üzenetére
Ha új autód lenne, a szalon intézné. Nekem is 1 hét volt, mire megjött Antwerpenből (ott pont volt egy behajózva, amilyet rendeltem), és további 2 hét, mire átadták. Pont márc vége, április eleje, amikor mindent azonnal bezártak, és még az új eljárásrendek sem álltak fel. Pont költözésben voltunk, még örültem is, hogy nem az új autóval kell cipekedni.
A másik témára: A délszlávok inkább vw, bmw vonalon mozognak, a merci a törökök, meg a romák népautója (te atyaég, némelyiknek kéttenyérnyi folt hiányzik az első ajtóból, úgy szét van rohadva). Dacia az észak-afrikaiak között iszonyat népszerű, nekik az renault-nak számít, ami feléjük igen menő, ha meg wagon-r-t, ignist, vagy szedán fabiát látsz, az biztos, hogy magyar. Bár ezek kezdenek kikopni a forgalomból, eljárt fölöttük az idő, 7-8 éve durvábban kijött a dolog. Asszem a Vitara most a menő a magyar diaszpórában, de az nem olyan feltűnő. No meg amit a balkánra írtam, az a magyarokra is igaz (valami vw, bmw).
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Apple iPhone 13 / 128 GB / 89% akkumulátor / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest