- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
vans? #165223 üzenetére
Bemész a helyi Zulassungsstellébe az autód papírjaival, meg egy biztosítási szerződésszámmal (azt előre meg kell kötni), és gyakorlatilag ők mindent intéznek. Szemrevételezik az autót (szériaszámok), leveszik a rendszámot, elkérik a forgalmit, adnak róla egy igazolást, kapsz helyette egy ugyanolyat német verzióban, meg egy papírt, amivel helyben, 15 perc alatt legyártathatod az új rendszámodat. Azt még vissza kell vinned, tesznek rá hitelesítő matricát, és kész is. Német lakcím, és bankszámlaszám kell hozzá. Gépjárműadót valamiért a vámhivatal vonja évente egyszer, ezt a károsanyag-kibocsátás alapján határozzák meg. Kelleni fog még egy Grüne Plakett a szélvédőre, hogy a városokba is behajthass (Umweltzone), ez 5 eur, és gyakorlatilag bármelyik szerviz megcsinálja a forgalmi alapján. Én valamiért még otthon bementem az okmányirodába, és kivonattam a forgalomból, de már nem tudom, ezt miért kellett. A hologramos matricát mondták, hogy kaparjam majd én le...
Ennek már 8 éve, de lényeg ugyanez maradt. Valaki legyen veled, aki valamennyire beszél németül, ha te nem.p
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest