- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Autós topik
-
radi8tor
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Június 9. (hétfő) 15:00 kezdéssel autóstalálkozó a nyári rezidencián.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Integrale #109158 üzenetére
Hat nem tudom. Mo-fele haladva ausztriaban pandorf/becs magassagaban kezdtek megjelenni az "nem engedunk vissza a lassabb savbol me nehogyma elottem menjel" emberkek. Illetve akik kukucskalnak ket sav kozott ,azt szuggeralva ,hogy ok aztan nagyon sietnek es hatha befernek/atugranak 6 autot akik epp arra varnak ,hogy gunter megelozze a masik kamionost.
Mo-ra beerve epp csak atleptem a hatart amikor kb 300-al elzugott egy speedmotoros vesedonor (epp befejeztem egy teherauto kikeruleset) kurva nagy makja volt mert semmit nem lattam belole ha kicsit korabban jon akkor felkenem a szalagkorlatra
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged