- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
válasz
MunezXBK #106660 üzenetére
Sajnos állandóan* átmennek a piroson. Én sokat tekerek Bp-n és mindig felidegelnek a bringások. Mivel mindig megállok a pirosnál és támaszkodom a bal lábamon, néha azt várom hogy valamelyik elviszi. Egy csomó bringást az se zavar ha embertömeg megy keresztbe a zebrán, akkor is közéjük mennek, mert qrvára sietős nekik. Plusz sokan úgy mennek át a piroson hogy utána utolérem és megelőzöm őket, megállok a következő pirosnál, ismét elmennek mellettem a piroson, elindulok, ismét utolérem őket, és ez így megy amíg ugyabba az irányba megyünk! Ha erős az autóforgalom akkor meg megszívtam, mivel olyankor megelőzni sem tudom őket, na az dühítő. Akkor minek előz meg a pirosnál? Kb hogy engem idegeljen. Az meg hogy mi van mögöttük qrvára nem érdekli őket, évek óta van sisak tükröm, mégis egy kezemen meg tudom számolni hogy mennyinek van. Hátra-hátra lehet nézni tekerés közben de szerintem jobb ha állandóan látszik nagyjából hogy mi zajlik mögötted, akkor is ha nem akarsz irányt váltani.
*állandóan: van kivétel, a bringások 5-10%-a megáll mögöttem a pirosnál. Ebből is páran csak azért, mert én már ott állok bringásként a pirosnál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG FLATRON L1942s 19"-os 1280x1024-es monitor eladó
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest