Új hozzászólás Aktív témák

• proof88

addikt

válasz MunezXBK #106660 üzenetére

Sajnos állandóan* átmennek a piroson. Én sokat tekerek Bp-n és mindig felidegelnek a bringások. Mivel mindig megállok a pirosnál és támaszkodom a bal lábamon, néha azt várom hogy valamelyik elviszi. Egy csomó bringást az se zavar ha embertömeg megy keresztbe a zebrán, akkor is közéjük mennek, mert qrvára sietős nekik. Plusz sokan úgy mennek át a piroson hogy utána utolérem és megelőzöm őket, megállok a következő pirosnál, ismét elmennek mellettem a piroson, elindulok, ismét utolérem őket, és ez így megy amíg ugyabba az irányba megyünk! Ha erős az autóforgalom akkor meg megszívtam, mivel olyankor megelőzni sem tudom őket, na az dühítő. Akkor minek előz meg a pirosnál? Kb hogy engem idegeljen. Az meg hogy mi van mögöttük qrvára nem érdekli őket, évek óta van sisak tükröm, mégis egy kezemen meg tudom számolni hogy mennyinek van. Hátra-hátra lehet nézni tekerés közben de szerintem jobb ha állandóan látszik nagyjából hogy mi zajlik mögötted, akkor is ha nem akarsz irányt váltani.

*állandóan: van kivétel, a bringások 5-10%-a megáll mögöttem a pirosnál. Ebből is páran csak azért, mert én már ott állok bringásként a pirosnál. :D

Új hozzászólás Aktív témák