Hirdetés
- OLED TV topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elvonult a zimankó, de a hardverek nem mennek sehová
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Petya XT
üzenetére
6.17, de tulajdonképpen mindegy, régóta küzdök már ezzel. Pl: #16313 , #16317
Csak emlékeim szerint korábban nem volt gond az AV1 videókkal. Mivel nem nézem meg az összeset napi szinten, közben kernel frissítés és driver frissítés is volt már, az biztos.Hogy miért próbál hardveresen dekódolni olyan formátumot, amit egyik grafikus proci sem támogat, az nagyon jó kérdés.
Windows alatt egyikkel sincs gond, sem az offline lejátszással, sem a böngészős hardveres dekódolással. Csak azt meg én nem annyira szeretem.
Szóval most egy kicsit elegem lett az egy helyben topogásból, előre lépni nem sikerült, és szoftveres dekódolásnál legalább nincs probléma. Így marad.
-
nubreed
nagyúr
Érdekes video: [Linux Mint’s Future: Wayland, Major Changes & New Strategy]
-
válasz
zizidor
üzenetére
Valószínűleg nálam nem fog felbukkanni ez a típusú gond. Soha nem használok IGP- t, mániákus DVGA szakbarbár vagyok. CPU- m sincs melyben APU volna.
X299- et is dual-DVGA- ra építettem, persze két különböző, NV/Radeon, eme páros kiválóan műkszik MINT alatt, rugalmasan váltogatható, párhuzamosítható, stb - (Win alatt is).
Szóval, a Te konfigodhoz hasonlóval nincs tapasztalatom, tippelni sem tudok, hogy mi lehet a megoldás. -
zizidor
őstag
válasz
DarthSun
üzenetére
Nekem is csak egyik gépen van vele probléma, de nem csak ez. Böngészőkből gyakorlatilag lehetetlen normálisan összehozni ezen a gépen a hardveres videó dekódolást. Valószínűleg ez az IGP+GPU kombó a Linuxnak nem kedves.
Azért köszi, egyelőre simán csak kikapcsoltam a hardveres gyorsítást, elbírja a CPU is.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- OLED TV topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Gitáros topic
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EA Sports WRC '23
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4477,92% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Rowon