Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- KODI (ex-XBMC) Android alapokon, Androidos media-boxok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Milyen házat vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
zizidor
üzenetére
Nálam annyi hiba van, volt mostanában, hogy már el sem tudom dönteni, hogy most a kernelekkel van e a hiba, vagy a Cinnamonnal a 22.3-as verziónál. Két napig szenvedtem azzal, hogy a Menü nem hívja meg az alapértelmezett programot a legutóbb használt almenüből. Nemoból igen. Az Nvidia driver is furcsán működik, mert van amikor egyáltalán nincsen hardveres gyorsítás még lokális fájlnál sem, pedig ez működött. Random programok GUI szinten nem működnek, nem reagálnak semmire, csak ha újraindítom. Próbáltam logokat mazsolázgatni, de konkrét hibára nem leltem, sem az Nvidia kapcsán, sem a programok kapcsán. Egyszerűen megszűnik működni a grafikus felület, legutóbb a Qbittorrent-nél. Próbáltam 6.17,6.14.,6.8, semmi. A Cinnamon valamiért nem oké. Valamit nagyon nem szeret nálam.
Ez most nálam valamiért nem jött be. A másik gépem is visszaszáműztem 21.3-ra. Kézzel elintéztem a yt-dlp-t és rendben is van. Egyszerűen csak pislogok, hogy mi a gyászkeret van, már hardverhibára is gondoltam, de nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon