Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
VikMorroHun
üzenetére
Mindegyiket csekkolom majd, fentvannak, de még nem töltöttem be egyikbe sem a korábbi dokumentumokat...majd kiderül, már régen írkáltam blogot, cikket.
-
Vasti74
senior tag
válasz
urandom0
üzenetére
Szerintem az nem fogalmatlanság, ha az egyik legnépszerűbb disztribúció alapértelmezett csomagkezelőjének elhiszem, amit mond.
Mert ha ezt nem hiszem el, akkor azt se higgyem el, hogy pl. egy csomagnak mik a függőségei? Hogy tényleg kellenek-e, vagy csak elmebajból telepíti?
És ha ennek nem hiszek, akkor egy másiknak biztos, hogy hihetek?
Szóval innentől nagyon gáz az egész, és az igazat megvallva ha akarnék, bele tudnék még szerintem menni a dolgokba ennyire, vagy mélyebben is - de eszemben sincs, mert nehogy már 2026-ban itt tartson egy op.rendszer, miközben szerintem ennél 20 éve is sokkal előrébb tartott, csak aztán addig csiszolgatták, amíg szétesett :-( -
zizidor
őstag
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba áron dobozos Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány- és Pedálkészlet
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4480
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Leginkább a Q4Wine- t használom, azt tudtam legjobban értelmezni, jól látszanak elkülönítve a különböző operációs rendszerek, mindegyiknél beállítgathatom milyen környezetben fusson.
Rowon