Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MWC 2026: Hálózattechnológiai mélyvíz Bóday Tamással. Mint rendesen.
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Igen, maradiak vagyunk, de nem baj ;-)
Nekem is van helyem bőven, nem azzal van a baj (a gépemben van egy 250GB-os nvme SSD a rendszernek és egy 500GB-os SATA SSD a letöltögetett mindenfélének, ami "szemét", de az adataim egy NAS-on vannak, abban meg van egy 500GB-os SSD a doksiknak stb., és egy 6TB-os vinyó a többinek)
Csak bökik a szememet az ilyen dolgok ;-) Talán mert mindig az jut eszembe, hogy az első PC amit összeraktam az első munkahelyemen még '94-ben egy XT volt 640kB memóriával és 20MB-os MFM vinyóval, és mennyi mindenre elég volt! Akkoriban még a Microsoft-nál is tudtak programot gyártani, manapság meg már máshol sem ;-)
De tényleg öreg vagyok valószínűleg: mert amikor még olyan helyeken dolgoztam (már itt Ausztriában) ahol valami raktárkészlet stb. programot kellett használnom, és persze halál lassú volt minden, erős nosztalgiával szoktam arra gondolni, hogy szintén a 90-es években hogy hasítottak a DOS-os Clipper progik a vinyó nélküli 286-os gépeken 1MB memóriában a Novell szerverről (ami kb. egy 386-os gép volt 4MB memóriával) Boot EPROM-os 10Mbit-es koax ethernet, vagy akár a 2,5Mbit-es Arcnet hálózati kártyán keresztül betöltött rendszeren, a szerverről futtatva ;-) Ahogy bírta nyomni az ember a gombokat, úgy pattogtak a progik. Áh, ez a fene nagy fejlődés ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Gyúrósok ide!
- Cyberpunk 2077
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- MWC 2026: Kezünkben a Vivo V70, megvan a magyar ára is
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Autós topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- LG 34GX90SA - 34" Ívelt Smart OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon