-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
zizidor
üzenetére
Gondolom nem sikerült mindent törölni, mert ugye az a fránya 1,5GB minusz ott van! A szokásos pucolási parancsokkal operáltam és külön rákerestem Nemoban a qbittorrent kifejezésre is. (igen, kuka is üres)
ezt mutatja az említett parancs: (ez a KDE platform gyanús nekem, mert ugye GTK alapú Cinnamonra a Qbit felrakta, de le már nem szedi...eddig alig telepítettem valamit, KDE alapút biztosan nem)
ubyegon@ThinkPad-A475:~$ flatpak list --allNév Alkalmazásazonosító Verzió Ág InstallationMesa org.freedesktop.Platform.GL.default 25.3.3 24.08 systemMesa (Extra) org.freedesktop.Platform.GL.default 25.3.3 24.08extra systemopenh264 org.freedesktop.Platform.openh264 2.5.1 2.5.1 systemAdapta-Nokto Gtk+ theme org.gtk.Gtk3theme.Adapta-Nokto 3.22 systemKDE Application Platform org.kde.Platform 6.9 systemkde platform translations org.kde.Platform.Locale 6.9 system
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- 3DMark (2013) eredmények
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Mini PC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Ableton Live 12 Suite Education
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650E R9 7900X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB NZXT H9 Flow White Corsair 850W
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB szivárvány / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! MSI B760 i7 12700K 64GB DDR4 512GB SSD RX 7800XT 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Eladó Realme 11 5G 8/256GB / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon