Hirdetés
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Lassan 2027-re is elfogy a TSMC 2 nm-es gyártókapacitása
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Elbalf@szkodtam az egészet, már az elején. Nem a rendszernek volt problémája, hanem én voltam a hülye. Amikor csatlakoztatni akartam a fejhallgatót, dobott két MAC címet, ugyanazon néven( csak volt egy LE) én azt hittem, hogy itt, valahol van a házban még egy ilyen füles, így erre csatlakoztam. Nem erre kellett volna, hanem az LE nélkülire. Mert egy volt az eszköz, két címen( gondolom kihangosító, vagy mikrofon, vagy mit tudom én.) Manjaron vettem észre, hogy iszonyatosan benéztem ezt a történetet.
Semmi baja sem a Mintnek, sem az adapternek, természetesen. Teljesen stabil.
Amikor elsőnek próbálkoztam vele, kerestem is a dobozon a MAC címet, hogy melyik az enyém, de rájöttem, hogy ilyen lényegtelen infókat már nem írnak rá a dobozra. -
Petya XT
senior tag
Köszönöm, hogy megnézted.
Volt egy régebbi adapterem is, de azzal sem jó. Felraktam a firmware-ét a Tplinknek, de nem sikerült átütő eredményeket elérni sajnos. Továbbra sincs hangkimenet. Végülis nem fontos, Windows alatt megy. Filmet nézni tökmindegy, meg már lassan amúgyis...
Azért furcsa, hogy a legfrisebb kernellel sem megy. Valamiért vegyes a leírásnál az eszköz. Nézegettem a szomszédok TV-jét, amit még látok, mind a két TV-t video és hangeszközként azonosítja. Érdekes.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Pedzegeti az új Xbox irányát a Microsoft
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Path of Exile (ARPG)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- Byintek Love U14 Projektor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Volt egy régebbi adapterem is, de azzal sem jó. Felraktam a firmware-ét a Tplinknek, de nem sikerült átütő eredményeket elérni sajnos. Továbbra sincs hangkimenet. Végülis nem fontos, Windows alatt megy. Filmet nézni tökmindegy, meg már lassan amúgyis...
Rowon