Hirdetés
- Rakétaként lőhetnek ki a NAND flash árak az NVIDIA terveitől
- 8 GB VRAM-mal dominálhat idén a GeForce RTX 50 sorozat
- Az AMD szerint Radeonokból nem lesz hiány
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Egér probléma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- RAM topik
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nagyítható a start kétirányban is.

Mondjuk sötétebbre kell vennem, túl világos, kiég a szemem. -
Vasti74
senior tag
válasz
growler
üzenetére
Na erőt vettem magamon, átraktam az SSD-t ;-) M.2 külső házam nincs sajnos. Az én gépemben volt rajta hűtő, le kellett feszegetnem, mert a minibe nem fért úgy bele.. Ezért húzódott el ennyire ;-)
A gépem egy Lenovo ThinkCentre M75s Gen2 a legfrissebb BIOS-al (decemberben frissült, ha jól emlékszem) , sok probléma nem igazán lehet vele. Amibe most átköltöztem az meg egy ThinkCentre M720q , szóval ha Lenovo-sepcifikus a probléma, akkor jól megszívtam ;-)
Na kíváncsi vagyok, elugrálnak-e ezután is az ikonok.
A következő lépés (ja, lehet hogy egyszerűbb lett volna ezzel kezdeni - kicsit szét vagyok esve ;-) az lesz, hogy átállítom a megjelenítés skálázását 100%-ra, mert a 24"-os 4k monitoron 200% van beállítva. Hogy ez nem jutott a szerelés előtt eszembe... ;-)
-
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Szerintem alapvetően úgy voltak vele, hogy itt az alap verzió, olyan amilyen de úgy is lehet témázni ha valakinek ilyen vágyai vannak. Bár egyébként én arra röjettem rá, hogy nem is használom a menüt. Mármint super, aztán elkezdem gépelni azt az appot amire keresek majd enter. Az meg ugyan úgy működik mint eddig.
-
-
Vasti74
senior tag
-
Vasti74
senior tag
válasz
Aweriot
üzenetére
Nem értem én az embereket. Aki ezt megalkotta, megnézte, és elégedetten hátradőlt, hogy ez az, végre megcsináltam?! ;-) A "főmenü" ikonok totál nem illenek az alkalmazások ikonjaihoz sem, ennyire béna, ronda, elcseszett valamit én még szerintem sohasem láttam egy op.rendszerben sem...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nintendo Switch 2
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napelem
- Egér probléma
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- További aktív témák...
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest