Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
zizidor
őstag
válasz
Nekton
üzenetére
Próbáltam én is egy ilyet. Windows alatt átneveztem egy fájlt, benne volt a nevében az összes magyar ékezetes betű, szóközök, meg egyéb jelek is. A ZIP neve ugyanez lett. Linux alatt hibátlanul kezelte.
Ugyanakkor egyes programok a ZIP fájl létrehozásakor nem állítják be azt a bitet, ami jelzi, hogy a fájlnevek UTF8 kódolásúak, és ebből adódhat probléma. Tehát a hiba jó eséllyel nem a kicsomagoló, hanem a becsomagoló szoftverben van. (Gemini)
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Samsung Galaxy A12 4/64GB fekete / 12 hónap jótállás
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! Asus B250M i3 6100T 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
- LG 27GX790A - 27" OLED evo / 2K QHD / 480Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DP 2.1 / 1300 Nits
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon