Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
Elbalf@szkodtam az egészet, már az elején. Nem a rendszernek volt problémája, hanem én voltam a hülye. Amikor csatlakoztatni akartam a fejhallgatót, dobott két MAC címet, ugyanazon néven( csak volt egy LE) én azt hittem, hogy itt, valahol van a házban még egy ilyen füles, így erre csatlakoztam. Nem erre kellett volna, hanem az LE nélkülire. Mert egy volt az eszköz, két címen( gondolom kihangosító, vagy mikrofon, vagy mit tudom én.) Manjaron vettem észre, hogy iszonyatosan benéztem ezt a történetet.
Semmi baja sem a Mintnek, sem az adapternek, természetesen. Teljesen stabil.
Amikor elsőnek próbálkoztam vele, kerestem is a dobozon a MAC címet, hogy melyik az enyém, de rájöttem, hogy ilyen lényegtelen infókat már nem írnak rá a dobozra.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- -55%!!! LEGÚJABB GENERÁCIÓ! Lenovo ThinkPad T14s Gen6 AI 7 Pro 350 PRO 64GB 1TB, 2029-es gar!
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash Shadow Pro
- Dell Latitude 7290,12.5",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon