- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- LG LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Igen, én is ettől tartok. Ki kellene debuggolnom az abraunegg Onedrive klienst, hogy mitől van magas CPU használata nálam, amihez újra kellene forgatnom úgy, hogy be vannak téve a debug szimbólumok. Ez még nem lenne gáz, de kell neki a legújabb gdc... Mindegy, egyenlőre megpróbálom máshogy megoldani, újrafordítás nélkül.
-
Még Debianon a Sidben is 14.2 van (nyilván), az Experimental brancsban van egyedül 15. Szerintem Ubuntu alapon nem fog hamar bekerülni.
https://packages.debian.org/search?suite=experimental&searchon=names&keywords=gdc
-
-
Apollyon
Korrektor
Technikai oldalról ugyanúgy letöltődik a számítógépre, telefonra stb., mivel másképp nem is tudnád megnézni. Newpipe, libretube ugyanez, csak ott adtak mellé egy GUI-t is.
Az, hogy te mit kezdesz a letöltött állománnyal amit a gúgli biztosított, ahhoz neki semmi köze, mint ahogy a privát szférád más részéhez sem.
Ha nagyon korlátozni akarná, megtehetné, de akkor elbukná az összes, nem prémium előfizetős userét.
Azt pedig nem akarja, mert abból is rengeteg pénzt keres, mármint a userek tudta nélkül és etikátlan módon kikémkedett adatokból.
Szóval tök mindegy, hogy böngészőből nézed meg, vagy felveszed ezt OBS-sel és úgy, vagy letöltöd a yt-dlp valamelyik iterációjával. A kérdés csak az, mennyire akarod saját felhasználói élményedet korlátozni ebben. -
urandom0
senior tag
Ne kövezzetek meg azért, amit most írok, de ez a jelenség elő sem tud fordulni egy immutable rendszeren (ha csak szándékosan elő nem akarod idézni). Mert immutable rendszeresen van egy base image, amibe te, mint user, csak nagyon kevés, vagy adott esetben akár nulla csomagot telepítesz. Minden más "magasabb rétegekben" fut, konténer, flatpak, stb.
Szerintem egyáltalán nem butaság elkülöníteni a rendszercsomagokat és a felhasználói programok csomagjait, akár disztribóciós szinten is, hogy két teljesen másik csomagkezelő kezeli a kettőt. -
Petya XT
senior tag
Kétségkívül van igazság ebben is, még akkor is, ha sokszor nem életszerű. Egy adott feladatra tartott gép, mondjuk a TV alatt, annek nem feltétlenül kell a sallang. Sem cups, sem bluetooth, sem libreoffice, sem semmi egyéb. Egy böngésző, egy celluloid, VLC, és kb ennyi. A másik topikan is olvasható visszatérő jelleggel, hogy nem feltétlenül erőgéppel rendelkezik mindenki, van hogy nem bírja el a felesleges sallangokat a gép, ill teljesen felesleges vele terhelni.
Nálam valóban a külső csomagok okoznak leginkább problémát, az az egy, amit telepítek. A Viber. Amennyiben valaki SecureBoot-al Nvidiát használ, vagy van valami kézzel feltelepített wifi drivere, esetleg tényleg meg van szórva rendszere Wine-al, PPA-val, annak ez a rendszerfrissítés így borítékolhatóan nem lesz járható út. És nem azokkal a csomagokkal van baj, amiket leszedeget az ember, azokat játszi könnyedséggel felteszi újra, hanem ezekkel. De most a Viber is, vagy más progi margójára. Előfordul az, hogy egy .deb csomagot használ az ember, nincs ezzel baj. Régebben a frissítő direkt kérte, hogy tavolítsuk el a külső csomagokat. Most csak szól, hogy esetleg! hiba lehet belőle. De akkor miért engedi el? Arra most nem emlékszem, hogy a Timeshift mentés meglétét figyelte e most a rendszer.
Én nem kritizálás jelleggel írtam le, egy ingyenes rendszernél, ami nem mellékesen az egyik legjobban összerakott a "piacon", alávaló dolog lenne. Mindenki úgy intézi, ahogy szeretné a frissítést. Én azt tapasztaltam, hogy sokszor az új, teljes telepítés gyorsabb és egyszerűbb. -
Petya XT
senior tag
Nem szeretem a GPT-t, általában MBR van. A BIOS is abban az üzemmódban volt, amikor telepítettem. Van ilyen mappám, igen. A kérdés, hogy miért. Ezt már észrevettem korábban is, hogy bizonyos gépeken létrehoz magától EFI partíciót, némelyiken nem, ha a BIOS boot MBR-ben van. Manjarón biztos nem hoz létre, az Ubuntun nem néztem meg sajnos, amikor fent volt. Az számíthat, hogy DD-t használok a Rufus esetében? Ezt most vettem észre, a hibák kapcsán, hogy mind a két módban indul a rendszer. Érdekes.
-
Petya XT
senior tag
Én lyukra futottam vele ma, a frissítési folyamat végén 4 csomagra dobott hibát, mind a négy grub-ban érdekelt csomag volt. 4x nekifutott, azután kidobta a végén megint hibára és kilépett a frissítő modul. A rendszer végül frissült, de furcsa volt, ilyet még nem láttam.
Elkezdtem nézegetni, hogy mi a péklapát van ezzel. Emlékeztem, hogy Rufusszal MBR sémára csináltam meg anno a rendszert, a BIOS-ban MBR boot volt beállítva. Mind a négy hiba az EFI particióról jött vissza( ezt sem nagyon értem, hogy miért van az ott egyáltalán)
Átállítottam a BIOS-ban UEFI bootra meg bekapcsoltam a SecureBoot-ot, így is elindult a rendszer. Tehát mind a két módban indul a rendszer. Ez normális?
Miért van akkor séma választás? Ha úgyis mindegy? Vagy itt mi történhetett? -
Petya XT
senior tag
Hogy lenne...
2008-as történet, szerintem a Cinnamon is sok neki. Én maradnék vele Windowson.
Nem fog jobban teljesíteni linux alatt sem sajnos. Az Intel is elengedte a kezét, biztonsági okokból a használata sem javasolt.Egy brand gép kijön egy SSD árából, ezzel a C2Q-dal már nem érdemes foglalkozni szerintem.
-
Petya XT
senior tag
-
Ezt azért láttam, nem is erre gondoltam, hanem erre:
A "hagyományosnak" mondható Linux Mint rendszer, mely az Ubuntu LTS (Long-term support), azaz hosszabb távon támogatott kiadására épül. Az Ubuntu 2 évente ad ki LTS verziójú rendszert, ennek megfelelően a Mintnek is 2 évente jelenik meg új főverziója.
Nemrég merült fel valamelyik topikban éppen, milyen Ubuntu alapon jönnek ki a .1, 2, 3-as Linux Mint verziók, emiatt gondoltam csak...
Szóval az alverziók lemaradtak innen, talán azért lényeges ez, mert totál mások ezek, mint az Ubuntu alverziói!
Itt van példának az olvadó 5 éves támogatás...
-
No végre újra van Topikgazda a Mint topikban! Ez nagyszerű, jól összeraktad a linkes részt is. Gyorsban átfutottam, egy helyen van hiányérzetem, abban a részben, ahol leírod a verziókat, szerintem nem úszhatod meg a .1, .2 és a .3 verziók megemlítését sem!
A Debian csomagkeresőnél van amúgy egy ezerszer informatívabb, a Debian Packages Tracker, de lehet csak nekem jön be jobban.
Jó lesz ez amúgy, örülök, hogy végre nem lesz mostohagyerek itt a PH -n sem a legjobb Linux disztró sem!
-
Vladi
nagyúr
Én értem, legyalultad a guit. Megesik.
vezetékes netet tudsz terminálban csinálni. A grubból indított recovery mód, az nem ugyanaz, mert egy csomó mindened nincs, ami meg kéne. szerintem csomagkezelő sem.akkor házi feladat, 2 bejgli között ezt kipróbálni. ifconfig meg ifup parancs. A routertől kapsz dhcp-n ip és kész. telepíted ami kell majd reboot.
-
-
csixy
addikt
" de akkor meg nem volt internet kapcsolat." ... ilyenkor bedugok egy ócska meztelen ralinkos usb-s wifi kártyát, ami bele van dugva egy 5 köbcentis injectiós fecskendőbe és műgyantával van kiöntve és kéken és sárgán villog, oszt mindig van vele wifim, mert mélyen a kernelben van nagyon régóta beásva, gyegécske, de mindig muxik.
-
Petya XT
senior tag
-
Petya XT
senior tag
Most csupa "szemét" van csak benne. Még a RAM-okat is kivettem, egy régi Dell RAM moduljait raktam bele, ezt most viheti... Nézegettem új gépeket, de levert a víz. A komplett konfigot cserélni kellene. A régi cuccaimból talán a 1060 maradhat meg, meg a ház.
Nagy terhelésnél kivágja az egészet az Anti Surge. Tegnap összepakoltam ezzel a felállással, még nem volt baj. Megrogyott a táp szerintem, de már ezzel a 4. gen Intellel nem akarok szórakozni, valami modernebb Ryzen konfig kellene.
Egy Zalman 700-as PSU, látott ez már CrossFire-től kezdve mindent. Régi már.
-
Petya XT
senior tag
-
Azt nem tudom, neki Linux Mint-en lefutott-e, mert itt azért a DE eléggé össze van gyúrva az Ubuntu core dolgaival meg a saját fejlesztésű egyebekkel. Más disztrón lehet sikeres egy ilyen művelet. Azt tudom, hogy a Mint 22, amin próbáltam, szinte gyári állapotú volt, se külső csomag, se PPA...
-
Nekem nem voltak kétségeim, de kockázatmentesen engedtem rá a régebbi SSD-n lévő 22-re, igazából azt szerettem volna reprodukálni, amit ezer éve Debianon sikerült, hogy konzolosan hozom vissza az életbe, de egy fia parancs nem sok, annyi nem ugrott be. Anno meg egyetlen desktopom volt, simán ment fejből. Ez a fene nagy elkényelmesedés...
Amúgy ja, PPA-ból felrakni friss Cinnamont... mondjuk igen meglepődtem volna, ha sikerül.
Anno a Debian Cinnamon frissítés az repoból ment nyilván, azt hiszem experimental volt az. Reboot után jól le is hervadt a vigyor a képemről.
-
Juhúúú, ez jó hír, a legutóbbi kísérlet elég gáz lett a 6.4-es Cinnamonnal. (jó lenne, ha lenne kizárólag CLI-s megoldás a verzióupgrade-re)
3-5 hét biztosan lesz, mire kijön a 22.1 stable verzió, ünnepek előtt, között...
Amúgy a 22, 22.1, 22.2 és a 22.3 verzióknak mind ugyanaz a 24.04 Ubuntu az alapja, szóval mind LTS, azt viszont nem figyeltem meg, hogy a .1-3 verziók pontosan melyik 24.04.x-re alapoznak.
-
Petya XT
senior tag
Ez a
powercfg -h off
ez működik még Windowson? Ha jól emlékszem én ezzel kapcsoltam ki. Mi volt a hibaüzenet? Amit urandom0 linkelt azt nem tudom megnyitni.Mind a két rendszer EFI? Vagy milyen séma van a két SSD-n? Ha visszaraknád, direktbe a lapra? Nehogy a rack szívozzon...
-
urandom0
senior tag
Lehet, hogy volt valami más hiba is az SSD-n, azért kaptál másféle hibaüzenetet.
"a hibernálás opciót is kikapcsoltam a kikapcsoló gomb opciói között, bár az szerintem igen csekély vizet zavar ott, ha egyszer nem azzal állítom le soha."
A hibernálás és a gyors indítás összefüggnek, mert a gyors indítás is a hibernálást használja. Igazából a hibernálásnak két módja van, full és reduced, és ez utóbbi a gyors indítás.
-
Petya XT
senior tag
-
Vladi
nagyúr
Én nala előtét programot használok debianon. Az tud olyat, hogy leteszteli neked a szervereket és az 5 leggyorsabbat elmenti neked.
Elvileg a debian csomagkezelője a geoip - vagymiaszösz - adataid alapján választ neked tükröt.
Most hadd ne mondjam már, hogy a dnf ezeket alapból tudja, nem kell külön rábeszélni.
-
Vasti74
senior tag
Így van, ezt szerettem meg benne :-) Régen kb. alap volt, hogy kernelt is fordított magának az ember. Most meg annak örülök, hogy feltelepítem, és használom ;-)
A felhasználói felülete pedig (régebben MATE-t használtam, egy ideje Cinnamon-ra váltottam) nekem a legszimpatikusabb azok közül, amiket eddig láttam.
-
Vasti74
senior tag
Én Debian Hamm-el kezdtem a linuxos életet, és az még '98-ban volt ;-)
(...illetve nem, mert kicsivel előtte már Debian Bo + Mars NWE-re cseréltük a Novell szervereken a rendszert, de asztali gépnek, éles munkára azt még nem fogtuk be, csak próbálgattuk ;-)
Volt persze közben egy kis RedHat és SuSE kitérő is, de nagyrészt Debian futott a gépemen.
Aztán pár éve (jó régen) képbe került a Mint, és úgy megtetszett, hogy más nem is használnék... Kipróbálok ezt-azt néha kíváncsiságból virtuális gépen, de egyelőre marad ;-)
Most berágtam rá az Intel UHD 630 grafikus kártya + átméretezett munkaasztal + akadozó videók miatt, elkezdtem Mac-el szórakozni, de neeeem, nincs az a pénz ;-)
Rájöttem a nagy eszemmel, hogy nem is rendszert kell cserélnem, hanem inkább grafikus kártyát, vagy gépet! ;-) -
growler
őstag
Az első és egyetlen főverzió frissítési kísérletem 20.3-rol 21-re volt.
A mintupgrade minden kereset/feltételét kielégítettem.
Maga a frissítés olyan sokáig tartott, hogy közben kinőtt a borostám.
Nagy nehezen végzett - újraindítás után, latom hogy sok telepített
alkalmazásom eltűnt (netről letöltött .deb telepítős, PPA-val felvett)
Akkor lett elegem az egészből, mikor olyan alkalmazás indítóikonjára
kattintottam amelyet meghagyott, - és az nem indult.Abban az esetben mikor csak az adott kiadás hivatalos tarolóiból
telepített + alkalmazásaim vannak, lehet hogy jó, és nincs, vagy
sokkal kevesebb az ilyen probléma - de olyan alkalmasokat is használok melyek nincsenek a tarolókban. -
Vladi
nagyúr
Ilyen esetben sincs sok gond. Én évtizede úgy csinálom fedorán:
- nem foglalkozom a verzió frissítéssel
- lementem a /home-ot, nem tartok ott sok adatot, csak a szoftverek használják beállításra
- lementem az fstabot
- 0-ról telepítem a rendszert
- a programjaimat felteszem
- /home-ot bemásolom
- fstab
kész. -
growler
őstag
A 2012-es Maya óta én is Mintet használtam/használok.
De tele lett a hócipőm attól, hogy a főverzió frissítés félig
kiheréli a jól belakott rendszeremet. (Tapasztalat!)
Eddig jól megvagyok az Arch alapú rolling kiadásokkal is.
2-3 naponta - hetente frissítek, - minden csomagverzió a legújabb,
és felejtős a főverzió frissítés. -
-
Petya XT
senior tag
A Manjaro kapcsán: Elengedtem a hibrid grafikát. Átkötöttem az egészet Nvidiára az alaplapi kimenetről. Szerintem hiba volt így használni ennyi ideig. Ráhagyom az Intelt. Érdekes módon megszűntek a programok alatti grafikai problémák. Itt hagytam az egészet 1,5 óra Unigine tesztre, de minden rendben volt.
22 TB-os merevlemez? Ahhoz azért neki kell feszülni mire telepakolod.
-
Petya XT
senior tag
Eleve sokan azt gondolják, hogy egy cég, ami az adott disztro mögött van, az csakis rossz lehet. Ezt a jó öreg Gates elintézte jó hosszú időre, ha nem örökre. Ezen már nehéz lesz változtatni, főleg, hogy sok a szelet a tortában. Az irányt nem tudom, hogy jó e vagy rossz, de az általam használt disztrók közül a Manjarónál látom, hogy iszonyat nagy a fejetlenség(X11,Wayland). Ez nem igazán mutat a stabil fejlődés felé.
Abban teljesen egyetértek, hogy egy-két nagyobb projekt megfelelőbb lenne, mint a millió kicsi.
Mini pc? Régen hetente hoztak valami gépet, ebben az évben talán összesen két Ryzen konfigot szereltem, meg valami laptopban cseréltem kijelzőt, egy- két telepítés volt még... Nincs gép már sok helyen most sem. A mostani TV-kben ott van minden. A többit elintézik mobil eszközről. Kihalóban a torrent, streamelnek mindent, otthonról az emberek többsége nem dolgozik, nem is akar még egy eszközt fenntartani. Tényleg nagyon kíváncsi leszek mi lesz ezzel a piaccal. Az asztali pc eladások is mélyponton. Ha kidurran a játék lufi, az egy érdekes történet lesz, mert ezeket az árakat nem mindenki tudja megfizetni, sőt.
Apropó konzol. Megveszel egy konzolt, egy normális videókártya árának feléért. Cserében csendben elvan a TV alatt, Néha megveszel rá egy-egy címet, én pár ezer forintért veszem meg a PS Store-ban, nem a Steamen 60-70 euróért. Megéri? Nekem meg, mert nem kell kínlódni a hardverrel, igénytelen dolog teljesen. Van fél órám(egyébként nincs), bekapcsolom és megy, nem kell vele szórakozni.
-
Petya XT
senior tag
Én nagyon csodálkoznék, ha 10 év múlva az IBM hátszeles Fedora eljutna mondjuk egy Windows szintre, mert ott azért van pénz is.
Ez nagyon kétséges, bár van benne logika. Én azt látom, hogy borzasztóan tagolt a linux szegmes, akár desktop szinten is, és ez riasztó sokak számára. Az meg többeknél kizáró ok, ahogy olvasgattam, ha nem közösségi egy disztró, hanem valami nagyobb cég áll mögötte.
Amerre haladunk, valószínűleg asztali gépek sem lesznek az otthoni felhasználóknál 10 év múlva, nemhogy linux. Felnőtt már egy generáció, akik a mobil eszköziken élik digitális életüket. Számukra meg teljesen érdektelen lesz, hogy mi van a motorháztető alatt.Állítólag a p*rnó után a számítógépes játékokban van a legtöbb pénz. Ne kérdezd, hogy hol olvastam, mert már nem emlékszem rá. Az sem biztos, hogy igaz, de elgondolkodtató.
Óóó, hát persze. Össze vannak ezek nőve szépen már nagyon régen, nem hiába kerül annyiba egy gép mint amennyibe. Kéz kezet mos.
-
Petya XT
senior tag
Én egy életkoron alapuló megoszlást látnék szívesen a linux oldalán. Nyilván nem reprezentatív, de itt, a fórumon is az látszik, hogy nem is a hozzáértés, az adott rendszer mélyebb ismerete dominál, hanem a kor. Amikor megérik az ember arra, hogy oké, ez már ilyen-olyan okból nem kell, váltsunk. És már van kitartása is, hogy elsajátítson alap ismereteket a rendszer használatával kapcsolatban.
Pont a diagnosztika, a játék, estlegesen valamilyen speciális célszoftver....ez nagyon sok embert visszatart. Amit a hardverek élettartamáról, és a beállításokról írtál, teljesen jogos. Kevés a lehetőség még ezen a területen, talán soha sem lesz.
Egy relatíve régi gép is (10-12 éves) hozni tudja linuxon azt, amit ma átlagfelhasználásnak nevezünk. Játékra meg az élelmesebbje már régen konzolt használ, amin a monitorozás annyi, hogy ráteszed a kezed a tetejére, hogy milyen meleg. Múltkor láttam valami gépet játékra, olyan 1 millió forint volt. Miiicsodda? Nem is néztem meg, hogy mi pontos konfig, mert az ára okán is felejtős. Én csak röhögtem rajta, más meg simán megveszi. Azon meg nehogymá linux fusson... A linux desktop soha nem lesz népszerű. Valahogy a PC, mint olyan is félrecsúszott a játékok és a mohó hardvergyártók okán. Leég a videókártya tápcsatlakozója? Szétfagyó Intelek? Ilyen-olyan Windows driver anomália? Többszázezres hardveren? Vicc az egész.
-
Vladi
nagyúr
Igen.
Azt azért lássuk be, ezek nagyon is rétegigények. A felhasználók 99% nem értené, hogy miről beszélsz.
fancontrol az pont van, anno írtam róla cikket.#14976 Rowon
Mondjuk a belső tárolók az nagyon nagy kinyalása a felhasználó seggeknek. Ezt sokan nem is értik mekkora királyság.egyéként mi az isten nyila van ezzel a fórumotorral? Semmise úgy működik ahogy várnám.
-
totron
addikt
Amit vért izzadva - közben tanulva! - be tudsz lőni egyszer, azzal nincs is gond igazán. Azzal van, ami effektíve nincs. Megoldás lehet persze a ló elé fogni a szekeret és idomulni a lehetőségekhez vagy azok hiányához: nem is akarod te azt igazán. Vagy ha de, akkor annyira de, hogy lefejleszted. Emulációt hagyjuk. Keresztplatformokat is lehet emlegetni, de ilyenekkel én inkább érzem magam a 12 vagy épp 0 humán ujjakat generáló AI-k világában. Nem vagyunk előbbre.
Egy ACDSee például soha nem lesz linuxra. Aki csak felületesen igényli az ilyen szoftvert az meg nem látja az árnyalatokat, az boldog. Nem mindenkinek jut ki ez. -
Vladi
nagyúr
Srácok mi a mai dátum? 1997?
Nincsen ezeknek a világon semmilyen objektív mérése. 20 éve vagyok linuxon. Mostmár a családom is azon van. Az asszony úgy kérte, hogy mostmár szedjem le a wint és tegyek neki "egérkéset".
a szoftverek az a bő egy tucat ami kell az ugyan az lenne linuxon és winen is. ezekkel meg annyira nagyon sok problémám nincs.
Ha mégis, akkor kicsit átmegyek winre és megértem, hogy nincs énnekem semmilyen igazi problémám.
-
totron
addikt
Nem is állítottam ilyet. Ha a kérdezőre gondolsz, az ő szemében az, persze. Nem gondolom egyébként, hogy lenne közeledés, változás az ilyenben: aki elmaradottnak látja a konzolt, nála az is marad jellemzően, én ezt tapasztalom. Nem bűnös ettől, csak kimarad valamiből ami kapcsán nincs múltja, így jövője sem. De vannak még egyéb örömök az életben, nincs vész. Inkább a hozzáállás zavar, nem kizárt, hogy egyéb területeken is csak siet, elszáguldva az előnyök mellett.
Reszelgetések vannak, de radikális újítás - legyen minden és azonnal úgy, mint Win alatt - nem fog elkövetkezni. Amely tény azonnal lepattintja a türelmetleneket, paradigmát nem váltókat, nekik az egyszerűbb. Ha viszont linux user vagy és nem tetszik valami, akkor lehetőséget kapsz arra, hogy az tartósan ne tetsszen.
Win alatt vannak vonzóbb célszoftverek azért + a megszokottság.
A kereshetőséggel megáldott grafikus telepítők mellett egyébként sok panaszra nincs oka egy betérőnek sem, de hát mindenki úgy is maga érzi azt, hogy semmi nem elég.
-
totron
addikt
Miről beszélsz? Mezei kíváncsiság vezérel, hogy mikhez van hozzánőve a kérdező. Nem mindenre, épp emiatt tettem fel a linux topikban erre vonatkozó kérdést, de a szakállas közhelyek olyan mértékű masszív halmozásával találtam szembe magam, hogy még mindig keresem a szavakat. Ne láss a hozzászolásomba bosszantó mögötteseket, mert feleslegesen bosszantod fel magad akkor.
Alapvetően csapnivaló a szoftverminőség mezei userek számára linux alatt. -
csixy
addikt
Például az endeavour os már nem hajlandó MBR partíciós sémára települni. Ha Legacy bootot szeretnél, akkor is GPT partíciós sémát követel és rá egy 8 megás formázatlan bios_grub flages partíciót. Ebbe pakolja bele a grub2 core.img állományt , ami a master boot record szerepét tölti be. Hogy minek a 8 mega neki azt nem tudom, met bőven elég neki az 1 mega.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Autós topik
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Nintendo Switch 2
- Filmvilág
- Kuponkunyeráló
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- LG LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged