-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Az általad hivatkozott útmutató alapján próbáltam, csak nem olvastam végig. Tegnap esti kísérletek eredménye: kompatibilis módban elindul a Live USB, és jól működik. Nomodeset kapcsolóval elindul, de nem működik elég jól, mert újraindításkor kiír pár dolgot (OK, ez meg az), aztán egyszerűen kifagy. Menni fog ez, csak még nem volt időm élesben telepíteni. Köszi a segítséget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz
ubyegon2
üzenetére
Core i-7 7700K, Nvidia GTX 1070Ti, Windows 10 mellé kellene dual boot megoldással. Régebben is használtam már így, csak karácsony előtt egy Windows frissítés kinyírta a rendszert, azóta próbálkozom a helyreállítással, több-kevesebb sikerrel.

A nomodeset kapcsolót ki fogom próbálni, ha hazaértem. -
VikMorroHun
őstag
Már 1 hete küzdök a Linux Mint telepítésével. Arra már rájöttem, hogyan vegyem rá, NE törölje le a Live USB-t közben, viszont a nouevou driver+GTX 10.. sorozat miatti kernel hiba kifogott rajtam. Letöltöttem egy Nvidia drivert .run kiterjesztéssel, amit egy működő rendszerbe nyilván be tudnék rakni a megfelelő sudo paranccsal, de még nincs ilyen a gépemen. Bele lehet ezt rakni valahogy a Live USB telepítőbe? 18.3-at szeretnék használni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849, 100% Akksi
- Új Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Rowon