- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem akármilyen új GeForce jöhet idén
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen Blu-ray írót?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
nagyúr
Az update manager a mai friss frissítések közt hozza a linux kernel (6.17.0-14.14) verziót.
Fel merjem telepíteni? Valaki próbálta már?
-
nubreed
nagyúr
Foobar2000 illetve Hwinfo64 alternetíva létezik Linuxra? Az Audacious-t a Rhytmbox -ot is próbálgatom de egyik sem jön közelébe sem a Foobar testre szabhatóságának pl.
Illetve létezik-e olyan video lejátszó ami támogatja a külső filterek használatát Linux alatt, gondolok itt a LAV Audio és Video filterekre?
-
nubreed
nagyúr
válasz
NeoPampalini
üzenetére
Tökéletesen működik, köszönöm!
-
nubreed
nagyúr
A Panel -en megjelenő program ikonokat ki lehet szélesíteni valahogy? Erre gondolok:
Így szeretném, ahogy ezen a Windows 11 screenshoton van.Más: Cinnamenut használok a default menü helyett és van arra lehetőség, hogy valahogy megjelenítsem a recent programokat a használatuk időrendjében?
-
nubreed
nagyúr
Logitech G502 Lightspeed egérhez való Logitech G Hub szoftver alternatívát keresek Mint alá. Tudnátok esetleg ajánlani valamit? Játék profilok nem kellenek, de legalább annyit tudjon ez az alternetíva, hogy az egér gombjait testre lehessen szabni, például Firefox alatt Windows alatt arra volt beállítva, hogy Tab -ot váltson. Vagy egy másik programban bezárja az ablakot. Ilyesmikre gondolok, van ilyen program vagy esetleg beállítás Mint alá?
-
nubreed
nagyúr
Szia,
Köszönöm a választ! Nekem nVidia rtx 4070 Super kártyám van és úgy tudom (ahogy utána mentem a dolgoknak), hogy az nv kártyák még bizonyos esetekben hátrányban vannak Linux alatti játékoknál az AMD kártyákhoz képest, de folyamatosan fejlődik a dolog és lehet, hogy ez már egy outdated információ. Egy próbát mindenképp teszek, a héten biztos felrakom valamelyik nap a gépemre a Mint -et, egy külön 500 gigás ssd-re (a Windows egyelőre marad a másik ssd-n) aztán meglátjuk.
-
nubreed
nagyúr
Sziasztok!
Én is szeretnék áttérni Linuxra, a Windows 11 -ből kezd nagyon elegem lenni. A Linux Mint lenne az első kiszemelt választottam, Live USB-ről pár próbálgatom pár napja és alapvetően nagyon szimpatikus, de lévén, hogy live usb igazán komoly dolgokba még nem mentem bele. De nekem fontos lenne az is, hogy a Steam játékok a lehető legjobban menjenek. Azonban ebből a szempontból kicsit elbizonytalanodtam, sokan a neten inkább ajánlják a CachyOS -t játékra mint a Mintet. Mennyire valós ez? Itt vannak olyanok akik napi/heti szinten játszanak legalább a Minten? Ha igen, szívesen olvasnám az ő tapasztalataikat ebben a témában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Le Mans Ultimate
- Horgász topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Karnyújtásnyira került a százmilliomodik PlayStation 5 leszállítása
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3913
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A mostani 6.14 kernellel nincs semmi bajom eddig, szóval még marad.
Rowon