Hirdetés
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ne szórd ki a pénzed pixelekre!
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple MacBook
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
DarthSun
üzenetére
Dropp 8, a startkor dobhatta el(tippre, mivel 100 Mbites retró switchen van a vadállat), utána nulla dropp. VP09- re vált, azt tudja a kicsi áramtermelő is, csodaszép a kép, HW acceleration full. Prociterhelés alig látszik. Bár nekem itt a polcon már az RTX, csak még lusta voltam kicserélni, örültem hogy a helyére tudtam tenni a gépet, a szűk helyen.

-
válasz
NeoPampalini
üzenetére
De a videókártyád jobb
-
válasz
epicdev
üzenetére
Hopp, így már érthető. A Mint(22) nálam is UEFI+AHCI módot/bootot kér.
Viszont nálam egyszerűbb a helyzet, a Win11 is indul így, mert nem RAIDes telepítés, valamint a modernizált XP is, mivel az eleve AHCI- ben lett telepítve(ma már az Integral XP- ben benne vannak a drierek ehhez). A DOSal küzdöttem, de már kb 1 éve megoldottam a dupla master-bootot, UEFI- t ránt be, ha nem 0 a flag regiszter érték, akkor automatikusan ugrik az MBR- re, így modernen és régin is bebootol. -
válasz
Petya XT
üzenetére
Úgy emlékszem hogy Mint alatt nincs is most külsős cucc telepítve - kb két hete próbapadon a delikvens, de ma elkezdem összeszerelgetni.
Debian alatt görcsöltem külsővel, mert ott anomáliák voltak, de azért mert visszatérő kezdőként nem értek hozzá. Mint alatt nincs gond, eddig minden műkszik, ami nekem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Milyen autót vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Androidos tablet topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- HP ZBook Firefly 14 Gen8 I7-1165G7
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7500F / RTX 4060 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Már 4 éve nyugger vagyok, az első melóhelyemen megszerzett korkedvezménnyel, de hát megértem a valós nyugger korhatárt is.