- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Dell notebook topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Váratlanul ledobta asztali csúcs-Ryzenjét az AMD
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós kamerák
- Fujifilm X
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
-
PROHARDVER!
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Vasti74
üzenetére
Igen, kb ezek az arányok voltak, amik engem is ledöbbentettek anno! 15mega és másfélgiga, először én is azt hittem, valami vicc ez így. De nem az volt. Most OK, hogy most is két disztró van az egyterás SSD-n, van hely, de nemár...inkább telepakolom letöltött Linux iso-kkal az üres helyet.
Lehet, hogy mi gondolkodunk ilyen maradian egyébként, de akkor se fogok flatpakot használni, főleg hogy minden működik .deb verzióból is. Csak azért, mert magasabb verziószámú egy app meg tud plusz 3 amúgy tök felesleges beállítási opciót? Ez már kicsit olyan, mint amikor a rollingosok naponta 10x megnézik, vannak-e friss verziók valamiből és már nyomják is a beta alfájának az RC4-es verzióját és röhögnek a Debianosokon, amin 8 hónappal azelőtti régi verziós app van még.
Új hozzászólás Aktív témák
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Asus Tuf RTX 5070 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer használt monitor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- LG 27UP650K-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - DisplayHDR 400 - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rowon