- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Steam Deck
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
gery2123
őstag
A home/név és ott ctrl +H és akkor megjelennek a rejtett mappák, és onnan ami neked nem kell azt töröld ki. Aztán a home mappában A . trash is törölhető. Mondjuk nem tudom mennyire laktad már be, de én csinálnék egy tiszta telepítést csak a dokumentumok zenék... Mappák meghagyasaval. Live CD alól minden mást törölnek.
-
MKLS
aktív tag
Üdv!
Ha több disztróhoz használtam ugyanazt a home mappát, de már csak egy végleges OS maradt a gépen, akkor a többi distro leftover mappáit, fájljait amiket lehet törölni hogyan/merre keressem? Főleg ilyen beállítás fájlokra gondolok, asztali parancsikonok, panel beállítások stb.
-
Mr X
veterán
Ugyanaz. Ahogy eltűnik a POST képernyő:
Loading operating System...
Read error(ez még az alaplap területe)
Ahogy visszaállítom az első boot eszközt DVD-re, mindjárt jó. Viszont így a loading után pöttyözik vagy 15 másodpercig, gondolom ellenőrzi, hogy van-e benne bootolható lemez.
-
Mr X
veterán
válasz
CPT.Pirk #25190 üzenetére
Eszköz Indítás Eleje Vége Blokkok Az Rendszer
/dev/sda1 * 2048 100489215 50243584 83 Linux
/dev/sda2 100491262 117229567 8369153 5 Kiterjesztett
/dev/sda5 100491264 117229567 8369152 82 Linux lapozó / Solarisupdate-grub ezt dobja:
Generating grub.cfg ...
Found linux image: /boot/vmlinuz-3.11.0-12-generic
Found initrd image: /boot/initrd.img-3.11.0-12-generic
Found memtest86+ image: /boot/memtest86+.bin
No volume groups found
done -
Mr X
veterán
Üdv!
Kis gondom lenne. Telepítettem egy Linux Mint 16-ot. A gépben csak egy SSD van, a telepítés dvd-ről történt. A gond az, hogy ha a boot sorrendet úgy állítom, hogy a HDD legyen az első, akkor rögtön a post képernyő után elszáll a boot read error hibával. Az /sda1-en van boot flag. Ha visszaállítom, hogy a DVD az első boot lehetőség, minden gond nélkül indul, még ha nincs is benne lemez. Win alatt nem volt ilyen gond. Alaplapom egy Gigabyte H67MA-USB3-B3.
Mit csinálhatok rosszul?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Apollo17hu #25187 üzenetére
Igen, partíciók. Sok disztrónál már a telepítés alatt fel lehet csatolni egyéb partíciókat is a fájlrendszerbe, nálad ezt utólag lehet, az /etc/fstab fájl szerkesztésével.
Amennyiben nem titkosítottad a fájlrendszert, gyak. mindenhez hozzá fogsz férni Linux alól. Winről meg ha telepítesz megfelelő ext fájlrendszer drivert, akkor látni fogja, de ha lehet, onnan ne írj a Linux partíciójára, jobb a béke.Az szokott lenni a koncepció, hogy van egy közös partíció és akkor nem kell egymás rendszer partícióin turkálni, mint ahogy egy rendes Windows telepítésen se a program filesba telepítünk progikat, hanem külön partícióra.
-
Apollo17hu
őstag
Felraktam WinXP mellé a Linux Mint-et. 40-40 gigát határoztam meg mindkettőnek. Az a kérdésem, hogy a rendszerek csak a saját területüket látják? ...tehát ahhoz, hogy a régi windows-os fájljaimat, mappáiamt elérjem, csak WinXP-be történő bejelentkezéssel tehetem meg? És ugyanígy fordítva? Ezek amúgy most partíciók akarnak lenni vagy hogy képzeljem el?
-
törölt tag
A linux mint ubuntu alapú disztró? Mert az optimus miatt feltenném a bumblebee-t, de csak ubuntura használtam eddig.
-
BoB
veterán
Néz meg mennyire gyors a Mint, az jó lehet. Vagy Lubuntu, az kisebb erőforrás igényű, linkeltek is hozzá xp-s témát az ubuntu topikban. Kinézetre nagyszüleid valőszínű szinte észre sem veszik a különbséget csak a beállítások stb. -ben.
Lubuntu is megy Iive -ként próbaképp.
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Egy ideje csak ritkásan és felületesen foglalkozok disztrók témával, bocs a láma kérdésért. A "lejár az ikszpé!!4!" para miatt disztrót / livecd-t keresek a szüleimnek, akik még életükben nem használtak *nix os-t, és már az idősebb, nehezen alkalmazkodó generációba tartoznak. A gépeik viszont már csak nyögve bírnák el a W7-et, de még mindig jól működnek, kár lenne kidobni őket. Úgyhogy gondoltam kezükbe nyomok valami livecd-t, hátha...
Szempontok tehát:
- gyengébb gépeken is fusson (kisebbik Thinkpad asszem Dothan 1.2GHz, 1GB RAM)
- windows-like (xp-like) felület
- sima működés, tudják konzol nélkül is kézenfogós csupa-gui módban használni
- magyarított
- livecd lévén előre tartalmazzon mindenfélét, ami hétköznapi, főleg net-orientált felhasználáshoz kellhet (köztük flash, mp3, dokumentum-szerkesztők is, amik a telepítős disztrókból gyakran hiányoznak). Vagy van még esetleg valahol nemhasznált 4GB-os pendrive live/perzisztens telepítésre.Melyik disztrót javasolnátok? Aktuális Mint, vagy van azóta valami jobb, népszerűbb? Ha rosszul emlékszek és csak 1GHz, 768MB, akkor melyik felületet válasszam, hogy lehetőleg simán fusson?
Köszi!
-
lolka1980
aktív tag
válasz
lionhearted #25181 üzenetére
így van.
Töröltem is,
Kicsit elhamarkodtam a kérdést,Bocsánat még egyszer. -
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Indítom a frissítéskezelőt majd nézem hogy csomaginf. letöltése és a "egyes fájlok állapotának megjelenítése" tele van sikertelen feliratokkalMajd ezt az hibaüzenetet kapom:
(M)
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/Release.gpg Hiba történt „packages.medibuntu.org:http” feloldásakor (-5 - Nincs cím társítva a gépnévhez)
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/free/binary-i386/Packages.gz
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/non-free/binary-i386/Packages.lzma
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/free/i18n/Translation-hu_HU.lzma
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/free/i18n/Translation-hu.lzma
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/free/i18n/Translation-en.lzma
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/non-free/i18n/Translation-hu_HU.lzma
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/non-free/i18n/Translation-hu.lzma
Sikertelen letöltés: http://packages.medibuntu.org/dists/precise/non-free/i18n/Translation-en.lzma
Néhány indexfájlt nem sikerült letölteni. Figyelmen kívül lettek hagyva, vagy régebbiek lettek felhasználva.(/M)Linuxmint
Van valami megoldás ellene illetve sikeressé tenni?
-
válasz
CPT.Pirk #25164 üzenetére
Ebben csak annyi infóm van, ami vagy itt, vagy az Ubuntu témában fel lett hozva, hogy fel fog ismerni eszközöket, de egyelőre csak Samsung és INTEL SSD-kkel működik. Ebből nem tudom, hogy mennyi igaz, de pl ha egy gnome disks felismeri, hogy ez SSD, akkor a telepítőnek sem kéne ezen hosszasan gondolkodnia, szerintem.
Egy másik érdekes SSD tuning kérdés, hogy attól, mert SSD-nk van, de pl only SSD a rendszer, még mondjuk nem lesz az IO scheduler NOOP, hacsak nem állítod be magadnak.
Úgy tudom, hogy 12.04-ben még a CFQ volt a default, ez pedig ugye főleg HDD-nek okés, azóta pedig a köztes DEADLINE a default. Default ugyan persze csak 1 lehet, de futásidőben bármely eszközön külön állítható. -
Fritz Teufel
addikt
A 64bit-es Ubuntu és Mint valamint az Ubuntu egyéb derivatíváira új Google Earth telepítési metódus van, nem kell mókolni a lib32-es könyvtár hiánya miatt. Íme:
Jó hír, hogy a 64bit-es rendszerekre is mókolás nélkül feltehető a Google Earth:
Eljárás: >> 32bit-es rendszerekre (Minden Ubuntu/Linux Mint verzióra)
Terminál parancsok:
wget -O google-earth32.deb http://dl.google.com/dl/earth/client/current/google-earth-stable_current_i386.deb
sudo dpkg -i google-earth32.deb
sudo apt-get -f install; rm google-earth32.debFrissített Eljárás: >> 64bit-es rendszerekre (Ubuntu 14.04/13.10/Linux Mint 16/ Ubuntu függő derivatívákra)
Terminál parancsok:
sudo apt-get install libc6-i386 libglib2.0-0:i386 libsm6:i386 libglu1-mesa:i386 libgl1-mesa-glx:i386 libxext6:i386 libxrender1:i386 libx11-6:i386 libfontconfig1:i386 lsb-core
wget -O google-earth64.deb http://dl.google.com/dl/earth/client/current/google-earth-stable_current_i386.deb
sudo dpkg -i google-earth64.deb
rm google-earth64.debEljárás: >> 64bit-es rendszerekre (Ubuntu 13.04/12.10/12.04/Linux Mint 15/14/13/korábbi verziók)
Terminál parancsok:
wget -O google-earth64.deb http://dl.google.com/dl/earth/client/current/google-earth-
stable_current_amd64.deb
sudo apt-get -f install; rm google-earth64.debAlternative eljárás: >> 64bit-es rendszerekre (Ubuntu 14.04/13.10)
Terminál parancsok:
sudo apt-get install libc6:i386 lsb-core
wget -O google-earth64.deb http://drive.noobslab.com/apps/google-earth-stable_current_amd64.deb
rm google-earth64.debValamint a Lubuntura kiadtak egy Winfos XP témát (mind a három eredeti színtéma: kék, ezüst, oliva), amitől az X megtévesztésig hasonlóvá válik a Microsoft tákolmányához: link-ről tölthető.
-
_Dumber_
őstag
válasz
Fritz Teufel #25174 üzenetére
Azt akarta írni hogy "terjesztik"
-
KraX
őstag
Szervusztok,
Tegnap irtam ide, a fentebb taglalt temaban (amire valaszoltatok is amit ujfent koszonok). Azota leszedtem a cheese-t is es azonnal mukodott a kis kamera. Skype alatt viszont nem akar mukodni ha hivok valakit, pedig a video device menuben tokeletesen mukodik a kamera. A mikrofont is sikerult bekapcsolni es azonnal mukodott a test hivasnal. Nem nagyon ertem egyelore miert nem rakja ki a kepet.
-
Penty
aktív tag
válasz
Nowhereman #25166 üzenetére
Dupla
-
Penty
aktív tag
válasz
Nowhereman #25166 üzenetére
Van ott Mint is a bal felső részen a zöld keretben.
-
Nowhereman
őstag
válasz
CPT.Pirk #25156 üzenetére
Van ott még néhány érdekes dolog. A Bodhit betették a minimalista rendszerek közé, holott csak az erőfelhasználásigénye a minimális, maga az Enligtenment lényegében egy lxde erőforrásigényű csúcskategóriás kezelőfelület. A Linux Mint meg sehol. Az meg aranyos, hogy a Frugal rajat a listán(no nem sajnálom tőle, mert tényleg nem rosz cucc) idehaza meg nem igen van a palettán...
-
gery2123
őstag
Na tegnap csak rá szántam magam hogy hosszabb időre felrakjam az elementary os - t. Volt már fent de hamar ment is mert hiányzott ez meg az... de úgy döntöttem adok neki egy esélyt. Igaz elég sok időbe került amíg felvettem minden PPA - t és amíg belaktam a rendszert, de jelentem megérte. Mondjuk nem értem alapból miért nincs Libre Office, transmission... De ez van. (felraktam előtte a 14.04 alapon nyugvó Isis - t, de nem volt képes frissíteni úgy hogy ne sza..ja össze magát.
) úgy érzem egyenlőre marad, sokkal szebb könnyebb rendszer, mint az Ubuntu, Linux Mint,
Mas: Ha valaki szeretné az asztali ikonokat, mappákat akkor fel kell rakni egy Nemo file kezelőt, és rögtön lesz az asztalon jobb klikk és egyebek, de szerintem nem illik bele a környezetbe.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
lionhearted #25163 üzenetére
Mindenkinél be lesz téve ez a cronba, vagy valami alapján eldönti a rendszer, hogy tegye-e be?
-
-
BoB
veterán
SSD témához annyit hozzáfűznék, hogy mindenképp érdemes a partícióeltolást megnézni jól van-e.
sudo blockdev --getalignoff /dev/<partition>
Ha az eredmény egy darab 0, akkor jó.
Egyébként - gondolom - javult már a discard útján a teljesítmény, hiszen Ubi 14.04-be azt tervezték hogy már alapból be lesz állítva SSD-khez. Hogy ez megvalósul-e, majd kiderül. Nem próbáltam Bétával.
Én is így használom + relatime.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Aki SSD-t használ, az mi módon használja a trim-et? Utánaolvasva vagy a discard opciót kapcsoljuk be az fstabban, vagy a cron-ban ütemezett feladatként futtatjuk a # fstrim -v / parancsot. Az olvasottak szerint ez utóbbi a jobb megoldás, mert a kernelben lévő trim megvalósítása nem optimális.
Engem nem érint mert SSHD-m van, de gyakran kérdezik az SSD-s kollégák a trim bekapcsolásának módját.
-
Apollo17hu
őstag
Köszönöm a segítséget, első körben kipróbálom a Mint-et.
-
MacCaine
őstag
válasz
Apollo17hu #25144 üzenetére
Xubuntu, Lubuntu, Linux Mint Cinnamon, ha bátrabb vagy, esetleg pakolj fel egy Manjarot XFCE-vel.
A felhasználói felület nem igazán függ a disztrótól.
-
BluEyes
őstag
válasz
-
Syl
nagyúr
válasz
Mint. Ott a cikk az IT Catén: [link]
-
Apollo17hu
őstag
Sziasztok!
Van egy HP DC7100 asztali gépem (Pentium 4 3400 Mhz, 1024 MB DDR1, 80 GB HDD). Eddig WinXP-t használtam rajta, de biztonsági okokból (kedden megszűnnek hozzá a frissítések) váltanom kell.
Az a kérdésem, hogy az említett konfighoz milyen ingyenesen elérhető oprendszert ajánlotok, aminek a felhasználói felületét egy XP-hez szokott mezei user is hamar megszokja?
A gép csak internetezésre kell (routerről Wi-Fi-n kapja a netet).
-
KraX
őstag
válasz
CPT.Pirk #25142 üzenetére
Eloszor is koszi a gyors reakciokat!
Termeszetesen radugtam a gepre
lsusb parancsal szepen latom is a listaban egybol az eszkozt, de nem teteleztem fel, hogy plug & play tudom egybol hasznalni is. My bad.A cheese szoftvert nem ismertem/hasznaltam meg, de akkor kiprobalom azzal ha van benne valamifele "self" test.
Koszi megegyszer!
-
-
KraX
őstag
Szervusztok. A felesegem vett maganak egy Logitech c270 webkamerat, amit szeretne hasznalni a mar kisse koros fujitsu-siemens amilo li 2727 laposahoz. Egy franko elementary OS fut rajta. Hogy tudnam neki beuzemelni a fent emlitett web kamerat anelkul, hogy lecserelnem a jol mukodo oprendszeret? Ugy olvastam, hogy alapvetoen csak win es mac os tamogatas/driver van hozza.
Elore is kozsonom a segitsegeteket. -
Srácok, google?
Már is ott van. Nem KDE alapú, hanem IceWM, és ez már a linkelt distrowatchon is fel lett tűntetve.Az easyPeasy is 2 éve alpha státuszban van, biztos nagyon fejlesztik.
Cserébe azt mondhatjuk, hogy az LXDE felületnek van hasonló indítója: [link]
Gyors keresés alapján ez a csomag létezik az összes mostani új (L)Ubuntu-ban is, így amit én ajánlok az egy Lubuntu telepítése, majd ennek (sudo apt-get install lxlauncher) a csomagnak a feltétele. -
Fritz Teufel
addikt
válasz
Fritz Teufel #25137 üzenetére
Innen letölthető az Eee verzió: Eee Community
-
kovaax
őstag
-
eastsider
nagyúr
Sziasztok!
tudtok valami megoldást az intel turbo boost használatára linux mint alatt?
-
Beethoven
tag
Sziasztok!
Nemrégiben vettem itt a PH-n egy hölgytől egy Asus EEE PC 4G netbookot.
A problémám hogy Xubuntu van rajt, viszont barátnőmnek az ugyanilyen gépén gyárilag a Xandros Linux van fenn és ezt szoktam meg, ezt szeretem.
Valaki fel tudná telepíteni rá nekem a Xandros Linuxot?Üdv.
Beethoven -
Claude Leon
senior tag
válasz
Claude Leon #25131 üzenetére
Bocs, kellékek, nem kiegészítők
-
Claude Leon
senior tag
gnome-disk-utility csomag?
A menüben talán lemezek vagy disks néven jelenik majd meg, fedorán a kiegészítők között, manjaron nem biztos, hogy ott.
Ebben a partícó beállításai menüben találod a mount(vagy magyarítva csatolás? nem emléxem pontosan) beállításokat, hogy mikor és hova tegye.Óvatosan használni, mert nem kérdez vissza, ha hülyeséget szeretnél csinálni.
Szerintem biztonságosabb a /etc/fstabba bekönyvelni, mint klikkelni ide-oda aztán meglepődni, hogy nem bír bebootolni a win (jártam már így)Az fstabba írhatod a partíciót is (pl. ha a lemez fix, de ha cserélhető, inkább UUID-vel.
blkid-vel tudod az uuid-t kinyerni, ha kell.(info, uuid esetén az első szót cseréled UUID="amit a blkid arra a partícióra hozott"-re)
-
Apollyon
Korrektor
Ha Thunarban ráklikkelsz a meghajtóra, akkor is egyből csatolja és már mutatja is a tartalmát. Tehát ha a beépített filekezelőt használ, akkor mindenképp csatolódni fog kattintás után.
De ha az asztalról nyitod meg dupla kattal, akkor is egyből csatolja és megnyitja. Max ez akkor lehet gáz, ha valamilyen odamutató program van, nekem pl torrent tartalom volt másik meghajtón (bár az ext4 és nem ntfs) és ha nem csatoltam előtte, akkor csatolás után mehetett a hosszan tartó hash...
-
Vladi
nagyúr
Elméletileg nem kellene vele semmi különöset csinálni, mert a rendszer automatikusan tudja mountolni.
pl itt fedora 17-en megnyitom a PCManFM fájlkezelőt. Oldalt rákattintok, kér egy root jelszót és már ott is van a fájlrendszerben.
A másik nem desktop mód, hogy a /etc/fstab fájlba beírod a kellő sort. link itt a leírás, hogy melyik oszlop mit jelent. Csak 1. alkalommal bonyolult, 2. alkalommal már rutinból íród bele. Hajrá, hajrá.
-
MKLS
aktív tag
Sziasztok!
Leírná nekem (abszolút linux kezdőnek) valaki szájbarágósan, lépésről lépésre a létező legegyszerűbb megoldását, hogy hogyan tudom megcsinálni egy ntfs partíció automountolását? (Manjaro Xfce) -
lolka1980
aktív tag
válasz
vgyuri #25123 üzenetére
TeamViewer-t már próbáltam.
Az a gondom vele,hogy ha újraindítom a pct akkor átvált angol nyelvre(ami önmagában még nem gond) de hiába teszem be az automatikus bejelentkezést nem hajlandó rá.
Anélkül meg minek ha oda kell mennem a géphez megnézni az adatokat
Egyébként nem akarom csak lan oldalról elérni,nincs arra szükségem,hogy ha pl elutazok akkor is vezéreljem. -
-
lolka1980
aktív tag
válasz
lolka1980 #25096 üzenetére
Sziasztok!
Nos úgy néz ki sikerült megoldani a dolgot.Most viszont egy másikba ütköztem
Linuxmint Xfce hol lehet bekapcsolni a távoli asztal elérést?
Vagyis linuxmint-tet akarom elérni wines gépekrőlAmi leírásokat találtam az mind ubuntus volt és azokat a "menüket" még csak véletlen sem találom.
-
gtamate2
veterán
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Szeretném letölteni valahonnan opensuse lxde linuxot
Csak egy gondom van.honnan lehet letölteni?
Már ha létezik ilyen.
Valaki nem tudna nekem dobni egy linket? -
Fritz Teufel
addikt
Mások annyira szeretnek sudózni, hogy abból fejlődött ki a Sudoku
-
-
Vladi
nagyúr
válasz
Apollyon #25105 üzenetére
Neki nem volt gond. 1-2 dolgot megmutattam neki, pár nap múlva meg már ő mutatott meg dolgokat.
Hát igen. Műszaki értelmiség aki nem úgy áll hozzá, hogy fújszarlinux. Hanem itt ez a rendszer, lássuk mi van itt, meg ott meg xy.
Jó hát igaz, hogy prémium supportot kap. De megmondtam, ha ubuntut kér a gépére elválok.
sőt! sőt! Múltkor már a topikba is írt, segített valakinek.
-
Apollyon
Korrektor
Poénból írtam a "kénytelen"-t, csak mobilról voltam és nem találtam el a megfelelő smiley-t
Amikor én mutattam asszonynak a Manjaro-t kb úgy nézett mint aki galaxison túli idegen technológiákkal találkozott volna.Egyébként a minap nézegettem én is pont az MSI Wind-eket hogy jó lenne second gépnek jó áron (jóval olcsóbbért mint használt Thinkpad), ahogy olvasom pozitívak a tapasztalatok.
-
gtamate2
veterán
Én a peppermintet asztalin próbáltam na ott se nyűgözött le annyira, bár gyors az tény. A manjaro pedig tényleg nagyon gyors, egyszerre 10 tab megy és még így sem szaggat a rendszer. A youtube sem akadozik ha más van megnyitva és a torrent is megy rendesen (nekem azzal is voltak problémáim pár linux disztró esetében). Az ubuntus szoftverközpontot hiányolom egyedül hogy böngésszek az alkalmazások között, de kibírom
Képekről nekem se jött be annyira, de így használva nekem tetszik.Régebben még a Fuduntut használtam, az is gyors volt és tetszett csak a Fedorát nem bírtam megszokni (ugye a sok parancssorozás nem valami felhasználóbarát)
-
Cyrin
addikt
eee1000H, volt már rajta ubuntu, lubuntu, xubuntu, elementary, és most peppermint.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- DOOM - The Dark Ages
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fujifilm X
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Suzuki topik
- Nintendo Switch 2
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest