-
PROHARDVER!
Linux kezdőknek - érdemes beleolvasni, mielőtt kérdezel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na átpattantam windowsra és kikapcsoltam a gyorsindítást. Most minden oké.
A dologban az az érdekes, hogy ez az opció BIZTOS be volt kapcsolva tegnap is. (elsőre összekevertem a dolgot a bioszos fats boot opcióval)
Nagyon bejövős a linux de azt már a manjaronál észrevettem, hogy (persze lehet én vagyok még túl tufa a rendszerhez) szinte minden induláskor van olyan dolog ami picit másképp működik mint az utolsó használat alkalmával. -
lev258
veterán
válasz
mefistofeles #48096 üzenetére
Ahogy mondják. Másrészt frissítéskor is rendesen leáll, nem hibrid módba kerül. A hibrid módot azért találták ki, mert így megvan a gyorsabb boot látszata. Úgy tudom, néha valamelyik frissítés is visszakapcsolja (nemrég volt rá példa).
-
Rimuru
veterán
válasz
mefistofeles #48096 üzenetére
A Windows nem mindig rakja magat hibrid modba, pl ha ujrainditasra mesz akkor nem, igy ertelemszeruen akkor elered.
-
-
spammer
veterán
válasz
mefistofeles #48093 üzenetére
Gyaníthatóan ez:
"The NTFS partition is in an unsafe state. Please resume and shutdown
Windows fully (no hibernation or fast restarting)"Windowsban a gyors indítást (vagy mi a fene) kapcsold ki és úgy lődd le a rendszert. szerk: kép
-
Rimuru
veterán
válasz
mefistofeles #48093 üzenetére
Nagyon sokszor volt mar rola szo, [link]
-
Skacok!
Tegnap még simán kezelte a linuxom a másik meghajtón lévő NTFS könyvtárak fájljait oda vissza.
Ma meg meg akartam nyitni a VLC-vel egy fájlt a wines lemezről és ezt a hibaüzit kapom:"Error mounting /dev/sda5 at /media/gaboa1/Cuccok: Command-line `mount -t "ntfs" -o "uhelper=udisks2,nodev,nosuid,uid=1000,gid=1000,dmask=0077,fmask=0177" "/dev/sda5" "/media/gaboa1/Cuccok"' exited with non-zero exit status 14: The disk contains an unclean file system (0, 0).
Metadata kept in Windows cache, refused to mount.
Failed to mount '/dev/sda5': Operation not permitted
The NTFS partition is in an unsafe state. Please resume and shutdown
Windows fully (no hibernation or fast restarting), or mount the volume
read-only with the 'ro' mount option."Mi a gáz?
-
core i7
addikt
Sziasztok Linuxra vannak olyan kaliberű játékok mint Windowsra? (nem a grafikára gondolok hanem inkább játékélményre) De lehetőleg 3D-sek
Mondjuk például mint Half Life vagy régebbi Doom3 vagy Returne to Castle Wolfenstein ilyesmi játékélmények
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48084 üzenetére
Nyugodt ember vagy hozzám képest, nálam már repült laptop ki az ablakon.
A türelem nem erényem.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48080 üzenetére
Azért írtam, mert nálam csak és kizárólag touchpad-re és egérre reagál. Nem tudtam, hogy azt is próbáltad, csak a billentyűzetet írtad.
-
-
törölt tag
válasz
mefistofeles #48080 üzenetére
tty van? (ctrl + alt + F1)
ctrl+alt+F7 a visszaváltás az x session-re ha kimegy a konzolra F1-F6-ig
-
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48078 üzenetére
Mozgasd az egeret vagy húzd végig az ujjadat a touchpad-en és a bejelentkező ablakba írd be a jelszavadat.
-
Sos skacok! Elfelejtettem beállítani és frissítés közben bejött a képernyö zárolása. Milyen bill.kombinációval lehet feloldani? Semmire nem reagál.
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48075 üzenetére
Látom megelőztek a válasszal. Na majd legközelebb gyorsabb leszek.
-
Istenkirályok vagytok!
Beírtam a sudo update-grub parancsot, kért egy jelszót és pár másodperc alatt meghegesztette a grubot.
Újraindítás után már választható volt a windows! -
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #48071 üzenetére
sudo update-grub
megkeresi neked az egyéb oprendszerket és be is teszi a listába. -
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48071 üzenetére
Nem tudom, GRUB-ot még sohasem szerkesztettem. Tudom elég nagy szégyen, hogy 8 év linux használat után még nem volt szerencsém ilyesmihez.
De utánanézek, hátha találok valamit.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48069 üzenetére
Ha a külső USB-s HDD-re telepítetted a GRUB-ot(ekkor mivel nincs közvetlen összeköttetésben az ATA vezérlővel, így manuálisan kelll hozzáadni a Windows partíciót), elméletileg nem okoz gondot ha leválasztod, és a PC-n lévő Windows loader-je is megmarad, így leválasztás után simán bootolni fog a Windows.
-
Lenne még egy szakmai kérdésem
Eredetileg volt egy "hátsó szándékom" miszerint úgy akartam megcsinálni ezt a Linux telepítést, hogy a külső merevre megy a pingvin a grubbal együtt így választhatok induláskor win és Linux között. De gondoltam én ezek után az sem elképzelhetetlen, hogy ha leválasztom a külső lemezt akkor a win is elindul "mint ha mi sem tortént volna", utána meg ha rádugom a másik lemezt akkor választhatok ismét.
Nos az egész dugába dőlt már ott, hogy a grub nem látja a Windowst, legalább is induláskor nem lehet azt választani. Maga a Mint látja, kezeli a belső lemezt és a rajta lévő fájlokat is.
-
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48066 üzenetére
MATE vagy Cinnamon verzió? MATE esetén aktiválni kell a compiz-t, hogy ne szaggasson a videolejátszás. Cinnamon esetén pedig talán a zárt driver telepítése lehet megoldás.
-
válasz
Lathronos #48065 üzenetére
Alapból is az van benne de szeretem is, szóval igen VLC lesz.
Egyenlőre a manjaronál is pattogósabb, gyorsabb, nagyon bolondbiztos kezelőfelületü rendszernek tűnik......Ami még meglepő volt az az, hogy akár rolling akár más disztrót tettem fel, utána a csomagkezelő minden esteben talált 3-400 friss csomagot. Ez felmet és naprakész!
-
Lathronos
őstag
válasz
mefistofeles #48064 üzenetére
A Mint-debian egy igen sajátos keverék rendszer, ami nálam sosem működött megfelelően. VLC-t használsz lejátszásra?
-
válasz
God Vazzeg #48063 üzenetére
Köszi, így sikerült.
Már linuxról írok.
Most már csak az kell, hogy a videók, normálisan akadásmentessen fussanak. -
God Vazzeg
veterán
válasz
mefistofeles #48062 üzenetére
Jobb gomb a partición, jelzők kezelése, és ott a boot elé pipa. Szerintem.
-
Ne hogy sikerüljön....
Összejött, megformáztam a lemezt, most úgy néz ki, hogy van egy 100 MB-os Fat32-es efi particióm és a többi ext4-es. Az ext4 csatolási pontja /, a fat pedig /boot/efi
Mikor lépnék tovább akkor kiírja, hogy "az efi partíció nincs indíthatónak jelölve" és állítsam be. Hogy tudom ezt megtenni? -
spammer
veterán
válasz
sanzi89 #48060 üzenetére
Remélem a vi a Vim-re van linkelve, mert az ősi vi elég fapad a Vimhez képest (bár alap dolgokra megfelelhet). Jobb megtanulni a Vimet és legalább egy alap configot összedobni hozzá.
Ugrás bármelyik sorra
:sorszám
például:402
Keresés a perjellel, pl.:/valami
vagy visszafele (lentről felfele):?valami
, ugrás a következő találatra:n
, ugrás az előzőre:N
__(#48058) Iscariah: szerintem sem rolling, azért tettem idézőjelbe (ők nevezték annak).
-
sanzi89
addikt
Tudtok ajánlani olyan parancssoros szövegszerkesztőt, amiben egyszerűen lehet keresni? Esetleg kiírja a sorok számát? Jelenleg vi-vel küldök, de amikor azt kapom, hogy egy 1000 soros konfig fájlban módosítsam a 402. sorban ezt erre, akkor kicsit gondban vagyok... Köszi!
-
growler
őstag
válasz
mefistofeles #48057 üzenetére
Ha a Gparted fejlécéből hiányzik a pipa, (??) attól az alsó sáv jobb
egérgombos menüjében még bent lehet a "Minden művelet alkalmazása" opció.
Vagy ez sincs ? [link] -
Apollyon
Korrektor
válasz
spammer #48045 üzenetére
A testing Debiant nem tartanám semmiképpen sem rollingnak. Legalábbis ha azt a logikát követjük, hogy a sources.list-ben is úgy szerepel a mostani testing hogy "stretch". Talán az unstable-t lehetne inkább rollingnak mondani mert az mindig sid. De azért ott sem a legfrissebb csomagok vannak (mondjuk egy buntuhoz vagy arch-hoz képest). Szubjektív véleményem meg, hogy aki nem keni-vágja a témát mint pl. ez a user, annak az unstable egy lábonlövés.
-
válasz
spammer #48056 üzenetére
Köszi de -bár tudom a sok panaszkodás után hót sötétnek hisztek- egy particionáló progit egy hülye windowsos is tudna használni HA MŰKÖDNE!
Most már felszabadítottam az egész 160 GB-os merevlemezt de hiába. Egyrészt nem értem ha kijelölöm miért nem tudja automatikusan megcsinálni a cuccot a telepítő. Másrészt ha bemegyek a GParted-be ott is mindennek neki áll de minden művelet függőben marad. Ahol a videóban a Gparted fejlécén a pipa van ott nálam csak egy vissza nyíl. Ki tudom jelölni a helyet, megadom a méretet stb. aztán kiírja, hogy a művelet függőben és annyi......
Megpróbálom, hogy Windowsban megcsinálom a particiókart.
Kell ugye egy efi partíció az elejére amire elég 100 mb. Kell még egy rendszer meg egy home és esetleg egy swap igaz? Azokat mekkorára méretezzem? A swap az 2-4 giga ez ok.
Milyen fájlrendszerre particionáljam, hogy kezelje biztosan a Linux telepítő? -
spammer
veterán
-
d3zs0
tag
válasz
mefistofeles #48051 üzenetére
Eddig annyira futotta, hogy kipróbáltam -volna- egy halom disztrót de a nagy része nem tudott képet produkálni a monitoromra. Egy régebbi Mint verzió igen komoly hiányosságokkal megcsinálta, illetve a manjaro és most ez a debian-mint. kb. itt tartok.
openSUSE Tumbleweed-et próbáltad már?
-
lev258
veterán
válasz
Ha gondolod, tehetsz egy próbát a 16.10 bétával is. Rövid támogatású, de hamar kiderül, jó lesz-e a gépedhez. Ha igen, akkor a 16.04.2 is jó lesz majd.
-
válasz
spammer #48052 üzenetére
Ott aztán semmi pipa nincs! Ha rámegyek az üres területre akkor kb a format és a new opciók vannak, az utóbbira bökve beállítom a méretét a fájlrendszert aztán csókolom. Ha utána jobbal rábökök akkor ki is írja, hogy ennyi meg ennyi a mérete, ext4 a fálrendszer stb. A GPartedben ekkor már ext4 es particióként meg is jelenik. Visszalépek a telepítőbe , frissítem és semmi... ugyanaz a nagy büdös üres hely......
-
spammer
veterán
válasz
Gpartedben ugye a végén le is okézod ("pipa" gomb)? Utána figyelmeztet, hogy biztos akarod-e, blablabla...
-
válasz
lev258 #48048 üzenetére
"Egyébként könnyen megnézhetnéd, melyik kernel kell neked ehhez."
Mindig elfeledkezel arról, hogy én tufa vagyok ehhez a rendszerhez.
Eddig annyira futotta, hogy kipróbáltam -volna- egy halom disztrót de a nagy része nem tudott képet produkálni a monitoromra. Egy régebbi Mint verzió igen komoly hiányosságokkal megcsinálta, illetve a manjaro és most ez a debian-mint. kb. itt tartok.Ezt már sokadszor mondom, az istenek valamiért nem akarják, hogy linuxos legyek. Most is adott ez a rendszer ami eddig nagyon bíztató. Van egy 160 GB-os merevlemezen egy 40 GB-os szabad helyem. (a többi NTFS és kell a rajta lévő cuccok miatt) a particionáláshoz érve a telepítőben, az üres területtel nem tud ugye mit kezdeni. GParteddel formázom ext4-re, visszaváltok a telepítőre frissítek... és semmi. Ugyanúgy üres particionálatlan területnek mutatja mint előtte. kétszer eljátszottam, hiába. A telepítő az üres puci hellyel nem tud mit kezdeni, mert be kéne csatolni de nincs mit ugye.......
-
lev258
veterán
válasz
CPT.Pirk #48049 üzenetére
Az egyik AMD nyílt driver fejlesztő azt nyilatkozta, örülnek ennek a kezdeményezésnek, mert sajnos nagyon érzik, hogy a jelenlegi (sőt a régi Catalyst) driver zárt kódja nem nyitható meg egyszerűen, ahogy tervezték. Borzasztó mértékű jogi herce-hurca van, emiatt is késik több fontos elem a nyílt driverhez, amit azokból emelnének át. Így viszont lesz egy olyan alap, amihez minden gond nélkül tudnak fejleszteni és könnyen lehet, hogy végül nem a zárt Vulkan kódjuk megnyitása lesz, hanem hozzájárulnak ehhez teljes mellszélességgel.
-
lev258
veterán
válasz
mefistofeles #48047 üzenetére
Nem hihetetlen. Egyébként könnyen megnézhetnéd, melyik kernel kell neked ehhez.
Az AMD nagyon komoly lépéseket tett/tesz a Linuxos támogatásuk új szintre emeléséhez, most épp az átmenetnél tartunk és a jövő nagyon szépnek tűnik.
(Teszteken már látszik, hogy az új kernelek és Mesa alatt már sok esetben hasít.) -
válasz
spammer #48045 üzenetére
limuxmint.hu, letöltések az oldalon középtájt:
Linux Mint Debian Edition 2 Betsy (LMDE, LTS verzió)
A Linux Mint legújabb, Debian stable alapú kiadása.
Támogatása folyamatosan, rolling release rendszerben.Amúgy fogalmam sincs, eddig ezt a Mint-verziót nem is ismertem...... Kipróbáltam, és live módban patent, gyors rendszernek tűnik. Szép a megejlenítés és netes videókat is szépen csapatja 1080p-ben.
Hihetetlen, hogy egy nem rolling release verzió sem tudja kielégítően kezelni az AMD APU-t vagy egyáltalán sehogy sem.... -
-
spammer
veterán
válasz
mefistofeles #48041 üzenetére
Honnan veszed, hogy a Debian alapú LMDE rolling release? szerk: ja már látom, hogy testingen alapult az LMDE1, az LMDE2 meg Debian Jessie, de akkor ez is maradt testinggen, így lett "rolling"?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #48043 üzenetére
Dehogynem. Minden telepítőben van partíció szerkesztő, olyan és annyi partíciót hoz létre, amennyit szeretne. Amire én utaltam, az a szerintem veszélyes automatikus megoldás.
Nézd meg a Debian képes wikit a témában: [link]
-
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
mefistofeles #48041 üzenetére
Őszintén szólva az automatikus dolgokat mint a Windows mellé és társai még soha nem mertem használni, ha rajtam múlna nem is tennék ilyen opciót a telepítőkbe.
A kívánt partíciót ki kell jelölni rootnak, ez általában '/'. Ha ezt megcsinálod, akkor oda fog települni.
-
Üdv! Még mindig a linuxal birkózok, meg azzal, hogy nem tud mit kezdeni az AMD apuval....
Szóval ott tartok, hogy a windows egyenlőre marad de mellé feltennék egy Linux Mint Debian Edition 2 (Betsy) cuccot. Tényleg úgy néz ki, hogy csak rolling release disztrók jöhetnek szóba és ez live módban tetszik is meg gyors is.
De kicsit más a particiónáló része mint az eddigiek. Szóval, felszabadítottam 42 Gb helyet a Linuxnak (ez üres particionálatlan) és a telepítő látja is. Ha kijelölöm ezt a területet akkor elvben oda megy a holmi ugye? (itt nincsenek lehetőségek, hogy win mellé, meg teljes lemez meg minden, ki kell jelölni a területet. Alul csak egy tovább, vagy vissza gomb van). Ha kijelölöm az adott helyet és a tovább-ra megyek akkor ott rendezkedik be igaz? -
Lathronos
őstag
válasz
lev258 #48037 üzenetére
"Azoknak, akik ijedősebbek"
-
FF23
senior tag
Kösz bajtársak ezeket én is megtaláltam, fejest ugrottam a hatodikról és asszem maradok a manuálisnál
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
southernsun #48029 üzenetére
Ha recovery konzolt sem tudsz behozni az indítás elején, akkor még annyit tudsz tenni, hogy egy live linux alól bemész rá chroot-tal. De lehet egyszerűbb lementeni az adatokat egy live disztróval és újrarakni az egészet, már ha a háttértár nem ment tönkre.
-
FF23
senior tag
Nekem még olyan problémám lenne, hogy rendszerindítás után az indított progik nem érnek el másik meghajtókat, partíciókat, amíg meg nem nyitom őket. Pl. a Transmissionban csak ezután lesz aktív feltöltés, az smplayer sem fér hozzá a legutóbbi fájlhoz, ha más meghajtón van.
...És ha már mindez nem akadály, az smplayer akkor sem tudja a mappában a "következő fájl" lejátszását. Igazából egyik lejátszó progi sem -VLC, Bansee...vagy mi.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
southernsun #48026 üzenetére
A /tmp-re nem tud írni. Nézd meg, hogy azzal mi van.
sudo fdisk -l és df -h
ad némi infót és az /etc/fstab fájl tartalma meg arról, hogy hol kell lennie. -
qwertly
addikt
Sziasztok!
Nem teljesen a topikhoz tartozik a kérésem de igazából nem tudom hová is tehetném fel.Tehát a Pesten akar valaki egy kicsit komolyabb linux tanfolyamra járni amely nem horror áron van akkor tudtok javasolni?Ami gyakorlatias és aktuális.
Másik: nincsen fent valahol pdf fájlba ez az oldal mert az első megvan de már ez aktuálisabb lenne. -
southernsun
tag
Sziasztok!
Linux Mint 18 KDE-t telepítettem fel 2 nap különbséggel, mind két alkalommal, a telepítés másnapján, indításkor ez az üzenet fogadott:
Xsession: warning: unable to write to /tmp; x session may exit with an error
1. alkalommal normál indítás volt kikapcsolt állapotból.
2. alkalommal memóriába felfüggesztett állapotból volt indítva.Lehet hogy áramkimaradás volt a házban, szünetmentes táp nincsen. Ez okozhat ilyet?
Vagy más lehet a hiba? -
Dave™
nagyúr
válasz
enginev3.0 #48021 üzenetére
Openmediavault, Debian alapú NAS OS, torrent és plex szerver van pluginekkel, webguin keresztül böngészőből tudod menedzselni. A whatpulse nem tudom micsoda, ha nem kell neki gui akkor az sem probléma, lévén egy Debianról beszélünk. Nagyon kicsi a rendszer erőforrásigénye.
-
spammer
veterán
válasz
enginev3.0 #48021 üzenetére
Alapvetően mindegyik kicsi (server, minimal install), nincs jelentős különbség, az erőforrást a grafikus környezet viszi, de mivel szervert akarsz, az nem igazán kell. De mégis akarsz GUI-t, akkor Lubuntu azt' kész. Tehát Lubuntu az Ubuntu alap miatt, egyszerűen azért, mert jól elterjedt, sok leírást, segítséget találsz hozzá, és frissebb szoftvereket is kaphatsz, mint pl. a stabil Debiannal.
Torrent kliensnek: Transmission vagy rTorrent, Utóbbihoz van webui ruTorrent néven.
-
enginev3.0
félisten
Sziasztok
Servernek kene nekem egy rendszer, nagyon kicsi rendszer igénnyel
24oras futás
Torrent
Plex server (ubuntu, cedora, fentos)
Whatpulse (debian, ubuntu)Ezek mennének a gépen, oda írtam hogy melyekből milyen telepítők tölthetők a hivatalos weboldalakrol
Ezek alapján kéne nekem segítség
Hp n36l
távoli asztal vagy teamviewer, de sokat nem lognek a gépen, csak webui vagy valami guibol hozzáadom a torrentet, plexen meg megnezem a filmetEnnyi a dolga a gépnek
-
Npeter25
tag
Sziasztok
Bodhi linuxot telepítettem egy régi Maxdata 7000dx laptopra.
A problémám az hogy 5 percenként dobja a wifi-t.
Szerintetek mi lehet a probléma? -
lev258
veterán
válasz
agy73p #48013 üzenetére
Az rkhunter megértése igényel némi utánanézést. A végeredményben a lényeg, hogy rootkit-et ne találjon. Emellett gyanúsnak jelöl bizonyos fájlváltozásokat, amik egy sima rendszerfrissítés során is megtörténnek (mivel nem egyezik az általa korábban eltárolt állapotokkal-utóbbi frissíthető benne). Emellett lehet még néhány olyan fájl, mappa, ami szintén fura neki, sejtésem szerint ezekhez nem úgy fér hozzá, ahogy szeretne (vagy a kód "zártabb").
-
agy73p
senior tag
válasz
lev258 #48010 üzenetére
Hadd kérdezzek ez ügyben az ereményeimet illetően. Mik azok a gyanúsnak ítélt fájlok?
/usr/bin/egrep [ Warning ]
Warning: The command '/usr/bin/egrep' has been replaced by a script: /usr/bin/egrep: POSIX shell script, ASCII text executable
/usr/bin/fgrep [ Warning ]
/usr/bin/ldd [ Warning ]Checking /dev for suspicious file types [ Warning ]
[19:58:57] Warning: Suspicious file types found in /dev:
[19:58:57] /dev/shm/pulse-shm-3616266984: data
[19:58:58] /dev/shm/pulse-shm-3283939378: data
[19:58:59] Checking for hidden files and directories [ Warning ]
[19:58:59] Warning: Hidden file found: /etc/.updated: ASCII text
[19:58:59] Warning: Hidden file found: /usr/share/man/man5/.k5identity.5.gz: gzip compressed data, max compression, from Unix
[19:58:59] Warning: Hidden file found: /usr/share/man/man5/.k5login.5.gz: gzip compressed data, max compression, from Unix
[19:58:59] Checking for missing log files [ Skipped ]
[19:58:59] Checking for empty log files [ Skipped ] -
Normi™
őstag
Nekem is ennyi van meg duckduckgo-val keresek meg fent van a https everywhere.Meg ahogy lev258 írja néha egy rkhunter-t futtatok.Abban tudnál segíteni,hogy a host fájlt hogy tudom frissíteni?Egész pontosan hol találom?Windowsban írogattam bele dolgokat,de itt nem tudom,hogy hol van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux disztribúciókkal még csak ismerkedők számára. A szerveres kérdések nem ebbe a topicba tartoznak.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
Haladó Linuxos kérdések topikja.
Linux felhasználók OFF topikja
Milyen program ami... [link]
Shell script kérdésekkel látogassatok el a topikjába
- Vélemény Ubuntu 20.04 LTS
- Vélemény Linux Mint Debian Edition 4
- Tudástár MX-Linux 19
- Bemutató Linux a mindennapokban: Manjaro KDE
- Bemutató Linux a mindennapokban
- Hír Zöld utat adott a nyílt forráskódú Linux meghajtóknak az NVIDIA
- Hír A Steam Play hozza el a Windowsra írt játékokat Linuxra
- Hír Hova jut a világ? Linuxot kínál a Windows Store!
- Teljes egészében megtekinthető a Nothing Phone (3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Steam Deck
- PlayStation 5
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged