-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Móncsa
aktív tag
Ambient LIGHT TV LED szalag
-
bigdady
nagyúr
Hali
Beállítottam egy sorozatra hogy szóljon a tv (emlékeztető) és kapcsoljon is át csütörtökönként adott időpontban. A sorozatnak vége, de hol tudom kikapcsolni az emlékeztetőt -
Dwatti
addikt
válasz
Norberto008 #92892 üzenetére
Próbáld meg ez szerint :
LG UK6570 LED TV Calibration Settings -
atomanti19
aktív tag
Sziasztok!
Az alany egy 43LK5900PLA. Média szerverről bármit indítok kifagy olyan üzenettel, hogy a kapcsolat a hálózattal megszakadt. WIDI-n nagyjából le lehet játszani a tartalmakat, de jó lenne ha működne ez a verzió is.
A számítógépen (w10) jobb klikk a file ra, átvitel eszközre. A folyamat elindul a WMP el is kezdi a megosztást de a TV azt írja hogy kapcsolat megszakítva. A PC LAN-on megy Routerbe a TV szintén. Van más módja hogy hálózatról menjen a buli? Másik készüléken (pana 55tx700E) ugyan így gond nélkül megy minden. Köszi a segítséget!
-
Watt25
veterán
válasz
Norberto008 #92892 üzenetére
Mi a leghatásosabb kép/rendszer beállítás amivel a legjobb minőséget tudom elérni?
Kihívsz egy szakembert 8-10eFt-ért, aki műszerrel beállítja a tévédet. (Bocs, de a kérdésedre ilyen formán nincsen más válasz.) -
Norberto008
tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy LG 55UK6750-et
Annyira nem a világom a jó képbeállítás!
Van valakinek ilyen típusú TV-je?Mi a leghatásosabb kép/rendszer beállítás amivel a legjobb minőséget tudom elérni?
Köszönöm ha valaki megosztja velem!
-
mackosajt
addikt
-
blakey
titán
válasz
Daniel1509 #92888 üzenetére
Értem, de nálam nincs ilyen, rámegyek valamelyik adóra és oda ugrik, hang van de kis kép nincs. Üzenetek nélkül működik.
-
blakey
titán
válasz
Daniel1509 #92886 üzenetére
Hibaüzenet nálam nincs és nem is volt.
-
Daniel1509
újonc
válasz
blakey #92885 üzenetére
Tudom hasznälni, felreertes ne essek, csak zavaro.
Egyreszt az, hogy nem jelenik meg, vagy megszakad az elökep, mäsreszt az, hogyha ugrok egyik csatornarol a mäsikra a guideban, akkor minden egyes ugrasnal le kell okeznom a felugro hibaüzenetet. Eleg bosszanto. Ha legaläbb ezt ki lehetne kapcsolni, hogy felugrojon az üzenet.. -
blakey
titán
válasz
Daniel1509 #92883 üzenetére
pont emiatt vältottam media Card-ra, hogy ne kelljen a box illetve a külön täviränyito, - ez mind megvan, nehogy egy kis kép legyen az akadálya annak, hogy használni tudd. Engem egyáltalán nem zavar, hogy van-e kép vagy sem. Sony pl. úgy oldotta meg, hogy a háttérben megy, épp, hogy látsz valamit, a műsorújságot meg úgyis el tudod olvasni.
-
sumi73
csendes tag
Üdvözlet fórumtársak! Lehet én vagyok a hülye,de az 55LM660S-m-en nem jön be a teletext semelyik adón!
Valaki esetleg tapasztalt már ilyet? A szolgáltatás jelenleg nem elérhető, ezt írja, de a többi tévén meg megy,tehát nem szolgáltató hiba. Valahol kilehet rajta kapcsolni a texet vagy mi lehet? -
Daniel1509
újonc
-
blakey
titán
válasz
Daniel1509 #92880 üzenetére
Ez ilyen minden TV-n, illetve Panasonic TV-men nem ilyen volt de most mindegyik TV-men ilyen, szerintem UPC és TV-gyártók közötti inkompatibilítás eredménye lehet.
-
polonic
félisten
válasz
Daniel1509 #92880 üzenetére
Nekem is ilyen. Ugyanez a hiba van nálam is.
Annyit említenék, hogy amíg nem volt mediacard, addig nem volt ilyen.
Csináltattam egy keresést még akkor a csatornákra a tv-vel és ugye ilyenkor a nem kódolt adások bejönnek. Akkor ott volt előnézeti kép. -
Daniel1509
újonc
válasz
Yogi Bear #62823 üzenetére
Szia,
erdeklödnek, hogy erre a problemära sikerült megoldäst talälni?
Nekem UPC csomagom van, tegnap ota UPC media Card-al (elötte set-top box volt) hasznälom a most väsärolt UPC 43UK6750PLD tv-met es ott is hasonlo problemäm van.
Megynitom a guide-ot, hozza a programlistät, de Maximum 5 mäsodperc utän megszakad az elönezeti kep es megjelenik egy üzenet, hogy ezen a csatornän az elönezet nem tämogatott.
Ha toväbblepek a listän, ott meg Sem jeleniti, csak rögtön a hibaüzenet jön.
Ha ok-al ki is välasztom a csatornän, akkor megjeleniti az elökepet kB. egy mäsodpercre, majd el is tünik es jön Ismet a hibaüzenet, hogy "elökep ezen a csatornän nem elerhetö, lepjen ki es välasszon mäsik csatornät".A hiba oka a UPC-nel vagy a (LG) Tv-nel keresendö? Van rä megoldäs?
Elöre is köszi!
Üdv
-
timirosicka
tag
sziasztok.
A segitségeteket szeretném kérni.
Van egy lg32lh6047 -es tévém.Az a gondom vele,hogy nem tudok on-line filmet nézni,se az rtl most-ról. Nagyon lassan tölt be,nem inditja el a filmet,vagy ha nagy nehezen és sokára betölti,és elinditja,akkor annyira lassú és sokszor megáll,hogy nézhetetlen.
Köszönöm a segitséget. -
siposjozsef
csendes tag
Sziasztok,
a segítséget szeretném kérni. Adott egy 2016-ban vásolr LF632-es tv, amin még régebbi webOS van.
A szoftververzió 04.06.25.Sajnos ezzel a webOS-al nem tudok már Spotify-on zenét hallgatni, mert nem támogatott.
Van ötletetek hogyan tudnám kiküszöbölni? fellehetne rá tenni valahogyan újabb webOS-t? Az újabb HBO Go alkalmazásnak is nagyon örülnék.
A hálóban már egy kisebb ujabb 6-os szériásom van, azon minden fut pöpecen.Ötlet vagy tipp valaki?
Egy újabb webOS miatt nem akarnám lecserélni a TV-t :/ -
Móncsa
aktív tag
válasz
Partizan182 #92871 üzenetére
Az éghető az alufólia meg nem
Murphy meg sosem alszik
-
Móncsa
aktív tag
válasz
Partizan182 #92864 üzenetére
5m-es színváltósat lehetett venni adapterrel távirányítóval házhoz szállítással a gruppiról 2099ft-ért.
Én vettem de erre a műanyagra nem lehet felragasztani mert valami miatt nem tapad rá , a szigetelő szalag is csak nagy nehezen marad fenn rajta azzal rögzítettem a HDMI kábelt hogy ne lássam. -
Grande Ale
őstag
válasz
janakbacsi #92811 üzenetére
Nálunk ugyanez van két tévén is, ha hbogo megy rajtuk. Ki kell húzni a konnektorból,, és jó lesz. Hihetetlen, de igaz, gondolom az hbogo app kavar be. Próbáld meg, hátha...
-
polonic
félisten
válasz
Partizan182 #92865 üzenetére
A netflixen gondolkodom.
Egyébként Amazon prime elérhető itthonról? És az is van olyan jó, mint a netfilx?
-
polonic
félisten
Ha már szóba került az HBO Go.
Milyen felbontásban vannak ott tartalmak? 4k is van és esetleg hdr is? Logo van vhol a képen? -
Woodslave
félisten
válasz
Partizan182 #92861 üzenetére
[link] lehet nem írtam le megfelelően
de ilyesmi
-
Két év után ma frissült az LF 650-esem, 04.06.25 az új verzió (2018. december 27-én tették közzé). Annyi történt, hogy újra be kellett léptetni a hálózatba. A változás annak javítása, hogy a WIFI bekapcsolt OFF-ba tétele után, ha ki-be kapcsoltuk a készüléket. Nem sok, de tudjuk, hogy gondolnak ránk
-
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
A két kiszemeltem 55SK8100PLA és 55SK8500PLA.
A 8500 megéri a felárat? (Jelenleg +70ezer Ft)
Esetleg valaki össze tudja foglalni az összes különbséget a 2 készülék között?
Amit én tudok róluk, hogy a panel megvilágítása eltér a két modell között illetve DD támogatás 8100-nál nincs (csak DTS), a hangszórók 2*10W illetve 2*20W a 8500 javára. Van-e más fontosa különbség?Köszi a segítséget és a véleményeket.
-
mackosajt
addikt
49SJ810V
Olvastam véleményeket itt a topikban, de nagyon hajlok rá, hogy a 43UH603V meghibásodása miatt az LG csereutalvanyt egy ilyenre használjam fel, persze a különbözet megfizetésével.
Vásárlás helyét tekintve az auchanba vagyok így kényszerülve, de lehet el lehetne intézni, hogy adják vissza a vételárat.Esetleg ebből a listából (50-es méretig mehetek)[kép]
Más alternatíva LG-ben szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- IPhone 11 128GB Bontatlan ÚJ! 12 Hó Jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest