- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- Fujifilm X
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
growler
őstag
válasz
deadlift #91116 üzenetére
A felhősödés ellenszere a tisztítás !
Legalább havonta egyszer ajánlatos a képernyő belső oldalát is megtisztítani. Egyszerű a megoldás és törlőrongy sem szükséges. Elég, ha az alábbi linkre kattintasz és mozgatod minden irányban a kurzort.
Hatékony és bevált módszer: [link] -
blakey
titán
válasz
deadlift #91116 üzenetére
Tudom nem fog megnyugtatni, de egy tavalyi modellel volt "kapcsolatom" SJ810V személyében és azon semmilyen felhősödés nem volt tapasztalható beállítás után, maximum háttérfény és kontraszt esetén minden TV-n lesz valami nem odaillő. Vedd le a háttérvilágítást 30-35-re és úgy is nézd meg, elméletileg kalibrálás után valahol abban a tartományban jó a háttérvilágítás. A törölgetést is próbáld meg és ha nem javul akkor mehet vissza. Én eddig "csak" pixelhiba miatt vittem vissza készülékeket, szerencsére a durva, zavaró felhősödés eddig elkerült.
-
deadlift
csendes tag
válasz
blakey #91114 üzenetére
Köszi a választ!
Itteni hozzászólások alapján állítgattam,kikapcsoltam LD-t mindent és javult is valamit a dolog,de azért még mindig zavaró.
42LB650-t váltott és azon is volt némi felhősödés,de közel nem ilyen.Hazaérek áttörölgetem,de valószínűleg kénytelen leszek bevinni egy közeli MM-be és cserélni
-
nagyfejü
őstag
Szaisztok!
Mi történ az lg házatáján?
Van egy LF 630V tv amit visszaállitottam alapra és nem müködik semmi!!!!!
Nincs KODI az appok között!
Felraktam a Plex et de nem tudok regisztrálni mert a tv böngészője nem nyitja meg a bejelentkező oldal!
A böngésző cimsorában a https feliratnál ott apiros lakat!Ujabban csak tv nézésre használtam ugyhogy nekem uj hogy semmi nem jó!
Van valami megoldás? A firmware a legfrissebb!!üdv
-
blakey
titán
válasz
deadlift #91113 üzenetére
Nincs csatolmány, de első körben töröld át a panelt, lehet, hogy csak fel van töltődve, akár bekapcsolt fekete háttérnél is finoman áttörölheted, hogy lásd változik-e valamit vagy összeszerelési hiba.
Most már van csatolmány.
Kapcsold ki az LD-t is, amúgy így képről borzasztó. Ezt azonnal visszavinném, lehet, hogy másik ilyen típus jó lenne de az is megtörténhet, hogy a másik modell is ilyen felhős.
-
deadlift
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap érkezett meg az MM-től rendelt 55SK8100-am,ami igencsak erősen felhős kijelzővel sikerült kapnom.
[link]Akinek van ilyen tudna írni róla,hogy ha cserélem,kaphatok jobb minőségű panelt ennél,vagy jobban járok ha cserélem egy Samsung 55 NU8002-vel (a kettő között ment a vacilálás és az LG nyert).
-
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Lf 630v régebben volt fenn kodi alkalmazás a tv n. Most próbáltam de nincs az lg store ban? Fel lehet valahogy applikálni?
üdv
-
Redlight2
tag
Sràcok az lg 55uk7550 elég jò àron van. Az 55uk6950-hez képest ez a nano cellàs dolog mennyivel jobb ? Vagy csak parasztvakítás ?
-
blakey
titán
válasz
Dwatti #91107 üzenetére
A belső hálózati kapcsolatnak semmi köze az előfizetés kapcsolati sebességéhez, ha nem lenne előfizetés akkor is a belső hálózaton működne a kommunikáció. Az, hogy eddig nem tapasztaltál hibát Wifin 4K esetében az annyit jelent, hogy alacsonyabb bitrátás anyagot néztél illetve a Wifi szennyezettség is minimális, van akinél szinte semmi sem megy a környezet miatt. Magas bitrátás 4K anyagok esetében a Wifi is kevés lesz, de tény, hogy AC-s hálózaton azért elég sok anyag működhet és feltételes módban írva.
-
DEGU83
tag
Akit érdekel kicsit nyomoztam LG garancia ügyben: én speciál az LG55uk6950 ügyében érdeklődtem, az öt év garancia november 15.-től indul kizárólag a telekomnál vásárolt készülékre érvényes amelnyek a listaára:211680 Forint. Ebben az esetben nem kell hűségidő, előfizetés, és csak egy összegben a futárnál lehet fizetni. Ezt az infót az LG chates ügyfélszolgálattól, illetve a telekom telefonos ügyfélszolgálattól kaptam.
-
OldMike
őstag
válasz
Indiant #91103 üzenetére
Azért mert a telefon wifin kapcsolódik nem kell a tévén a wifi kapcsolatnak bekapcsolt állapotban lennie. A kapcsolódás a routeren keresztül megy, a lényeg hogy az eszközök azonos hálózaton legyenek. Nekem már elég régi (2012-es) a tévém, a kezdetektől kábelen van csatlakoztatva, mégis bármilyen wifis eszköz kapcsolódik hozzá.
-
Indiant
addikt
válasz
Dwatti #91097 üzenetére
Had kérdezzek erről. Felraktam, de a tv-n muszáj volt kikapcsolnom a wifit, mert hiába volt bedugva a gigabit lan, a film percenként homokórázott. Na az meg nem vicces, hogy állandóan kapcsolgassam a wifit.
A telefon ugye wifin kapcsolódik, de a hálózati UHD filmek meg jó lenne ha lanon mennének.
Miképp kell beállítani a tv-n ezt a programot, hogy lan kábelt használja?? -
batai15
félisten
Köszönöm.Online Stream átküldésre nincs lehetőség? aszonynak lenne jó az RTL most miatt, ami meg nem megy a böngészőbe.
-
daeyvd44
tag
Sziasztok.
Épp tv vásárlás előtt állok és szeretném kérni a véleményeteket.
Az egyik amit ajánlottak másik fórumon a LG 55UK6950.
Aki vett ilyet annak mi a tapasztalata vele? Nekem a következő szempontok lennének lényegesek:
- kb 130 cm (52"-55" közötti)
- okos tv
- laptopról könnyen és egyszerűen át lehessen castolni/streamelni a képet/videót/asztalt kábel nélkül (chromecast esetleg? + stabilitás)
- ár/érték arányba a lehető legjobbat szeretném (600e FT-ig azért ne menjünk el)
- 4K annyira nem fontos de nem baj, ha az van
- szívem szerint Samsungban gondolkoznék, de nem zárkózok el LG, Sony vagy más jó márkától seKöszi előre is
-
batai15
félisten
Sziasztok, lenne egy lg web os4et futtató okos tvm.
Hogy lehet meg oldani hogy hd/sima filmet vezeték nélkül laptopról tudjak lejátszani? Tudom ott a hdmi, de ha már okos tvt vettem szeretném kihasználni.,plusz kényelmesebb lenne irányítani így a gépet is. Köszi -
-
AnonymusX
őstag
LG-nél ismét van 5 év gondoskodás promo: [link]
-
blakey
titán
Gyorsabb lett egy hangyányit a rendszer sebessége SJ810V-n, mást egyelőre nem láttam. USB-ről frissítettem.
-
Klara_
őstag
UJ75-re az 05.80.04 frissitest fel lehet tenni, vagy problamas es inkabb ne?
-
.LnB
titán
válasz
Móncsa #91081 üzenetére
Tegnap találtam ingyenes listát. [link] [link] Iszonyat jó lenne, de akadozik a kép. Ezért így nem is igazán merek fizetni, mert úgy látom, hogy fontos a "szolgáltató" szerverének minősége is. Ráadásul ha random választok egyet, az lehet, hogy baromi messze van, és a távolság miatt hiába van 9000-120000 csatorna, ha azok is akadoznának. :/
-
-
.LnB
titán
válasz
tcsaba007 #91078 üzenetére
Most néztem utána jobban én is. Igen, azt gyanítottam, hogy ez nem legális nagyon. De elsőre nem tudtam. Találtam honlapokat, ahol 9000+ csatornát kínálnak havi 10€-ért. Látom, hogy ez egy app, és küldenek egy playlist-tet email-ben, ami kvázi hozzáférést biztosít a csatornákhoz. Kvázi olyan ez mint régen az ftp szerverezés. Itt is csinálnak szervert, és tesznek fel sorozatokat, filmeket is. Lehet, hogy fogok tenni egy próbát mert US chanelek között rengeteg van ami érdekelne az NFL és az NHL miatt. De ennyi, szerintem itt fórumon ezt nem is szabadna tárgyalni.
-
tcsaba007
tag
-
Ramos_
tag
válasz
Tutu7030 #91074 üzenetére
Ok bocs, újrafogalmazom a kérdést.
Szeretném bármivel párosítani az új tv-met, de nem igazán akarja
Bemegyek a tv-n a Hálózat/Lg connect apps menupontba és bekapcsolom,aztán mobilra letöltöm az alkalmazást amit ott ajánl (LG tv plus) de a mobilon elindítva semmiféle tv-t nem talál, természetesen ugyanazon a wifi hálózaton van a két eszköz
Egy másik alkalmazást is kipróbáltam Lg wifi remote, ott még a tv ip cím megadás után is failed to connect
mit csinálok rosszul?
-
Ramos_
tag
üdv
csak egy gyors kérdésem lenne. vettem egy LG 32LK6100PLB smart tv-t és nem találom, hol lehet rajta bekapcsolni a bluetooth-t?
ezer millio leírás van a neten, hogy hogyan kell headsetet csatlakoztatni a tv-hez, a wireless sound sync menupontban, de én csak egy mobilra letöltött távirányító alkalmazást szeretnék kipróbálni mielott vennék magic remote-ot
de persze a Lg mobil bluetoothja nem találja a tv-t
-
.LnB
titán
Srácok,
Ezzel az alkalmazással van valakinek tapasztalata? Smart IPTV.
Haver mondja, hogy fizetett valakinek 18€-t egy negyedévre, és több ezer csatornát aktiváltak neki + médiatárat.
Mi ez? Hogy működik? Nem lehet ingyen aktiválni a csatornákat meg ilyesmi? -
nagyfejü
őstag
Sziasztok!
Tegnap be akartam üzemelni az LG 43LF630V tv n a plex et. Azt irta hogy menjek a plex oldalára és regisztráljak. De a böngészöben hiába próbálok regisztrálni , nem enged be a bejelentkező felületre.
Jó lenne a kodi is csak nem találtam app ot!
A chrome böngésző kiirta hogy elavult frissitsek. Erre " a letöltési file nem támogatott " !
Melyik másik böngésző jó a tv re ami működik is?üdv
-
cserkosz
tag
Sziasztok segítséget szeretnék kérni két Tv választása között
LG 49SJ800V 192000Ft
LG 49SK8500PLA 270000Ft -
fecosrac
tag
Sziasztok!
Előre elnézést kérek a kérdésért, mert nem kifejezetten TV specifikus a téma de nincs jobb ötletem, hogy hol tehetném fel.
Szóval van egy SJ810V típusú tv-m és alapvetően imádom, azonban az utóbbi időben a böngészőben ha megnyitom az rtl most oldalát, nem játsza le a videókat.
Korábban ez gond nélkül működött, most viszont rendre össze omlik a lejátszás helyett.Mi lehet a probléma?
-
Kiskutya
veterán
válasz
Bivaly26 #91061 üzenetére
55uk6950 belefér neked, szerintem arra amiket írtál jó választás viszont vásárlás előtt mindenképp nézd meg saját szemmel mert ami nekem tetszik nem biztos hogy neked is fog. Edge ledes de nekem jobban bejött mint a direct led ebben a kategóriában. Magic remote van hozzá és a saját hangszórói is egész jól szólnak ha nem akarsz külön erősítőt vagy hangprojektort.
-
Bivaly26
tag
Szevasztok!Tv vásárlás előtt állok segítséget szeretnék kérni tőletek mindenképpen LG-TV 4kUHD lenne és Magic Remote hozzá!Általános felhasználásom TV sport csatornák minden HD adás,filmnézés,konzol nem.
Kb 1,7-3,5m távolságból nézném helyzettől függően!Érdemes nagy tv-t venni 49"-55"?Melyiket ajánlnátok Sam le32 c550 j lenne lecserélve!Ár max: 210-220!Direct-Led vagy Edge-led legyen?Hiába olvasok erről mindenki mást mond.Előre is köszönöm a válaszokat!
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
Ha esetlegesen szóba került már ez a probléma, akkor bocsi.
Van egy Lg LB671v típusú televízióm, amin egy eddig nem tapasztalt dolgot vettem észre.
Sötétebb jeleneteknél a tv egyszerűen fogja és lejjebb veszi a fényerőt, majd ahogy világosabb rész jön, visszaállítja. Ez mi a fene? Hozzá sem nyúltam a beállításokhoz.Mindenféle himihumit kikapcsoltam, dinamikus kontrasztot és mindenféle más "varázslást", de de semmi változás.
Nagyon várnék valami megoldást, mert eléggé idegesít.
köszi
-
Indiant
addikt
válasz
norberto_th #91058 üzenetére
Most fog lejárni a 2 évem. (55UH8507) Egy hete nem ismeri fel a csatlakoztatott hdd-ket.
Amik eddig működtek vele.(2,5" 2TB vinyók) Próbáltam 3,5"-os usb 3-as hdd-vel (2TB) is, külső tápos, azt sem.
Mit tegyek?? -
norberto_th
aktív tag
válasz
Dwatti #91051 üzenetére
Ez valami más webOs verzió? Olyan más mint az én tavalyi modellemen, valami 4.x van fent most ami a legutóbbi update.
Egyébként volt nekem egy külső vinyómon 72GB-os transfromers legújabb része UHD minőségben. Nem egyszer megnéztem már, ma ismét megnéztem a filmet, de folyamatosan olyan volt, hogy vagy megakadt, vagy lefagyott, ha beletekertem picit az újra elindította, vagy kivágott hogy ismeretlen file formátum, holott aokszor megnéztem már rajta probléma nélkül ezt a hdr verziót. Valami feissítéssl elcsöszték voltna?
majd megnézek egy másikat is, ha annál is ezt csinalja az para az 1éve vásárolt tv-nél, amivel eddig nem volt gond...
-
hurenzon
senior tag
Valaki tudja, hogy ez a tv milyen külső HDD szeret és mekkora maximumot ismer fel? 2vagy akár 4 TB?
LG 55UH6157
Köszi.
-
ohje2
csendes tag
Rendelkezem egy lg 43uk6950plb tv vel. Meg vagyok vele elegedve, persze igazak ra az ips panel negativ tulajdonsagai is. Ezzel egyutt lehet elni, viszont azt nem tudom megerteni, hogy a smartshare be a nas altal megisztott mappa az istennek nem felrissul. Letoltok eg filmet, de a tv-n nem jelenik meg csak sokara, magatol. Tudja valaki hogyan kell frissiteni a konyvtar listat? Korabbi lg tv men siman kimegyek smart share fomenube, belepek ujra nasba es frissul is.
Koszi -
junior19
senior tag
válasz
Lallerboy85 #91048 üzenetére
Az LG tévéknél az ISF sötét vagy világos szokott általában a legjobb lenni. Itt beállítod a kontrasztot és a fényerőt a végpontozáshoz, a háttérvilágítást pedig a környezeti fényviszonyokhoz igazítod.
-
Dwatti
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest