Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Bemutatkozott az ASUS ROG Crosshair X870E Apex alaplap
- Milyen processzort vegyek?
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beri Geri
csendes tag
Nah utanna olvasgattam gyorsan a dolognak. Most mar ertem mit mondasz. Pcn is csak vmi flash progival szethuzzak tobbcsatornara a hangot. Hmmm.... kar kisse csalodott lettem most... Mind1 hatha nemsokara felfejlesztik a youtubot tobbcsatornas hangok lejatszasara :-)
Koszonom a segitseged!
Udv. G. -
qqzs
őstag
Sik vs ives:
Nalam volt egy ives ket haromhetig ugy hogy sikhivo voltam de megszerettem ket nap alatt, nem gorbe rajta semmi hacsak nem nezed alva a tevet ugy hogy derekmagassagban van. soha nem neztem pont kozeprol par nap mulva csak annyit veszel eszre hogy milyen szep teved van mert inkabb design elemkent funkcional mint kepernyoeleonykent. most sik kepernyos van, egy dolog hianyzik ahogy szep designelem volt a lakasban de mondom kepben szinte semmit nem lehet eszrevennibt fejhallgato:
sonyt probaltam de nem sikerul csatlakozattani. de ha bt fejhallgato kell akkor ezt erdemes megprobalni nem szigetel csak ul a fuledben de nem esik ki csak ha kezen alsz. van a belenyomos valtozat az szigetel is -
Beni2360
félisten
válasz
Mormota72 #70231 üzenetére
Ja, és igen drágának tűnik 35 ezerért.
Akkor pedig ezt.
Nekem is úton van már. -
amtibacsi
aktív tag
válasz
Mormota72 #70222 üzenetére
Nekem kettő is van itthon (Purity Pro és Bluedio Hurricane), de egyikkel sem kompatibilis. Ebayről rendeltem pár ezer forintos bt adaptert, azzal tökéletes a hang. Szerintem direkt csak LG fülesekkel működik. Szervízmenüben nem lehetne hozzáadni valamelyiket ?
Sokat használom a fülest.
-
ilyenezalaci
tag
ütemidő=üzemidő -
ilyenezalaci
tag
válasz
Mormota72 #70231 üzenetére
Nekem Lg HBS 900 van. Nem külön vettem, Lg mobilhoz adták ajándékba. Csak nemrég néztem meg az árát
Nem olcsó, az tény, de szerintem nagyon jól szól, harman kardon cuccok vannak benne, Lg lb679V-vel természetesen tökéletesen működik. Mobillal headset is nyilván. A feltöltése kb. fél óra, vagy annyi se, elég jó az ütemidő, bekapcsoláskor egy kellemes női hang tájékoztat az akku töltöttségről is.
-
Mormota72
csendes tag
válasz
Beni2360 #70226 üzenetére
Igazából én fejhallgatót szeretnék mint pl.:[Sony MDR-ZX330BT].
Nem tudom ezek az "agybadugósok" jól szólnak-e, ráadásul LG-ből alig van választék.
És ha már a bluetooth szabvány, akkor miért nem fogadja a szabványnak megfelelő eszközöket?Ja, és igen drágának tűnik 35 ezerért.
-
törölt tag
válasz
Dreddy32 #70218 üzenetére
A tavalyi szériából egyetlen 3D-s FHD tv van, az LG 42LF652V. 2 db szemüveg jár hozzá és extraként lehet venni egy második un. Magic Remote távirányítót is, Webshopból rendelve olcsóbb, hivatalos forgalmazónál (mint MM, extreme digital, euronics, teszkó, stb.) drágább. Viszont utóbbiaktól hivatalos gyári garid lenne hozzá.
-
Golyo69
senior tag
Hali!
LG 49UF640V tv-je van vkinek?
Ha igen meglehetne mérni a lábak távolságát? a lábak külső illetve belső mérete is kellene!Előre is köszönöm!
-
Mormota72
csendes tag
Sziasztok!
Valaki csatlakoztatott már nem LG Bluetooth fejhallgatót LG tv-hez? Párosítva, adapter nélkül érdekelne.
Azt írjátok többen, hogy nem lehet, de nekem az LG ezt válaszolta:"Igen, mivel a televízió rendelkezik bluetooth-tal, így fejhallgatót is tud csatlakoztatni.
A hangbeállítások "Hang ki" menüjében a LG Sound Sync menüben fogja látni a csatlakoztatható eszközöket. Pl HBS750, HBS900 stb.
Javasoljuk az LG gyártotta fejhallgatókat, melyeket honlapunkon meg tud tekinteni, ezekkel kompatibilis, Pl HBS750, HBS900 stb.
Más eszközökkel nem tudjuk garantálni a müködést."Típus: 47LB671v
Szeretnék vezeték nélküli fejhallgatót venni hozzá, de ha adapter is kell, akkor inkább rádiós-dokkolóst veszek.
-
zsolti92
csendes tag
Sziasztok!
Egy LG LF652V TV-n szeretném a csatorna sorrendet módosítani a Chanshort alkalmazással. Amikor visszatöltöm a TV-re a módosított listát, akkor még látom, hogy jó a sorrend, de amikor elkezdek váltani egyből össze- vissza kezdi rakni a csatornákat. Próbáltam már az automatikus csatorna frissítést kikapcsolni, de az sem segített.
Találkozott már valaki ilyen problémával, szerintetek mit lehet tenni?
Élőre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bundle topik
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest