- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Dell asztali gépek
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz
XIII Ramses #66365 üzenetére
Én is panaszkodtam itt már többször a WebOS2.0-ra. Én csak az előző tévémhez tudom hasonlítani. Az egy 2012-es Samsung modell volt, szintén smart. Azon sokkal gyorsabb volt a menü, az EPG, a csatornalista (az LG-nél Live Menü). Nem szeretem, amikor azzal jönnek, hogy akkor vegyek Samut, mert soha többé nem fogok semmit vásárolni amire az van írva, hogy Samsung. Megutáltam a márkát (igaz, nem a tévé miatt).
Eddig 3 LCD tévém volt. Ebből 2 okos. Az egyikkel nem volt sebességbeli problémám. Ez 50%. Tehát meg lehet csinálni normálisan is. Valaki azt írta itt a fórumon, hogy 2004-ben elment volna ez a sebesség, de 2015-ben nem. Teljesen egyetértek vele. Amikor nyáron megjött az LG, nagyon pofán vágott, hogy milyen lassú a menüje. Ha az előző tévém nem lett volna normális ezen a téren, akkor ez nem tűnt volna fel. De így.... Egy 2012-es modell sokkal gyorsabb, mint egy 2015-ös.
Nem küldtem vissza, mert úgy voltam vele, hogy ezek után egyáltalán nem biztos, hogy egy másik tévé nem ugyanilyen lassú lett volna-e. Amúgy a sebességet leszámítva meg vagyok elégedve ezzel a tévével. Együtt lehet élni ezzel a hiányosságával, de azért sokszor eszembe jut, hogy 2015-ben nem ezt várom egy tévétől...
Amiben viszont jól teljesít (szemben az előző tévémmel), hogy jól működik a Youtube. Nem akadozik, szépen folyamatosan játsza le a videókat.
Az LG nem optimalizálja a szoftvert a hardverhez, és egy 200-250 000 forintos tévébe nem tesz olyan vasat, ami normális sebességgel tudja futtatni a WebOS-t. Ez van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bekebelezte az Untether AI mérnökeit az AMD
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged