- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED TV topic
- Autós kamerák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
loncsika
tag
A 2013-as lg tv-kről itt egy hivatalos összehasonlítás: http://www.lg.com/us/support/products/2013%20LG%20LED%20Comparison%20chart.html
Illetve van egy magyar oldal, ahol a válaszidőket is kiírják, de most nem jut eszembe a neve és az előzményekben sincs, pedig ma jártam ott.
Megvan!
http://electrostore.hu
-
petya2012
őstag
sziasztok
valaki ért itt a kábel-műholdas előfizetésekhez???
olyan kérdésem lenne,hogy nekem most van Inviteles kábel tv-m conax-on keresztül
szeretnék digit-t(műholdast)set top boxosat(hdmi-n menne be a tv-be)ez megoldható vagy nem??a tv-n mindkét szolgáltatást fogni és hol ezt hol azt nézni??
köszi az infót
-
zsombor22
aktív tag
válasz
laszlo168 #38036 üzenetére
Ma lementem a MM ba megnéztem a panasonic-ot,szép képe van,a smart része és a hangja elég gázos,meg kár hogy csak ezüst színbe létezik.(Tudásba szerintem az lg szintjén van)
A 55LA660s ára 297e a Panasonic TX-L50ET60E 249e de -5 col.
Különben beleszerettem a 55LA660s be. -
szagnes69
aktív tag
A segítségeteket szeretném kérni. Az egyik ismerősömnél vagyunk, akiknek LG LM 660-as tévéjük van. Szeretnénk zenét lejátszani laptopról (Windows 8) a tv-re hálózaton keresztül. A mi otthoni tévénk (Sony) esetén ez megy: a laptopon lévő zene fájlon jobb gomb, lejátszás a következőn, kiválasztom a tévét és bármi megy a tévén, akkor is elindul a zene. Itt az ismerősöméknél ez nem működik. A tévéről hozzá lehet férni a zenéhez és le is játssza, de fordítva a laptopról indítva csak próbálja elindítani a zenét, de a tv-n nem lehet látni. Van valami beállítás amiről esetleg nem tudunk? Sajnos nem ismerem a tévét.
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Shingen
addikt
Hy!
LA690S usb portjai azok usb2 ugye?
THX
-
solor
tag
Üdv mindenkinek!
Egy gyors kérdéssel fordulnék felétek: fiamnak meg akarom mutatni a régi Playstation 1 játékokat a 42LA620-on, de csak fekete-fehér, interferáló kép jön be. A hang rendben van. Tudja valaki, hogyan lehetne korrekt képet kapni?
Az alacsony felbontással tisztában vagyok, csak az érdekelne, lehet-e hasonló szines képet elérni, mint a régi crt-n...Köszönöm a válaszokat előre is.
-
Watt25
veterán
válasz
#04441088 #38018 üzenetére
Esetleg azt tudja valaki, hogy össze lehet e hangolni a TV-t a DiGi-s beltérivel?
Nem tudom, mit értesz az alatt, hogy összehangolni, de...
Ha kábeles Digiről van szó, akkor dobd ki az ablakon a beltérit, mert ezekhez az új tévékhez már nem kell.
Viszont, ha műholdasról, akkor csak SmartCAM-mal megy, azt kell a Digi-től rendelni (és a box-ot visszaadni nekik.) -
Schatt
tag
sziasztok!
Segítséget kérnék, adott 2 win7 ultim. alapú gép (pc és noti) a noti új, egy xp-s helyett jött amin nero mediahome futott a megosztáshoz.
Gondoltam erre már nincs szükség mert a pc is enélkül fut és látja az lg42lw5500 as.
Szépen csatlakoztam az otthoni csoporthoz megosztottam a filmek mappát de semmi a tv a pc-re belép de hiába látja a találati listában a notit is, belépéskor engedély vagy csatlakozási hibát ír.
Mi a bánat lehet a baja?
köszi Ati -
zsombor22
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat.
Az auchan-ba biztos nincsen már mert kifutó széria.
Körül nézek a többi helyen. -
zsombor22
aktív tag
Én is aqua-ba szerettem volna tv-t venni.
Ha nem ott,honnan érdemes vásárolni.
Egy 55LA620S-t szeretnék. -
samspade
csendes tag
válasz
dimrus2 #38010 üzenetére
Köszi a választ, közben én is megoldottam. Leírom hátha más is így járt: Prémium menün belül (zöld háttér, nagy ikonok) opciók jobb alul, majd "Prémium inicializálása". Ezután gyorsan indult az HBO Go és a többi app is. Gondoltam, hogy valami egyedi probléma lesz, mert olyan szar frissítést csak nem adnak ki, ami mindegyik alkalmazást tönkrevágja.
-
törölt tag
Sziasztok!
A foci VB előbb szeretnénk lecserélni a régi tv-t. Max. 150-160 e Ft lenne rá a keret. 80 % ban csak sima tévézésre lenne, a maradékban 3d-s filmek nézésére, netezésre.
Jelenleg melyik az az LG TV, amelyik best buynak számít 160e Ft alatt? Az LG 42LA660S-t nézegettem jónak tűnik és sokan jó véleménnyel vannak róla. Akinek ilyen tv-je van meg van vele elégedve? Olvasgattam itt a topicban is pár véleményt, de nem találtam túl sokat.
Esetleg azt tudja valaki, hogy össze lehet e hangolni a TV-t a DiGi-s beltérivel?
Ti honnan rendelnétek? Aqua megbízható webshop?Köszönöm.
-
gyugyo79
addikt
-
gyugyo79
addikt
válasz
_Dumber_ #38009 üzenetére
Beállítások->Tuner(sat ikon)->CI adatok. Innentől CI függő de pld itt Modul Options -> Smartcard Messeges: OFF. Ami most van a TV-be annál az opciók ON, 10SEC,TF10SEC,OFF. Én Mascom modulokat használtam eddig amiket Ebay, stb rendeltem használtan 5-6 e FT -ért max. de mindbe volt ilyen funkció Conax,Irdeto, Crypto, Alpha Crypt stb.
-
Schatt
tag
sziasztok!
Segítséget kérnék, adott 2 win7 ultim. alapú gép (pc és noti) a noti új, egy xp-s helyett jött amin nero mediahome futott a megosztáshoz.
Gondoltam erre már nincs szükség mert a pc is enélkül fut és látja az lg42lw5500 as.
Szépen csatlakoztam az otthoni csoporthoz megosztottam a filmek mappát de semmi a tv a pc-re belép de hiába látja a találati listában a notit is, belépéskor engedély vagy csatlakozási hibát ír.
Mi a bánat lehet a baja?
köszi Ati -
Schatt
tag
sziasztok!
Godoltam erre már nincs szükség mert a pc is enélkül fut és látja az lg42lw5500 as.
Mi a bánat lehet a baja?
köszi Ati -
zsombor22
aktív tag
Sziasztok!
Egy Lg 50LA660S-t szerettem volna venni,még pár helyen kapható 265e körül de nemsokára ki fog futni.
Most találtam LG55LA620S tudom ez gyengébb be most ez is 260e körül kapható még.
Nem nagyon tudok dönteni csábító az a + 5 col,viszont a 660s többet tud.
Vagy várjam meg az új LB-s szériát,de ott meg attól félek 260e ért csak max 47 es lesz belőle. -
gyugyo79
addikt
válasz
huncutka1029 #38002 üzenetére
Érdemes megnézni a CI beállításait nekem csak olyan van amiben le lehet tiltani a CI üzeneteket, így amikor nagyon ritkán zavar támad az erőben akkor sem ír semmit ki.
-
forras2
őstag
-
huncutka1029
addikt
válasz
_Dumber_ #37956 üzenetére
nekem is Pr- conaxom van, nálam meg időnként azt csinálja, hogy a Viasat 3 nál zavart csatorna üzenetet dob,és le kell okézni, hogy eltünjön amikor léptetéssel váltok nálam a 6-os programhelyen van, ha az 5-ről lépek át akkor ezt írja.
Amikor visszafelé lépkedek, soha nem ír ilyet.
Ilyenkor kiveszem a modult, kikapcsolt TV-nél, majd bekapcsi, amikor kiírja hogy hogy nincs modul, akkor beteszem, majd utána beteszem a kártyát.A műsorújság egy idő után teljes lesz, de bekapcsolás után valóban csak azokon a csatornákon jelenik meg, amire már kapcsoltál.
De ez nem a modul hibája, hanem a tv memóriája nem tárolja el.kikapcs után ez is törlődik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Elekit TU 8200-R SE csöves (kit) erősítő
- BenQ MW523 DLP 3D Projektor, Újszerű, 3000 ANSI lumen + 3D szemüvegek + Ingyen posta, ÁRCSÖKKENTÉS
- Eladó GARANCIÁLIS Razer Barracuda X Quartz Pink
- Garanciális Audiolab 6000A erősítő eladó
- Epson EB-1776W projektor / 3LCD / 3000 Lumen / 1280x800 / aut. trapézkorrekció / 1713 óra
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z590 GAMING FORCE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest