- TCL LCD és LED TV-k
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- CPU léghűtés kibeszélő
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Louro
őstag
Sziasztok
Na tegnap betelt a pohár, de akkor félvén, hogy nem fórumhoz illőket írnék, eltoltam már a gondolataim megosztását.
Adott egy LG 42LK530-as TV. Szuper. Szeretjük is nagyon. Eddig egy korábbi firmware volt rajta, de tegnap frissítettem "naprakészre" az LG magyar oldalán található leírás alapján.Két gondom - mérgem - is van.
1: UPC digikártyás megoldással jönne az égi áldás, de a csatornaváltás lassú (, amikor settop box volt, akkor érezhetően gyorsabban pörgette a csatornákat, de azt mondták, hogy nem lesz gond. Eleinte örültem, hogy nincs +1 kütyü a TV alatt, de mára majdnem ott tartok, hogy visszasírom) és ezen kívül, amikor a műsorújságot akarom megnyitni, 1-2 másodperc után kidob az adáshoz a menü. (Hozzáértőbbeknek: Megnyomom a Guide gombot a távirányítón. Bejön a műsorújság, vagyis elkezdi betölteni az adatok, majd 1-2 másodperc után kilép, mintha vissza akarnék térni az adásra.)2: .mkv fájlok. Gondolom ezer és egy topik van ezzel és szitkozódnak sokan, de itt is sokat visszapörgettem, hogy hátha van valami külön fóruma, de nem találtam. Olvasgattam a neten tengersok fórumot, de már ott tartok, hogy van két filmem, amit egyszerűen nem akar lejátszani. Az mkvtoolnix-szel a header-t eltávolítottam. A fölösleges hangállományt és felíratokat kiszedtem, hogy minél több hely legyen, de semmi. Korábban volt, amit lejátszott - valószínűleg másként lehettek kódolva -, de ez a kettő.... Lehet mondani, hogy "kölcsönözzek" másik változatot, de ez az .mkv-para elég bosszantó. Erre rég kitalálhattak volna valamit.
Ha bárkinek bármi ötlete, javaslata van - azon kívül, hogy vegyek egy másik TV-t - köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- TCL LCD és LED TV-k
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Tőzsde és gazdaság
- PlayStation 5
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Alig látni, olyan vékony lesz a Fold
- Trollok komolyan
- Magyar az űrben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest