- Milyen videókártyát?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mini PC
- Házimozi belépő szinten
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
Új hozzászólás Aktív témák
-
beno52
tag
válasz
CptAdamica #2 üzenetére
Igen.
Bár nekem nem volt ilyen tapasztalatom, de felelőtlenebb ismerőseim tudtak már meghajlítani telefont egy-egy félresikerült mozdulattal.
Igaz, ez még az Iphone 6 éra volt, de azokat nem volt nagy ügy meghajlítani...
Mindig örvendetes, ha masszív a teló, főleg, hogy az anyag és fejlesztési költségeket bőven megfizettetik velünk. -
llacee
őstag
Amikor elkezdi karcolgatni legszivesebben rávernék a kezére...
Egy hónapja váltottam s8+ -ról iphone 16 pro-ra. Leszámítva a természetesen jobb funkciókat az s8+ méretei nagyon hiányoznak. Szóval várom mennyire lesz jó az akku és ha vállalható, én megpróbálom.
-
clon
senior tag
Minden teszt azért lett mert volt egy probléma. A hajlítási teszt egy korábbi talán iPhone 6 zsebben meghajlása miatt lett életszerű. Akkor ez nagy port kavart leginkább az USA fiatalok hátsó farzsebben való mobilhordásának eredményeként (ez mára világszintű lett mert a fiatalok jelentős része nadrág hátsó zsebében hordja a fél millás mobilját)
-
pusszycat
nagyúr
Ezek a tesztek bár érdekesek de nem életszagúak. Senki nem fogja pörkölni a telefonját kivéve ha meghibbant, és olyan erő sem éri amitől meghajolhat. Egyvalamire jó Zack bácsi zsebének duzzadására.
-
CptAdamica
veterán
Amúgy nagyon hasznosak ezek a hajlítgatások, de volt valaha amúgy példa arra, hogy hétköznapi használat során valakinek meghajlott a telefon azoknál a modelleknél, amik hajlottak?
-
janeszgol
félisten
Jól megépített telefon. Őszinte leszek nekem elkezdett tetszeni. Vékony, szép. Csak egy 67-90W-os gyorstöltés kellene bele nekem. De ha tud annyit, mint a kicsi S, akkor nekem az is elég.
Mostanában nem hosszabbítok szerződést, de majd figyelemmel kísérem az Edge folytatásait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 / 256GB / Blue / Gyári kártyafüggetlen (163)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (160)
- iPhone 14 Pro / 128GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM (149)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- iPhone 13 128GB Midnight Blue 2026.04.29.-ig GARANCIA!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged