Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mini-ITX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Hamarosan foghatja a kezét a Copilot a játékosoknak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
válasz
huncutka1029 #22367 üzenetére
Egy új tapasztalat a TV-vel kapcsolatban.
Mikor beszéltem az LG-s emberkével kérdezte,hogy biztos a hangszóró recseg és nem a hátlap? Én természetesen mondtam,hogy majdnem biztos, hogy a hangszóró.
Most gondoltam meglesem már közelebbről és azt vettem észre,hogy recsegés,torzítás közben ha az ujjaimmal megnyomom a hátlapot akkor nem torzít. Akkor ezek szerint nem is a hangszóróval van a gond.
De viszont az még mindig fenn áll, hogy az egyik hangszórón van egy barna rész, nem teljesen fekete, mint a többi.Így már nem tudom,hogy akkor most mi a biztos, a hangszóró vagy a hátlap vagy esetleg mindkettő.
Ha csak a hátlap rezeg és így hallom a torzítást, azzal mit tudnak csinálni?Arra is jár a garancia? Esetleg leveszik a hátlapot és alá tesznek valamit, hogy ne rezonáljon?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest