Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- LG LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=RelakS=-
veterán
válasz gulyasa #16044 üzenetére
Használtál már ilyen szemüveget?
Ezek valami nagyon kemény állatok... Ha egymás mögé teszem őket, akkor nem sötét képet kapok pl, hanem ha a bal oldalnak való lencse van elöl, akkor azt fogom látni, ha a jobb oldalnak való lencse van elöl, akkor meg azt O_O Ezen kívül ha megfordítod a lencsét, akkor egyáltalán nem működik. Szemből a szemüveg egy egyszerű sík polarizátor, ami pl a számológépekben van, rendesen felvéve viszont körpolarizátor... Ezt magyarázza meg nekem valaki, hogy hogy lehet.
Egy a lényeg: ha kipattintod a lencsét, és fordítva visszarakod a másik oldalra, az nem fog működni. A lencse hátulja mindenképp a szemed felé kell, hogy legyen, így viszont körbe kell vágni, hogy a másik oldalba be tudd tenni. Hacsak nem téglalap alakú a lencseItt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
gulyasa
őstag
válasz bozso073 #16040 üzenetére
Úgy látszik nem olvastad tovább.
Miután az egyikből kiveszed a jobboldali lencsét, azt bele kell raknod a másik baloldali lencséje helyére. Így ugyanabban a szemüvegben két ugyanolyan polarizáltságú lencse lesz.
És amint a második szemüveg bal lencséjét berakod az első szemüveg jobboldali lencséje helyére, készen lesz a második játékosnak való szemüveg.Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Indiant
addikt
válasz bozso073 #16040 üzenetére
...lehet. Nézd meg a #15947-ban lévő videót. Magáért beszél és már tudjuk Szivacs85 jóvoltából, hogy működik is.
(#16041) [chelloZotya: Akkor a 3D olyan mint a dekoltázs, ott is fontos a jó betekintési szög.
Nincs ehhez valami kalkulátor? Magasság, szög....[ Szerkesztve ]
-
bozso073
tag
válasz Szivacs85 #16012 üzenetére
Szia!
Lehet, én vagyok nehéz felfogású, de ezt nem teljesen értem. "Az egyikből a baloldalit a másikból a jobb oldalit vettem ki és átfordítottam". Hogy is van ez? Nekem is van kb. 7 szemüvegem, meg dual play TV-m (42LM660S), amihez szükségem lenne szemüvegre. Szóval veszek két szemüveget, és mit szedek ki miből? Ha ez egyikből a bal oldalit szedem ki, a másikból a jobb oldalit, akkor olyan, mintha nem csináltam volna semmit, mert továbbra is egy balos és egy jobbos lencsém van. Segítenél?
További szép napot. -
Indiant
addikt
válasz norbszt #16034 üzenetére
Köszi, akkor gondolom a 8mm-es fali tartót el is felejthetem.
http://muszakiwebbolt.hu/fali_tarto/led_tv_fali_konzol_55kg_tvs-hq-tfsb02
-
pivi.l
tag
-
djbahool
senior tag
#16028-ra vki?
-
Indiant
addikt
Már kértem, de megteszem még1x.
Valaki, akinek 42LM640S-e van legyen olyan kedves és mérje le a tv oldalát nézve a hátlap és a hangszóró távolságát. A képen a piros rész. -
HIJ
őstag
Még mindig van egy felesleges Wifi modulom, ha valakit érdekel...
-
Indiant
addikt
válasz Indiant #16030 üzenetére
2012. november 15-e és 2012. december 24-e között
http://www.lg.com/hu/szamitastechnika/personal-tv-5-ev-garancia/Tanusitvany_Personal_TV_Nov_Dec_2012.pdf -
Indiant
addikt
5 ÉV GONDOSKODÁS – TANÚSÍTVÁNY
2011. augusztus 1-je és 2011. szeptember 30-a között
www.lg.com/hu/letoltes/tv/5-ev-garancia-akcio-tanusitvany-II.pdf2011. október 1-je és 2011 december 31.-e között
www.lg.com/hu/letoltes/tv/5-ev-garancia-akcio-tanusitvany-III.pdf2012
http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/5_ev_gondoskodas_akcio_2012_oktober.jsp2012. október 1.-je és 2012. december 31.-e között
http://www.lg.com/hu/televizio-audio-video/tv/5-year-2012-oktober/Tanusitvany_2012_II_HU.pdfJótálási jegy minta:
http://www.lg.com/hu/img/jotallas/Jotallasi_jegy_minta_2012.pdf -
pivi.l
tag
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Boldog, új tulaja lettem egy LM620s-nek.
Összegudtam PC-vel HDMI-n, de vmiért nem 3D a 3D tévén.
Elmosódott a kép.
Ez vmi beállítási gond lehet, vagy nem 1.4 szabványú a HDMI kábel, esetleg más hibaforrás? -
HUTCHDB
nagyúr
nemreg vettem egy lw4500-as modelt.
az elozo ( elso ) tulajdonosa azt mondta, hogy 5 ev lg garanciaval vette.
errol viszont semmilyen papir nincs, de o allitja, hogy ezert dontott a vasarlaskor az lg mellett.
probaltam az lg honlapjan utana nezni, de sajnos nem talaltam sehol erre valaszt, holott van a modelnel a kiterjesztett garanciarol szo.
az a baj, hogy ha rakattintok az erre utalo linkre, az mar nem el.
a tv 2011. november 25-en lett vasarolva a media markt- ban.
valaki nem vett veletlenul ebben az idoszakban, vagy nem tud valaki segiteni azzal, hogy hol tudok ennek pontosan utana jarni?" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
kois21
tag
42LM620S tv-m van, amihez eddig egy wifi adaptert és egy külön táp nélküli külső HDD-t kötöttem, amiről filmeket nézek. Veszek egy másik külön táp nélküli külső HDD-t, amire filmeket vennék fel. Melyiket hova érdemes bekötni? Nem szeretneém, ha filmeket tartalmazó HDD-t leformázná a TV, illetve a másik gondom, hogy korábban olvastam, hogy elvileg csak egy USB portra lehet külön táp nélküli külső HDD-t csatlakoztatni.
Ötlet, javaslat? -
panpeter92
tag
Valaki nem tudja megmondani, hogy, hogy lehet megállapítani, hogy hány hz-s a tévé? Valaki írta, hogy aminek az mci értéke 400, az már igazi 100hz-s, de akkor ahol az mci 100hz ott a valódi képfrissítés az 25??? Ennek így nincs értelme. Konkrétan a 42lm3400-as készülék érdekelne.
-
Hege1234
addikt
szerintetek érdemes várni
és januárban venni tv-t
vagy most karácsony környékén inkább ?az én gondolatmenetem az hogy
karácsonykor a 250000ft os tv-t adják így ->300000260000januárban viszont jönnek az ujabb szériák (gondolom)
így sztem olcsóbbak lesznek a mostaniak
vagy maradna ezeken az árakon ? -
Szivacs85
tag
válasz Szivacs85 #16012 üzenetére
Nah, feláldoztam két szemcsit, és egy mm kábé amit nem takar ki a lencse, tökéletes a kép.
Azt hittem először, hogy sok lesz a lukas rész, de a keret amit ki kell pattintani sokkal többet kitakar, mint gondoltam. Tehát működik!
És kb. három perc volt az egész![ Szerkesztve ]
ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
gulyasa
őstag
válasz #46372352 #16013 üzenetére
A dual play módhoz buherálós módszer.
3D filmeknél az eredeti passzív szemüvegnél (meg ebből a szempontból az aktív szemüvegeknél is) a két szem különböző képet kap a 3D hatás eléréséhez.
Viszont nemrég kitalálták a dual play módot - egy képernyővel két játékos játszhat úgy, mindketten mást látnak a saját szemszögük szerint. Itt játékosonként mindkét szem ugyanazt a képet látja (természetesen a másik játékos másik képet lát).Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
Szivacs85
tag
válasz Indiant #15946 üzenetére
Szia! Én kipróbáltam az LG party pack-ból két szemüveggel. Az egyikből a baloldalit a másikból a jobb oldalit vettem ki és átfordítottam. De sajnos a hertz szűrés csak az egyik irányból megy, ezért nem jó a kép.
Mivel nem szimmetrikusak a lencsék, ezért csak levágással lehetne megoldani, akkor viszont nem töltené ki a keretet.ELADÓ: MSI 1050TI 4GB OC és egy hibátlan Ati HD 4670 videokártya
-
HUTCHDB
nagyúr
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Indiant #16007 üzenetére
persze, analóg adásokat megtalálja, elején felismeri, hogy a szolgáltaló UPC, de egyetlen egy DTV-t sem talál!
adok a tv-nek egy resetet és alapról indítok mindent...már csak ez segíthet!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz norbszt #16005 üzenetére
sajnos ez sem segít!
én nem értem, samsung kb. 4-5 perc alatt végzett az egész programozással, ez meg kb. 15-20 perc mire lefuttatja a dolgot, ráadásul semmit nem talál.....
valami más gond lehet!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HUTCHDB
nagyúr
sziasztok!
gondom volna, remélem tudtok segíteni.....
adott egy lw4500-as led.
abba tettem be egy upc CI+ kártyát, de az istennek nem talál egyetlen egy digitális adást sem! (analógot természetes igen...)
kb. 40-45 percig csinálta a keresés, de még mindig csak 5%-on állt.
ha újraindítottam, akkor is ugyan ez a helyzet egyetlen egy DTV-t sem talál és elakad a keresésben.
már megcsináltam vagy 3x de sajnos semmi változás.
mi lehet ennek az oka?
tudtok erre valami megoldást, mert így számomra használhatatlan a tv.
minden tanácsot, szívesen meghallgatok!" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
HarryDEC
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Politika
- Synology NAS
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest