-
PROHARDVER!
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
sony309
őstag
Üdv mindenkinek!
55Lw5590 tip.-ú TV-vel kapcsolatban volna kérdésem:
-csak készenléti állapotba tudom tenni a TV-t, kikapcsoló gomb nincs, csak az áramtalanítás marad?
-egyes filmek képe olyan, mintha home videó lenne és nem egy mozifilm!
Lehet ezen változtatni?
Valamelyik képjavítót be illetve kikapcsolni vagy ez a LED-es LCD sajátsága?Köszönöm
-
Kroni1
veterán
válasz
benvolio #11894 üzenetére
"Ha nem akarsz semmit állítgatni a szervízmenübe akkor feltehető, de zárolni fog bizonyos lehetőségeket ahogy itt írták korábban mások. Vagy előtte állítsd be ha valamire szükséged van /pl. hub,THX/ és utána frissítsd."
Hello! Nekem 55LW5500 van, és csak a DVR funkciót aktiváltam.. A THX menüpont akkor elvileg ebben is aktiválható?! És mit takar pontosan, THX hangrendszer támogatást?!
-
PLaci58
addikt
válasz
etnies16 #12039 üzenetére
A HDD vagy TV felvétel, vagy PC. A TV megformázza XFS formátumra, amit a PC nem lát. Amúgy se lehet jelenleg mit kezdeni a felvett anyaggal, mert kódolt. (Linux alatt látható vagy ezzel a programmal Win alatt is)
Felvenni csak a digitális tunerről lehet (DVB-T vagy DVB-C). -
CBool
tag
Végül megrendeltem a 660S-t, remélem jól döntöttem!
-
etnies16
csendes tag
Lg Lw5590-es tv-m van, most vettem hozzá egy 200GB-os maxtor küldő HDD-t, meg is formázza a tv, de valamiért nem tudok rögzíteni, azt írja hogy hogy HDMI kábel nem támogatott, mi lehet a gond. A másik dolog meg hogy ha újra rádugom a laptopra, akkor nem ismeri fel a HDD-t, gondolom a tv-s formázott formátum miatt, hogy tudom újra láthatóvá tenni? előre is köszi
-
-
junhum
tag
válasz
aszamóca #12016 üzenetére
NTFS-be van formázva, de kézikönyv szerint kezeli! Nálam nem!
Hálózatos probléma még mindig fent áll, pedig meg van osztva!
Annyit elértem már hogy a dvr funkció mintha élne, az észreveszi a HDD-t ( csak nincs digitális jelem
)
Én vagyok sügér vagy tényleg nem jó valami?
-
SaLa123
csendes tag
Sziasztok,
tegnap nézegettem a mindigtv adásait és meglepve tapasztaltam, hogy az EPG alatt szólt a hang és a képe is maradt... Mintha egy hete nem így lett volna, új fw jött vagy csak rosszul emlékszem? -
SaLa123
csendes tag
Sziasztok
-
Yogi Bear
aktív tag
Hali
Valakinek nincs meg véletlen az LW659S típushoz az eggyel régebbi firmware verzió
(05.01.10 and 05.11.08 ... azt hiszem) lementve gépre?Ha más verziók is megvannak azok is kellenének.
Ha valakinek megvan dobjon egy pü-t.
Köszi
-
nextman
aktív tag
UPC-nel van m1 HD es sima m1 csatorna is. Valtogass kozottuk, amikor epp HD-s musor megy.
Szerintem kellene, hogy lasd a kulonbseget.
Mekkora a TV-d? Minel nagyobb, annal inkabb latszik. -
válasz
Watt25 #12022 üzenetére
lm 660s
elofizettem hd ra.. de tny hogy m1 m2 adast neztem most
de koze nics a hd hoz.. axn hd jobb valamivel... de ha berakok egy 10 gigas hd-t olyan mintha xvides filmet neznek szoval koze nincs a tv nek a hdhoz
de meg az analog es digitalis tv adas kozti kulonbseget se igazan latom... igaz hogy nincs most 1mas melle allitva de a tegnapi tv s utan aztmodnanam ugyan az....
-
Watt25
veterán
-
udv, letezik hoyg megnerdeltem a upc hd csaomagot de alig latok kulonbseget a hd es a digitalis sot madjhogynem az analog adas kozott? vagy ez ilyen es csak en vartam a csodat?
-
nemisfontos
csendes tag
Várható az Olimpia körül újabb akciózás, esetleg 5 év garanciával egybekötve, vagy ezek után már csak karácsony környékén lesz ilyen?
-
csinturi
tag
Üdv!
Adott egy 32LG3000-es tv, aminek elég gyatra a gyári hangszórói. Gondoltam, javítok a hangzáson, és összekötöttem rca kábellel egy sztereó music centerrel. A tv-én audio L és R be dugtam a kábelt, és ugyanígy a music centeren is, és aux-ba tettem. A tv-n kikapcsoltam a saját hangszorókat. Ennek ellenére nincs hang a music centeren.
Úgy sejtettem, hogy a music center rossz valamiért, de mikor rákötöttem egy sima asztali cd-lejátszót, az szépen szóét rajta.
Mit lehetne bűvészkedni, hogy a music centeren szóljon a tv? -
aszamóca
aktív tag
válasz
junhum #12013 üzenetére
Ha FAT 32 a file rendszer, és tartalmaz a tv médiajátszója számára lejátszható formátumot, akkor mennie kell. Esetleg próbáld meg, hogy bedugod a PEN-t, és kikapcsolod majd vissza a TV-t. Nálam az ámítógép HDMI kimenetét csak ilyenkor ismerte fel. Gondolom induláskor beolvassa újra a beviteli eszközöket.
-
sazo
tag
Sziasztok!
LM660 + Samsung Portable 640 gigás merevlemez. A TV megformázza a mervlemezt, kíírja, hogy rendben működik. My Apps-ban látom a DVR-t. Eltelik pár óra, felvennék valmilyen műsort, kiírja, hogy akarom-e formázni a merevlemezt, majd semmi nem történik. Mit csinálok rosszul? Szívesen veszek bármilyen ötletet.
Köszönettel
-
junhum
tag
válasz
BloodRay #12012 üzenetére
Szia!
Bemásiltam a nyilvános könyvtárakba (C:/user/...) filmeket! Meg megosztottam a filmek könyvtárat (ott is a koma keze az ikonon)
Igazábol sok idöm nem volt fele foglalkozni de hogy USBt nem veszi észre az nem tetszik!
Benne vagyok a 3 napos cseregariba még beleférek!
(bocs helyesírásért csak traktoron telóról írok) -
junhum
tag
Sziasztok!
Van egy 660s-em a media player részt nem tudom rávenni a működésre!
helyi hálozaton a számítógépet látja (win7) de nem talál fájlt ismeretlen hibát ír!
Usb-t rádugom nem csinál semmitHibás lehet a készülék vagy én nem kapcsoltam be valamit?
-
hudekira0
tag
sziasztok
az LG 32LW4500 3D tvn ha xbox360 al játszok csak singlet akkor élvezhető nem lesz semmi gáz? -
Yogi Bear
aktív tag
válasz
huncutka1029 #12002 üzenetére
vagy egy android/iPhone LG Remote programmal + Wi-Fi kapcsolattal.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
huncutka1029 #11999 üzenetére
Sikerült is simán begudtam a kábelt érzékelte , van már rajta net. egyenlőre fain, csak ez a távirányítóval való irkálás borzalom
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest