Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Computex 2025: professzionális gyorsítókkal újít az Intel
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
enginev3.0
félisten
válasz
milkabrams #14 üzenetére
Realme GT 7 pro
Snap elitetel
-
milkabrams
őstag
Legutóbb 3,5 óra kijelzőidővel raktam töltőre 12%-on, úgy hogy a soc max 70%-ig pörög fel és nem csináltam semmit ami megizzasztaná. Ugyan arra használom mint az előző telóm, egy OP7t-t, de az elment majd 2x ennyit. Factory reset megvolt, azelőtt 2-2,5 óra jött össze. Ez így szar, alig várom, hogy megszabaduljak tőle.
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams #12 üzenetére
Nem annyira jó, mint volt, tény, de kb egy napja frissítettem, és most voltam egy Unifi hálózatot konfigurálni, 3+ óra képernyőidő a nem túl akkubarát Unifi appban széthúzva 10 órán át és 64%-on vagyok. Szerintem beáll ez egy idő után, nem kell reset.
-
zdanee
őstag
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Feltettem. Akkuidőről nem tudok még nyilatkozni, de jó hír, hogy az A15 ellenére megmaradt a 32 bites appok támogatása, Thomas was Alone, JetSetRadio és TWEWY is működik. A Gemini-shortcutot egy pillanat volt visszaállítani Taskerre és ezzel az elemlámpára. A notification/toggle shade ablakok szintén kombinálhatóak a klasszikus Android módra az iOS jobbról-balról huzogatom bohóckodás helyett. A multi-window shortcut megváltozott, már csak a két ujjas mozdulattal hozható elő, a taskváltón hosszan nyomva nem. A rengeteg animáció elrejti az esetleges töltési időket, de érzésre kicsit tovább tart minden, csak közben pörög-forog, leginkább a billentyűzet előhívásánál érzem, de lehet, hogy majd begyorsul pár nap használat után, ha mindent újra becachel. Maga a frissítés kb 6 GB volt és 8-10 perc volt letöltéssel együtt, kb 5% akkut lőtt el. A frissítés után nem lett kevesebb az üres hely. A beállítások 99%-a átjött, az új akku-ikon kimondottan tetszik. Remélem most egy évig jó vagyok és nem kell azon aggódnom egy évig, hogy a Samsung vagy a Google elrontott-e valamit a következő Androidon.
-
bossbob
tag
válasz
enginev3.0 #7 üzenetére
Azaz, szerintem is eléggé elsiették ezt a dolgot.
-
enginev3.0
félisten
válasz
milkabrams #5 üzenetére
Nem volt idejük
-
Tschöke
csendes tag
Röccenéseket egyelőre nem tapasztaltam a ONE Ui 7-ben. Sőt, mintha kicsit gördülékenyebb lenne az S23U teló, viszont az akku jelző kis ikont fent átdizájnolták és nem olvasható a szám, ami nekem nagyon fontos lenne és nagyon gáz így. Remélem megváltoztatják, majd valami frissítéssel. ...ha nem akkor kénytelen leszek valami appal megoldani.
-
zdanee
őstag
Ma érkezett meg a 7-es a független S23U-mra. Félek feltenni...
-
bossbob
tag
A55-ön még sehol sincs a One UI 7.....
Talán most már lehet beváratja velünk a samsung az Android 16-ot!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 16 Pro 256GB gyári független 2025.03.20.Apple jótállás
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 100% hibátlan 2025.09.30. Apple jótállás
- Gyűjtői állapotú Samsung Galaxy S10e 6/128GB kék
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest