Új hozzászólás Aktív témák

• Djuree

félisten

na pénteken megjártuk a lego gyárat, immár másodjára, kb. 5-6 éve voltam az itteni fórumtársakkal először, akkor még egyedül, most a családdal.
    hát azt hittem lesz azóta újdonság, de tök ugyanaz volt.
    a végén lehetett építeni egy kis kulcstartót mindenkinek, ez abból állt, hogy egy 8x3-as lila vagy sárga alapra kis 1x1-es alkatrészekből lehetett valamit építeni és azt haza lehetett vinni.
    plusz adtak mindenkinek egy minifiget, persze mindenkinek az a nyomorult pisztóriusz volt benne, mert egy karton volt. :W
    gondolom nem véletlen ezt adták, ennél szarabb minifig nem létezik. :DD
    legalább a denevér lovag lett volna. ;]
    meg adtak mindenkinek egy színváltós világítós duplo kockát, ez mondjuk faxa.
    régebben legalább adtak egy kis dobozos készletet, szal inkább visszafejlődött...de legalább van ilyen lehetőség, ez is pozitív.
    ja, a sor mellett nem sok fehér embert lehetett látni...valszeg ez is közrejátszik a minőség csökkenésében.
    tudtam volna a guide csajtól kellemetleneket kérdezni, de inkább hagytam...
    a gyerekeket a sok kirakott szett érdekelte legjobban, meg az iroda tele legóval. mondták is hogy ők ott fognak dolgozni és mérnökök lesznek és ők tervezik majd a legókat. :)

[ Szerkesztve ]

LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver

Új hozzászólás Aktív témák