- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- HDD probléma (nem adatmentés)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Analóg fényképezés
- Akciókamerák
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
-
PROHARDVER!
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
válasz
csaabz #71316 üzenetére
Ez igen jól néz ki! Grat!
Nálunk most épp minden Technic szét van, egy moc keletkezett belőle fiam által, nem ilyen szép, de működik az is. Majd lövök róla képet.Ha már moc-ok, a múltkor linkelt sárga hidroplános elég korrektnek tűnt, rákattintva ismerős volt az alkotó, ő csinálta a Batmobil-Batmobil átépítést és a Corvette C2-őt is belőle. Szétnézve az oldalán akadtam még rá két modellre ami nekem nagyon bejön.
Az egyik egy Unimog elég sok funkcióval (Ford Raptorból):
A másik pedig az F40:
Nem mondom, hogy tökéletes minden ív, részlet, a kerekek pl. túl nagyok, de szerintem elég jól eltalálta. A funkciók és a nyithatóság is elég extra szerintem autó kategóriában, az összehasonlító képek nekem kifejezetten tetszenek. A hátsó lámpák is ütnek. -
NoOne1976
őstag
Miskolcon nézte valaki? Ha igen, melyik áruházat és mi volt?
-
-
czanga
őstag
-
Mauzes
addikt
Auchan Újhegy 0(!) db Lego akció. Élelmiszerek a központi akció szerint, de a Lego nem.
Soroksárban is összesen tucatnyi termék (már fotózták fentebb), semmi nem izgat belőle.
-
apholyon
aktív tag
-
po1son
addikt
válasz
Melezor #71339 üzenetére
Budakalásziba volt rá példa, hogy kiírták egy leárazott legobol egy darabot lehet vásárolni. Szerintem ez lenne a helyes üzletpolitika és a neppereken kívül mindenki boldog lenne.
Update Auchan akció:
Amúgy számítsatok rá ez az első kör volt a Auchan Lego akcióból, dátumot nem tudok mondani, de várható hogy lesz még leárazott termék pl Tie Figther 10e Ft körül. -
Melezor
csendes tag
A soroksariba en is 7:13 ra ertem be, de egy hegyomlas emberkenek mar tele volt a kosara, Gizike meg még cimkezgetett, igy a hogardista packrol lemaradtam, a gyereknek vettem par kisebbe 2 k koruli szettet. Ugy hallottam a Maglodiban nagyobb a kinalat.
-
Mozaart
aktív tag
válasz
czanga #71337 üzenetére
A Dagobah mögött is volt egy City szett. Szóval ezért. Milyen leleményesek!
.
Vissza jöttem, mondom, leellenőrzök egy akciós piros színű árcímkét, hogy az megegyezik-e. Mert a másik halom szettnek még analóg papír címkéje volt, nem ez az E-inkes királyság.Kétszer mint egyszer.
-
czanga
őstag
válasz
Mozaart #71334 üzenetére
Utólag is hatalmas pacsi!
(a pólót adnám, főleg ha valami vicc irányba visszük el a dolgot)
Azt hiszem pont akkor jöttél visszafelé, mikor párom önállósította magát, és tett a belső polcokhoz is egyet az egyik akciós city készletből, hogy megtalálhassák mások is.
@Tyler Durden
Siess szerintem, mert fogyni fog a dolog erősen -
-
czanga
őstag
válasz
Mozaart #71332 üzenetére
Akkor ha te voltál aki a LEGO sorban levett egy dagobah diorámát, és hátrasétált a sor végére majd balra fordult lecsipogni, akkor találkoztunk, csak nem találkoztunk.
Utána gondolva tuti, mert 7 után valamivel értünk oda, és 7:30 körül jöttünk ki, szóval akkor tartottunk egy mini PH találkozót, csak nem tudtunk róla.
-
Mozaart
aktív tag
Micimaci ujra elerheto. 33.290,- áron.
-
po1son
addikt
válasz
czanga #71324 üzenetére
Azért vannak jó árak, online megy a 10%-os kód : 200000739134
pl LEGO Star Wars Boba Fett csillaghajója (75312) 10800 Ft -
czanga
őstag
Viszi a -10%os szeptemberi kupont akinek van. Nekünk volt.
-
czanga
őstag
Ezek vannak, nem nagy eresztés. (Budaörs)
Itt voltunk 6:03-kor. Most árazzák át épp.Illetve:
76910 - 10794 Ft
60348 - 7793 Ft -
magickonfig
tag
Egy ilyen Al Bundy-s fehér polót képzelnék el No Nepper feliratal
-
Sinu
senior tag
Én dél körül elmegyek majd a soroksariba, ha látok valami jót akkor megírom
-
Mauzes
addikt
-
Dilikutya
félisten
-
csaabz
őstag
A nyáron kapott 42157 Skidder megérett a szétszedésre. Ezt a rakodót választottam. Több funkciója van, mindegyik működik, talán a villa mozgatása az egyetlen, ami egy kicsit nehézkes. Különösen tetszik az összkerék kormányzás. A zöld színét továbbra is imádom
-
-
Mozaart
aktív tag
-
LÁZ
Topikgazda
válasz
Melezor #71309 üzenetére
esetleg egy telefont megérne ma oda, hogy nyitásra lesz e akcijó, oder not.
@djuree: akkor tessék résen lenni
szerk. Azt mondta Vivien, hogy nyitáskor már az akciós árat számolja a masina, attól függetlenül, hogy a polcon mi van kiírva, mert központilag intézik, ergo lehet menni nyitásra e
-
Djuree
félisten
néztem én is a dioráma sorozatot, én sem értem egyes diorámák miért nincsenek benne a hivatalos dioráma sorozatban, abban az az 5db van benne amit RapaNui is említ, de valóban van több is ami simán beleillik. én is be akartam szerezni minden, egyenlőre az a 3 van ami tavalyi, vagy előtti, az idei 2-őt még beszerzem de a többit nem fogom.
-
apholyon
aktív tag
válasz
BestBuyTopik #71301 üzenetére
Én még mindig ezt (#69865) vadászom, de neten ugye elfogyott, nálunk meg sem jelent... Nincs valakinél +1 feleslegben?
-
RapaNui1
aktív tag
válasz
#70835968 #71299 üzenetére
Ha ezt nézzük akkor idetartozik a 75357 Executor Szupercsillag-romboló is, vagy számos korábban gwp-ként megjelent dioráma 40451, 40362, 40407 40332, 40333, 40591, stb, stb, stb., de hivatalos értelemben véve a Star Wars Diorama Collection sorozatba eddig az az 5 db dioráma tartozik bele melyeket koncsik fórumtárs belinkelt neked.
-
BestBuyTopik
csendes újonc
Lego explorer magazin, 2 ujsag 3 Lego.
Tescoban en az ufo-papagaj-dino es robot-versenyauto-minivár változatokat láttam.
Online is vehetõ
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest